| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan tilføjes drivere med en Windows XP X64 Installation
    Du vil måske finde at installere nye drivere en vanskelig proposition. Forskellige typer af hardware ( lydkort, Ethernet-porte og lignende) kræver, at chaufføren til at køre på din computer. Hver version af et operativsystem (Windows 2000, XP , XP X64 , Vista, 7 ) kan benytte sin egen driver , og systemer hyppigt opdaterer drivere. Når du ændrer eller tilføjer et nyt operativsystem , du kræver nye drivere. Hvad du har brug
    Computer
    internetforbindelse
    USB-flashdrev
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Find ud af, hvad drivere, du har brug for. Hvis du allerede har en driver disk fra producenten , så tjek for Windows XP X64 kompatibilitet. Disken etiket vil indeholde "Windows XP X64 ". Hvis du ikke kan finde det , skal du blot indsætte disken og forsøger at køre det i din computer. Hvis din driver disk er beregnet til et andet operativsystem , vil din monitor straks vise sådanne oplysninger. Du bliver nødt til at hente drivere til enheder , som du ikke har nogen driver-disketter .
    2 PCI

    Lav en liste over den hardware, du har i din computer. For hver hardwareenhed , kigge inde i computeren for et modelnummer eller unikt identificerbart navn (såsom " Sound Blaster Pro Audio P160 -E "). Medtag tastatur, mus , skærm, grafikkort, bundkort, lydkort, netkort og enhver anden stykke hardware , du kan finde.
    3

    Gå til producentens websted for et stykke af hardware du har. Søg efter det sted på hjemmesiden, hvor du kan downloade drivere. Hvis du finder det, hente driveren og flytte den til din USB-flash -drev til senere brug. Hvis du ikke er i stand til at finde den på producentens hjemmeside , gå videre til næste trin.
    4

    Søgning for drivere , du ikke kunne finde. I Google-søgning bar, Skriv følgende ( ekskl. citater og beslag ) : . " [ Modelnummer /Hardware navn ] driver til Windows XP x64 download" Søg i top fem Google-resultater . Hvis du finder driveren, hente det og sætte det på din USB-flash -drev. Hvis du ikke kan finde det samme, så prøv at ændre søgningen med et par variationer . Hvis du stadig ikke kan finde de nødvendige drivere , gå videre til næste trin .
    5.

    Ring til producenten og bede om føreren , og sørg for at fortælle kundeservicemedarbejder , som du har brug for en driver til X64 udgave af Windows XP. Hun kan oplyse dig om en anden måde at få adgang til driveren eller fortælle dig, at du ikke kræver nogen ekstra driver . Følge hendes anvisninger .
    6

    Gentag trin 3, 4 og 5 for hvert stykke hardware, der har brug for en driver. Når du har lagt alle drivere på en USB -flash -drev , er du klar til at installere Windows XP X64 . Når du har installeret Windows , skal du blot indsætte din USB-flash -drev og begynde at installere alle drivere et ad gangen .
    7

    Sørg for, at du har installeret det hele korrekt. Gå til Denne computer på skrivebordet , skal du højreklikke på "Administrer " og derefter venstre-klik . I det nye vindue, der vises , skal du klikke på fanen Enhedshåndtering i venstre side. Kig på højre side for eventuelle stykker hardware , der stadig har et spørgsmålstegn. Et spørgsmålstegn fortæller dig, at du ikke har ordentlige drivere til et stykke hardware. Gentag trin 3 , 4 og 5 for at installere dem nu.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres ActiveX til XP 
    ·XP Home Administrative Tools 
    ·Sådan bruges Windows XP til at partitionere en HD 
    ·Sådan Lås Windows XP Home Edition 
    ·Hvordan jeg Hent produktnøgler fra min computer til Mi…
    ·Sådan fjernes autofuldførelse Pop Up påmindelser fra…
    ·Sådan kopieres musik fil til en cd for overførsel til…
    ·Sådan ændres Filassociationer i XP 
    ·Sådan Reparation Windows XP Boot.ini 
    ·Sådan installeres Windows 7 32 -bit på en Dell 1525 M…
      Anbefalede Artikler
    ·Forskelle mellem IE7 og IE8 
    ·Sådan Fix Custom Color Menu i MS Paint 
    ·Sådan bruges Systemgendannelse til at gendanne en Wind…
    ·Sådan dual boot XP & W98 Brug AUTOEXEC.BAT & CONFIG.SY…
    ·Sådan fjernes en computer fra en MobileMe -konto 
    ·Hvordan laver skærmen ikke Sideways 
    ·Sådan ændres en PanelView Plus Screen Saver 
    ·Sådan deaktiveres tasten Num Lock 
    ·Hvordan at spare Internet Files til USB på Puppy Linux…
    ·Hvad er Glut32.Dll 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com