| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Black Viper Windows XP Services List
    En Windows service er en konfigureret program til at køre på en Windows-installation i baggrunden uden brugerinteraktion for at udføre en bestemt funktion . Selvom de opgaver, som disse tjenester er ofte vigtigt, ikke alle af disse nødt til at forblive aktiveret for en gennemsnitlig bruger , og nogle kan være sikker handicappede til gratis system ressourcer. Men at gøre det er tricky, da deaktivere den forkerte service kan føre til system ustabilitet og nedbrud , samt tab af kritisk funktionalitet. Adskillige guider er blevet skrevet for at løse dette og blandt de mest kendte er den vært på BlackViper.com . Distribueret Link Tracking Client

    officielle Windows beskrivelse af denne service er " Bevarer forbindelser mellem NTFS filer i en computer eller på tværs af computere i et netværk domæne. " Som standard er det aktiveret og indstillet til automatisk at starte med Windows. Denne service gælder ikke for de normale genveje , men snarere at logiske forbindelser mellem NTFS -filer på en måde , at når du ændrer placeringen af ​​en fil , forbindelsen automatisk opdaterer med den nye placering. Det er ikke en nødvendig funktion, og kan sikkert være deaktiveret , hvis brugeren ikke behøver sådanne forbindelser , hvilket er tilfældet med de fleste hjemmebrugere. På FAT32 filsystemer , tjener denne service absolut intet formål , og bør absolut være deaktiveret for at spare på hukommelsen , det bruger.
    Indekseringstjenesten

    Formålet med denne service som per Microsoft , er at " indeksere indhold og egenskaber for filer på lokale og eksterne computere " og "at give hurtig adgang til filer via fleksible forespørge sprog. " The indeksering service er berygtet som en vigtig ressource hog og er normalt synderen for langsom ydeevne mange Windows-systemer . da det forsøger at indeksere alle filer på systemet og netværket , for at gøre søgningen lettere En gennemsnitlig bruger ikke behøver at søge efter filer ofte og således ikke gavne meget af denne service . Det kan sikkert handicappede og dermed vil næsten helt sikkert medføre betydelig forbedring i systemets ydeevne, som foreslået af Black Viper beskrivelse side for denne service.
    Remote Registry
    < p> denne service "gør det muligt for fjernbrugere at ændre indstillinger i registreringsdatabasen på denne computer ", for at citere sin beskrivelse af Microsoft. Dette er en oplagt sikkerhedsrisiko for de fleste brugere, da remote læse /skrive adgang til en computer register kan udnyttes af ondsindede brugere til at overtage systemet. Funktionaliteten var beregnet til systemadministratorer til at bruge en computer til redigering af registreringsdatabasen for alle de tilsluttede computere på deres netværk , selvom det sjældent bruges, selv til dette formål på grund af sikkerhedsrisiko . Black Viper kalder det et af de ikke - nødvendige tjenester og henstiller kraftigt til at deaktivere den .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan downloader Microsoft Windows XP OS på et ekster…
    ·Ændring af Windows XP logon Sound 
    ·Windows XP SP2 DSL Problemer 
    ·Sådan Ryd Admistrator password i Windows XP 
    ·Sådan installeres Mui på XP Home 
    ·Sådan installeres programmet Lydstyrke til din Windows…
    ·Hvordan geninstallerer jeg Windows XP & Hold Files 
    ·Sådan ændres brugere i Windows XP Embedded 
    ·Sådan Detect drivere i Windows XP 
    ·Sådan dele en fax på Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får du adgang en USB-drev fra Slackware 
    ·Sådan fjernes SAV.EXE 
    ·Sådan får du adgang Mac Email 
    ·Hvad er virtuel hukommelse i Windows 
    ·Sådan aktiveres Corners på en MacBook 
    ·Hvordan du ændrer Privacy indstillinger i Windows XP 
    ·Sådan Set Up Launcher for Avidemux til Ubuntu 
    ·Er CTF Loader behøver at køre hver gang computeren st…
    ·Sådan oprettes en mappe til brænding på en Mac 
    ·Windows Vista Business Specifikationer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com