| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan oprettes en ERD Commander Bootable Disk i Windows XP
    ERD Commander er en del af Microsoft Desktop Optimization Pack, et produkt, der sælges af Microsoft til høj volumen kunder, der har brug for at administrere et stort antal Windows-arbejdsstationer . ERD Commander har evnen til at skabe en boot -cd , der kan bruges adgang til harddisken på en Windows-computer , der er i stand til at starte for reparation og nyttiggørelse formål. Hvis du har Microsoft Desktop Optimization Pack , bruge det til at oprette en bootbar cd til adgang til og reparere en mislykket Windows-system. Ting du skal
    Microsoft Desktop Optimization Pack
    tom cd
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Indsæt Microsoft Desktop Optimization Pack DVD. Programmet starter automatisk . Klik på "Diagnose og Recovery Toolset " knappen i venstre side af vinduet .
    2

    Klik på " Install DaRT 5,0" linket under " DaRT 5.0 til Windows 2000 , Windows XP og Windows Server 2003. " Klik på "Næste " gennem vejledningen for at installere softwaren , og klik derefter på "Finish ", når processen er færdig .
    3

    Klik på " Start" knappen, og derefter gå til "Alle programmer " " Microsoft Diagnostics and Recovery Toolset "og" ERD Commander Boot Media Wizard. " Klik "Næste" to gange.
    4

    Vælg de værktøjer, som du gerne vil føje til ERD Commander boot -cd . Hvis du arbejder på en computer , der holder vigtige oplysninger, kan du ønsker at forlade visse redskaber som " Disk Wipe " ud for at fjerne muligheden for data, der slettes . Som standard er alle værktøjer valgt. Nogle markeringer , såsom Crash Analyzer guiden kræver ekstra software at blive installeret som Microsoft Debugging Tool til Windows ( se link i Resources). Hvis du har valgt et værktøj, der kræver ekstra software , skal du klikke på knappen "Gennemse" for at pege ERD Commander program til denne software. Klik på "Næste".
    5

    Klik på " Tilføj enhed " knappen og punkt ERD Commander program til enhedsdrivere for alle lagerenheder , at Windows XP ikke omfatter drivere til . Dette kan omfatte SATA-drev , RAID controller kort eller SCSI-drev . Hvis du bruger en IDE -harddisk , klik på " Næste" for at springe dette trin .
    6

    Klik på " Tilføj enhed " knappen og punkt ERD Commander -softwaren til styreprogrammer til eventuelle netværksadaptere ikke følger med Windows XP . De fleste standard Ethernet-adaptere ikke kræver, at du give bilister skal registreres af Windows. Klik "Næste" to gange.
    7.

    Klik på "Gennemse " knappen og navigere til den placering, hvor du gerne vil ERD Commander gemme opstart disk ISO image. Klik på "Næste".
    8

    Sørg for at din cd-eller dvd -brænder er fyldt med en tom cd . Sæt et kryds i feltet " Brænd billedet til den følgende cd -drev, " bruge drop -down menu til at vælge det drev og klik på "Næste".
    9

    Klik på "Udfør ", når disken er færdig blive brændt . Tag afsluttede disk til den computer, der har et problem og bruge den til at starte maskinen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres maskinens id i XP 
    ·Sådan installeres XP på en ekstern harddisk bruger en…
    ·Sådan Sync mapper i XP 
    ·Sådan Rediger Windows XP Boot Manager 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP på en HP 
    ·Hvordan man laver en Recovery Partition i XP 
    ·Syntax fejl under XP-installation 
    ·Sådan konfigureres en Proxy i XP 
    ·Sådan Find adgangskoder på Windows XP 
    ·Sådan opdaterer Windows XP Professional 2002 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Find ud af hvor meget hukommelse din computer ha…
    ·Hvad Er Registry Problemer 
    ·Sådan får til skrivebordet i Linux Terminal 
    ·Hvordan at deaktivere pegefeltet , når du skriver i Wi…
    ·Forskellene i Vista Home Basic & Premium 
    ·Faux Stained Glass Removal 
    ·Sådan nulstilles en Windows Password med Knoppix 
    ·Vista: Ultimate Vs. Basic 
    ·Sådan ændres en Laptop Screen Fra længdegrad til Lat…
    ·Sådan Transfer billeder i høj opløsning 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com