| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan installeres Windows XP på en uformateret harddisk
    Windows XP-installation disk indeholder værktøjer, der kan bruges til at initialisere og formatere en harddisk, der gør det muligt at installere Windows XP , selv når harddisken i værtscomputeren har aldrig været brugt før . Dette eliminerer behovet for at bruge et tredjepartsprogram værktøj til at partitionere drevet, før et operativsystem kan installeres . Brug de indbyggede drev initialisering værktøjer til at installere Windows XP på en computer med en uformateret harddisk. Ting du skal
    Windows XP installations -cd
    Windows XP-produkt nøgle
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Tænd computeren og straks indsætte Windows XP-cd eller genstart computeren med Windows XP-cd'en indsat. En meddelelse såsom " Tryk på en tast for at starte fra cd" vises. Tryk på en tast for at starte fra Windows XP-cd'en . Hvis der ikke vises , og du modtager en besked som " Ingen operativsystem " eller " Indsæt system disk " genstarte computeren og trykke på tasten angivet på bunden af ​​skærmen ( " Del " eller " F2" ) for at indtaste BIOS setup . Find et område af konfigurationsprogram titlen " Boot Order " eller " Boot Devices ", og ændre rækkefølgen , så cd-eller dvd -drevet vises først. Gemme den nye konfiguration og genstart computeren igen.
    2

    Tryk på F6 når du bliver bedt og sætte en diskette , der indeholder enhedsdrivere , hvis din harddisk er forbundet til en SCSI, RAID eller SATA controller kort . Føreren diskette er generelt inkluderet i pakken med controlleren kortet. Hvis harddisken er tilsluttet direkte til et bundkort IDE controller eller nogle typer af bundkort SATA -controllere , Windows XP genkender og installerer driverne automatisk . Hvis du ikke trykker på F6 , Windows XP scanner harddiske i systemet og derefter giver dig en liste. Den nye harddisk har mærket " partitionerede Space. "
    3

    Fremhæv harddisken mærket " partitionerede plads, " med piletasterne på tastaturet , og tryk på " Enter". Windows XP initialiserer og partitioner drevet derefter spurgt , om du vil bruge FAT32 eller NTFS-filsystemet til at formatere drevet.
    4

    Brug piletasterne til at vælge det filsystem, du vil bruge . Vælg NTFS-filsystemet , medmindre du har en særlig grund til at ønske at bruge den ældre FAT32-filsystemet. Du kan formatere drevet ved hjælp af en "quick format " eller "fuld format " operation . Ingen ventetid er nødvendig for en hurtig format til at fuldføre. Men en hurtig format ikke scanne drevet for dårlige sektorer. Tryk på " Enter ", når du har foretaget dit valg . Windows formaterer harddisken så kopierer filer fra Windows XP- installations-cd'en , så opsætningen kan fortsætte . Computeren genstarter og støvler fra harddisken . Windows XP grafiske miljø belastninger og musen bliver brugbar.
    5.

    Skriv det navn, som du gerne vil bruge, når du logger på Windows , og i givet fald navnet på din organisation. Klik på "Næste".
    6

    Indtast produktnøgle på 25 tegn nøgle til Windows XP , nøjagtigt som det er vist på ægthedscertifikatet eller produkt emballage. Udelad bindestreg mellem hver gruppe på fem tegn. Klik på "Næste".
    7

    Skriv det navn, som du gerne vil bruge til at identificere din computer på et netværk , og skriv derefter den adgangskode, du vil bruge for computeren Administrator konto . Administrator kontoen bruges normalt kun til fejlfinding , skrive så administratoradgangskoden ned eller sørg for, at det er noget, du ikke vil glemme . Klik på "Næste".
    8

    Indtast dato , tid og tidszone. Klik på "Næste". Installationen fortsætter som Windows installerer netværk komponenter til din computer.
    9

    Vælg " Typical Settings ", og klik på "Næste " i netværkskonfigurationen skærmen.
    10

    Indtast navnet på arbejdsgruppen eller domænet (Windows XP Professional Edition) , som du gerne computeren til at oprette forbindelse. Hvis du har et hjemmenetværk, skal navnet på den arbejdsgruppe matche arbejdsgruppe navn, som dine andre computere. Klik på "Næste". Efter endnu et par øjeblikke . Genstartes computeren og Windows XP desktop belastninger Computeren er klar til brug.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en Windows 98 Start Up Disk Med Windo…
    ·Sådan installeres en Screen Saver i Windows XP 
    ·Sådan Slet XP Operating System Efter en opgradering ti…
    ·Sådan installeres Windows XP uden fuld version 
    ·Sådan installeres Windows XP Når du har Preloaded Win…
    ·Sådan oprettes en genvejstast til Minimer programmer i…
    ·Sådan får du vist et Password Policy i XP 
    ·Sådan installeres Vmware Tools på Windows XP 
    ·Hvad XP Service Pack Skal jeg 
    ·Sådan gendannes Program Files Efter en XP Re - Install…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reparation Windows Vista Home 
    ·Sådan deaktiverer Microsoft Oplæser i XP 
    ·Sådan Indsæt et linjeskift i en 3D Text Screensaver 
    ·Sådan aktiveres Miniaturer i Vista 
    ·Sådan Fjernt adgang til en anden computer på Windows …
    ·Sådan slår sneleoparder 3D dock 
    ·Hvordan ændrer jeg min Skærmstørrelse Fra 1024 X 728…
    ·Sådan ændres logfiler 
    ·Sådan Genstart Spooler 
    ·Sådan ændres adgangskoden i OS X via konsollen 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com