| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan ændre rækkefølgen af ​​programmer lastning i XP
    Den rækkefølge, som programmer starter i Windows XP kan synes stort set tilfældigt på tidspunkter , og brugerne ønsker ofte , at der kunne være en måde at optimere opstart orden. Almindelige årsager til dette kan være at udskyde køre et program, der tager lang tid at indlæse, eller lastning et firewall-program før, hvis dette program forhindrer din evne til at surfe på internettet , indtil et ikon er lagt i systembakken. Selvom Windows XP ikke omfatter et værktøj til at ændre start rækkefølgen af ​​programmer, er det muligt at gøre det med flere tredjeparts forsyningsselskaber. Instruktioner
    Ændring af XP Startup Order Med WinPatrol
    1

    Hent og installer WinPatrol hjælp af den første linket i " Ressourcer" i denne artikel. Nogle funktioner i WinPatrol er begrænset til " PLUS " version af WinPatrol , der ikke er fri . Men evnen til at forsinke start programmer er tilgængelige i den gratis version . Dobbeltklik på ikonet i systembakken , efter programmet er installeret .
    2

    Klik på " Startup Programs " fanen.
    3

    Højreklik på et program, hvis opstart , du gerne vil forsinke og klikke på " Flyt til Forsinket start program List. " Fortsæt , indtil hver ønskede program er blevet flyttet til den forsinkede start listen.
    4

    Klik på " Forsinket start " fanen.
    5.

    Klik på et program på Forsinket start listen , og klik på " Delay Options" for at tilpasse XP opstart rækkefølge yderligere. Bruge " Minutes " og " sekunder" drop- down menuer til at angive, hvor længe Windows skal vente efter opstart for at starte programmet , og klik derefter på "Anvend " og " Close ".
    Ændring af XP Startup Bestil med Startup Control Center
    6

    Hent og installer Startup Control Center ved hjælp af andet linket i " Ressourcer" i denne artikel. Startup Control Center er kommerciel software, der koster $ 20 til køb i marts 2010. Evalueringen versionen kan anvendes i 15 dage . Starte programmet fra Start menuen, efter det er installeret.
    7.

    Klik på plustegnet ud for en mappe i trævisningen for at vise de startelementer i denne sektion af Windows registreringsdatabasen. Mapper uden et plustegn har ingen begynder artikler i dem. Når du finder den mappe, der indeholder startelementer , du ønsker at ændre belastningen rækkefølge , skal du højreklikke på mappen og klik på " Change Load Order. " Programlisten vises i et nyt vindue med et tal ud for hvert element.
    8

    Klik på et element på listen , og klik derefter på "Move Up" eller " Flyt ned " for at ændre sin start position .
    9

    Klik på " OK" to gange for at gemme dine ændringer.
    Ændring af XP Startup Order med StartUp Organizer
    10

    download og installere StartUp Organizer hjælp af tredje linket i " Ressourcer" i denne artikel. StartUp Organizer er kommerciel software , der koster $ 25 til køb i marts 2010. Evalueringen versionen kan anvendes i 30 dage . Starte programmet fra Start menuen, efter det er installeret.
    11

    Klik på "Alle" mappe i venstre side af vinduet for at vise alle de programmer, der indlæses automatisk, når systemet starter . < br >
    12

    Træk hvert program, som du vil ændre startrækkefølgen for i " Controlled Startup " mappe i nederste venstre hjørne af vinduet , og klik derefter på " Controlled Startup " mappe . Hvert element trukket ind i mappen vises med et tal ved siden af.
    13

    Højreklik på et program , klik på " Increase Priority " eller " Formindsk Priority" for at hæve eller sænke sin position i startrækkefølgen , og derefter lukke programmet , når du er færdig.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiveres CD Burning i XP 
    ·Hvordan ved jeg, Alt er indlæst, når Start Windows XP…
    ·Sådan ændres Windows XP Animated Cursor 
    ·Sådan Set Prioritet for programmer i XP Home 
    ·Sådan Løse IRQ konflikt på XP 
    ·XP Home Isenkram Krav 
    ·Sådan logger Windows XP System Activity 
    ·Sådan Clean Install XP Home Upgrade 
    ·Sådan ændres Search Provider fra adresselinjen på Wi…
    ·Sådan Transfer en XP System til en ny harddisk 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man partitionerer en harddisk, der er allerede …
    ·Sådan Stop Msconfig Fra popping op i XP 
    ·Hvordan får jeg adgang til Exchange Management Shell 
    ·Sådan får du vist listen over nyligt slettede filer 
    ·Sådan opdaterer Firefox i Ubuntu 10.4 
    ·Sådan Konverter MSI til EXE til Mac 
    ·Sådan dual boot Linux på en Netbook 
    ·Sådan direkte tilslutning en Windows-pc til en Ubuntu …
    ·Sådan aktiveres Jobliste i Windows XP 
    ·Sådan installeres en statisk Binary 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com