| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Tutorial for en bootbar cd med Windows XP IMG File
    CD'er er en temmelig varigt medium , når det opbevares korrekt , men ulykker kan ske , og afhængig af de skader , kan en ulykke gengive en cd ubrugelig. Hvis at CD er din Windows XP-cd , der er dobbelt dårlige nyheder, fordi det betyder, at du ikke kan installere Windows igen ved hjælp af denne cd. Heldigvis gør en bootbar billedfil på en cd er en enkel opgave i disse dage , med masser af software-applikationer til rådighed til at gøre det. Under sådan et billede vil gøre det muligt for en person at bruge en brændt kopi af deres cd, holde den oprindelige sikkert fra skade. Valg af din software
    p Der er bogstaveligt talt et væld af software derude at vælge imellem, der kan gøre CD billedbehandling , kopiering og afbrænding. Disse programmer giver alle forskellige niveauer af brugervenlighed og evne til at tilpasse. Hvilken type af ansøgning er den rigtige , er helt op til brugeren. Tre eksempler på kendte produkter er Nero, Trylleri og UltraISO .
    Nero

    Nero er et godt valg for den bruger, der enten ikke har et højt niveau af teknisk viden , eller for den bruger , der blot ønsker at gøre billeder og gå . Nero gør tilbyde tilpasningsmuligheder for CD image skabelse, men det har også en " Wizard" mode, der fører dig gennem de grundlæggende muligheder kaldet Nero Express. Denne guide vil lede dig gennem trinene i næsten enhver opgave Nero tilbud , inklusive CD billedbehandling såsom at oprette en bootbar CD IMG på din Windows XP -cd'en.
    Trylleri
    < br >

    Trylleri er et sparser program , men stadig simpelt nok for den gennemsnitlige bruger . Trylleri er menustyret og ikke gør brug af nogen " wizards " for at automatisere processer . Trylleri kan læse næsten ethvert billede format og gøre næsten lige så mange. Trylleri understøtter direkte redigering af billedfiler og sport en drag -and -drop , Explorer -lignende interface. Trylleri har også sit eget billede format kaldet " Universal Image Format ", der er mere fleksibel end ISO-standarden og understøtter kryptering og komprimering af billeder for at spare plads . Oprettelse af en bootbar cd med Windows XP IMG via Trylleri ville være et spørgsmål om et par menu klik.
    UltraISO

    UltraISO er også en sparsom program , og er primært rettet mod magt brugeren. Igen er der ingen guider , og interfacet er menustyret , men ligesom Trylleri bruger UltraISO en Explorer -lignende interface med træk og slip -funktionalitet , og evnen til at redigere direkte billedfiler. UltraISO kan læse næsten alle formater og konvertere formater mellem hinanden , inklusive CD til DVD og omvendt. UltraISO understøtter startmedier skabelse, og kan også oprette billedfiler fra bunden. Oprettelse af en bootbar cd med Windows XP IMG ville være et spørgsmål om et par skridt , enten ved menuen, eller ved klik på en knap og vælge nogle indstillinger .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes Toughbook CF -30 på XP 
    ·Sådan Opdateringspakke 2 til Windows XP Media Center 2…
    ·Sådan geninstalleres Genuine Windows XP 
    ·Ulemperne ved hjælp af Windows XP Embedded 
    ·Windows XP Hot Keys for System Recovery 
    ·Sådan Reparation Windows XP Pro 
    ·Hvordan man laver en bootbar USB at installere Windows …
    ·Sikkerhedskopiering Windows XP Operating System til en …
    ·Sådan Konverter FAT32 til NTFS i XP Operating System 
    ·Hvordan man laver en Gateway XP Home Recovery CD 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Fedora Brug PXE 
    ·Sådan installeres Magento Med Plesk 
    ·Sådan Slet Bluetooth-enheder 
    ·Sådan får Imm32.Dll Tilbage 
    ·Sådan aktiveres kernetilstand for en virusbeskyttelse 
    ·Sådan slettes FunWebProducts fra registreringsdatabase…
    ·Sådan installeres Volume Shadow Copy i Windows XP 
    ·Sådan adgang til den eksterne USB HDD i Ubuntu 
    ·Sådan ændres menuen Start i Windows 
    ·Hvordan til Mark dårlige sektorer på en harddisk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com