| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Forskelle mellem XP Home & Pro
    Microsoft Windows XP er en personlig computer operativsystem indført i 2001 som en erstatning for både Windows 98/Me--for hjemmebrugere - og Windows NT/2000 Professional - for netværk med professionelle administratorer. Fordi det fusionerede Windows i et enkelt system , Microsoft tilbudt to versioner af XP : en professionel version til avancerede brugere og virksomheder , samt en nedskaleret hjem version til typiske hjemmebrugere. XP Professional indeholder funktioner, der er passende for business-netværk , men ikke kræves af de fleste individer brugere. Ledelsen Features

    Windows XP Professional indeholder mange avancerede forvaltning funktioner, der gør det let for flere brugere på et netværk at få adgang til deres oplysninger og indstillinger , men begrænser dem fra adgangen til uautoriserede områder. Windows XP Home kun indeholder grundlæggende administrationsfunktioner passende for familier og små netværk - . Fire computere eller færre

    Windows XP Professional understøtter "Group Policy ", som gør det muligt for administratorer at oprette forskellige adgangsniveauer for forskellige grupper af brugere . " Roaming profiler " giver brugerne mulighed for automatisk at modtage deres personlige indstillinger, når du logger på alle netværk computer.

    Windows XP Professional understøtter også IntelliMirror sæt styringsteknologier , der gør det muligt at styre den enkelte brugers data og indstillinger . Det giver også en central administrator til at fjernstyre installere, reparere, opdatere eller fjerne software fra enhver netværkscomputer

    Windows XP Home kan kun understøtte ét sprog per anlæg . Windows XP Professional kan understøtte flere sprog
    < . br >
    networking and Security

    Windows XP Home understøtter kun netværk af op til fire pc'er , og omfatter ikke mange af de avancerede netværksfunktioner i Windows XP Professional.

    Windows XP Professional understøtter Encrypting File System til lokal kryptering. Dette beskytter følsomme filer og mapper fra andre netværksbrugere. Netværksadministratorer kan også begrænse individuel adgang til netværksressourcer , som printere og harddiske.
    User Interface

    Windows XP Home og Professional er forskellige i standard indstillinger for brugergrænsefladen . The Home versionen forenkler indstillingerne for individuelle brugere den professionelle version optimerer indstillingerne for netværksbrugere
    Advanced User Features

    Remote Desktop er en stor funktion, der er alene. findes i Windows XP Professional. Det understøtter fjernadgang til firmaets desktop til mobile brugere , såvel som fjernadministration af klienter på et netværk. Ethvert system, der understøtter en Terminal Services -klient, herunder Windows XP Home, kan fungere som klient i en Windows XP Remote Desktop session , men kun en Windows XP Professional desktop kan fungere som en server.

    Windows XP Home kan understøtter kun én mikroprocessor, der er passende for kommercielt solgte hjemmecomputere. Brugere med specialbyggede , multi -core processorer får brug Windows XP Professional for at formere regnekraft.

    Windows XP Professional understøtter dynamiske diske og inkluderer en Logical Disk Manager. Windows XP Home understøtter kun standard Simple Disk -type, som er standard for kommercielt solgte hjemmecomputere .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Hent en Windows XP-cd nøgle fra en System 
    ·Sådan fjernes Windows XP -godkendelse Tjek 
    ·Sådan konfigureres CD og DVD Autoplay i Windows XP 
    ·Windows XP SP2 Vs. Windows XP SP3 
    ·Sådan fjerner din DNS i Windows XP 
    ·Sådan Lær Windows XP Registry 
    ·Sådan diagnosticere Mellemrumstast problemer i Windows…
    ·Sådan installeres Windows XP til en Compaq CQ40 
    ·Hvordan vælger at dele alle filer og mapper med andre …
    ·Sådan deaktiveres indeksering og XP Tweaks 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan eksporteres printerdrivere på Mac OS 10 
    ·Sådan Gør din Task Bar Transparent 
    ·Sådan Lås en administrator password i en Windows XP B…
    ·Hvad Er VDM redir Files 
    ·Sådan overflytte en Drive 
    ·Sådan Reset en computer til en tidligere dato 
    ·Uregelmæssig rulning i Windows 7 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP uden en cd 
    ·Sådan Clean rullerne i en Imagerunner 3045 
    ·Sådan slettes gemte adgangskoder i XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com