| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Windows XP Netværk Tips og Tweaks
    Windows XP er bygget oven på Windows NT -teknologien , hvilket betyder, at det blev bygget med netværk i tankerne. Det har vist sig at være en stabil platform for både hjemme-og erhvervsmæssig brug. Men du kan foretage ændringer til standard installation , der gør Windows XP s networking præstation mere effektiv. Hold Drivers Opdateret

    Et skridt , der ofte overses, er at holde bilister opdateret i deres systemer. Producenter af netværkskort vil frigive nye opdateringer til deres chauffører fra tid til anden . De kan gøre dette for en række forskellige årsager. For eksempel kan de opdager et problem , når kortet er frigivet der blev ikke fundet , når de i testmiljø . Eller de kan finde en mere effektiv måde at bruge deres hardware på et netværk og udgiver en opdateret driver til at indarbejde denne opgradering.
    Hold Windows XP Opdateret

    Brug Windows Opdater for at holde systemfiler ajour. Microsoft vil frigive patches, opdateringer og service packs , som de finder dem relevante. Disse udgivelser er bundfældet ved hændelser rapporteret til Microsoft som operativsystemet er sat til at bruge . Mange gange disse patches er udviklet i samarbejde med hardwareproducenter , som netværkskort designere, der har haft forbrugerne rapportere problemer for dem. Der er millioner af mulige netværk miljøer , hvor Windows XP kunne installeres . For eksempel har nogle trådløse , nogle har Ethernet, nogle har begge dele, nogle har DSL , og andre har T1 .
    Software til Tweaking

    Du har mange gratis software- programmer til rådighed , der vil hjælpe dig justere indstillingerne på din pc for at gøre det arbejde mere effektivt på nettet . Disse programmer ændrer Windows XP registreringsdatabasen for at ændre bestemte indstillinger som TcpWindowSize MTU og andre indstillinger , der styrer , hvordan data bevæger sig fra en kilde computer til en destination. Nogen der er bekendt med at redigere registreringsdatabasen kunne gøre det selv , men det kan blive kompliceret og har risiko for præstationen af Windows XP ubrugelig, hvis det gøres forkert .

    Et populært program til at hjælpe tweak netværksindstillinger , og undgå dykning direkte ind i registreringsdatabasen er SG TCP Optimizer . Dette program giver en grafisk brugerflade til redigering og tweaking netværksindstillinger baseret på den type af netværksforbindelse til stede. Det er i høj grad rettet mod bredbåndsforbindelser , men kan også bruges med dial-up, T1 , Gigabit eller andre tilslutninger.

    Andet populært produkt er faktisk fra Microsoft. Det kaldes TweakUI og indgår som en del af Microsoft PowerToys til XP . Det er en gratis download , så længe det er bestemt man bruger en godkendt version af Windows XP. Dette værktøj også tillader en at ændre indstillinger fra en grafisk brugerflade i stedet komme ind komplicerede indstillinger i registreringsdatabasen.
    Tjek Resultater af Tweaking

    Mange gange vil vide det samme, hvis ændringerne af indstillingerne har haft målbare resultater. Der er dog nogle nyttige hjemmesider, der vil vise hastigheden på en internetforbindelse. Det kan være nyttigt at køre disse tests før tweaking for at etablere en baseline at arbejde ud fra .

    En god hjemmeside for dette er SpeakEasy.net . Du skal blot køre testen fra den placering tættest muligt på kilden computer. En anden god test hjemmeside er SpeedTest.net . Denne hjemmeside vil vise netværk hastigheder samt latency fra en forbindelse. Det vil også opdage det nærmeste testcenter .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slå AutoRun til DVD drev i XP 
    ·Sådan Lås ikoner fra Moving på en Desktop i XP 
    ·Sådan fjerner Media Center Fra XP 
    ·Sådan Sikker dual boot Windows XP & Mac OS X Leopard p…
    ·Sådan Fix Windows XP Installer Fejl 
    ·Hvad er XP Professional N 
    ·Sådan Detect drivere i Windows XP 
    ·Sådan installeres en SATA driver i XP Med F6 
    ·Sådan bruges HP Recovery diske til Windows XP Home Edi…
    ·Sådan køres Chkdsk ved opstart i XP 
      Anbefalede Artikler
    ·WordPad Tools 
    ·Sådan deaktiveres en Microsoft Firewall 
    ·Hvordan til at gennemføre en glidende vindue 
    ·Sådan Genstart en computer i fejlsikret tilstand 
    ·Hvad er Registry Damage 
    ·Tips om Installation af Windows XP SP2 
    ·Hvordan at slippe af OCRAwr32.exe 
    ·Sådan Set Up Microsoft Windows Server 2003 miljø 
    ·Hvordan til Mark Bad Hard Drive Sektorer på en iPod 5G…
    ·Den CentOS Tool til at konfigurere et netværk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com