| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan fjernes Non-Genuine Windows XP
    Microsoft begyndte online verificering af ægtheden af ​​Windows XP i 2006. Ved hjælp af et program kaldet "Genuine Advantage ", som er hentet som en del af en almindelig Windows Update ved computer ejere , Microsoft er i stand til at afgøre , om computeren bruger har en ægte kopi af Windows XP på sin maskine . Hvis computeren ikke denne valideringen test, vises der en advarselsmeddelelse på brugerens skrivebord. Udseendet af skrivebordet , vil blive forringet , indtil brugeren korrigerer problemet ved i realiteten fjerne uægte software og installere en ægte kopi af Windows XP på en af ​​to måder. Instruktioner
    The New keycode Approach
    1

    Klik på falske advarsel på skrivebordet, og følg vejledningen for at kontakte Microsoft. Følg instruktionerne for at købe en ny , gyldig Ægthedsbevis ( COA) Set Up skive og nøglekode fra Microsoft , der kan bruges til at konvertere de falske Windows kopi i en autentisk kopi.
    2

    Undersøg, om du kvalificere sig til gratis udskiftning program. For at få en gratis kopi af Windows, skal du indvillige i at give Microsoft med den originale opsætning disk, du troede var gyldig dokumentation for køb, og oplysninger om, hvem du har købt softwaren fra , for at bistå Microsoft i at opspore de falskmøntnere . Hvis du ikke kvalificere sig til gratis program , eller ikke ønsker at deltage , kan du købe en ny opsætning disk til $ 149, som i 2010 . Udskiftningen Set Up disk leveres via mail.
    3

    Installer en ny , autentisk keycode til Windows XP ved hjælp af den automatiske updater modulet findes på udskiftning Set Up disk. Hvis du kun opdaterer COA keycode , behøver du ikke at fjerne eller overskrive den gamle kopi af Windows og geninstallere Windows helt fra bunden . Du vil ikke miste nogen af dine personlige data eller software.
    The Fresh Install Method
    4

    Anskaf en ny kopi af Windows XP , en, der har en gyldig COA keycode knyttet til den. Denne keycode kan ikke være i brug af en anden computer. Du kan enten købe eller finde en gyldig , ikke-registreret Windows XP Opsætning disk , der har en COA mærkat inkluderet i pakken , eller blot erhverve bare COA keycode klistermærke og bruge en lånt eller gammel kopi af Windows XP Opsætning disk. Sørg for, at version af Windows XP vises på keycode ( Home eller Professional) matcher den version vises på Set Up disken.
    5.

    Back up dine nuværende dokumenter , e-mails og andre personlige oplysninger til en cd eller et flashdrev for at bevare data. Den re-installation af Windows vil udslette alle disse personoplysninger .
    6

    Indsæt Set Up disken i cd-eller dvd-drevet og boot computeren. På prompt "Boot fra CD" hit " Enter" for at vælge at starte computeren fra Set Up disken ikke harddisken. Følg instruktionerne for at installere Windows.
    7

    Indtast din nye COA nøglekode under "aktivering " del af setup-programmet . Denne aktivering proces tager kun et par sekunder. Microsoft vil scanne nye nøglekode du indtastede , og hvis det er gyldigt, vil aktiveringsprocessen være komplet. Hvis keycode ikke scanner som gyldigt , eller hvis det er registreret til en anden computer i fortiden , vil du blive dirigeret til at ringe en automatiseret service for at få endnu en frisk nøglekode hvis din situation kvalificerer dig til en anden gratis nøglekode .
    < br > 8.

    Afslut re-installation af Windows. Under denne proces vil forfalskede version af Windows blive slettet og overskrevet af den nye kopi af Windows.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiveres CD og DVD AutoRun i Windows XP 
    ·Hvorfor Windows XP Installer Hænger på Fuldfører Ins…
    ·Sådan Slet Windows XP Home Edition 
    ·Sådan forhindrer andre brugere i at ændre en XP Bruge…
    ·Sådan begrænse Desktop Ændringer i en gæstekonto på…
    ·Sådan Fix diskplads i XP 
    ·Sådan Fix Ur på Windows XP 
    ·Sådan oprettes en automatiseret installation af XP 
    ·Sådan Boot Log XP ved start 
    ·Sådan konfigureres platformen i en Win XP gendannelses…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan til at tage billeder for Wallpaper hjælp af en…
    ·Sådan installeres Microsoft Security Updates 
    ·3 trin til Harden Linux 
    ·Hvordan du skifter til en KDE Fra Linux 
    ·Sådan gendannes en manglende NTLDR 
    ·Sådan nulstilles en computers Message Setting 
    ·Jeg har brug for at nulstille min Margins i Microsoft W…
    ·Hvordan kan jeg omgå en Fingerprint Password på Windo…
    ·Sådan får ikonet Lydstyrke Tilbage på Vista 
    ·Sådan at tvinge en Comcast IP Change 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com