| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan Fix en langsom Windows XP
    Uanset hvor hurtig din skinnende nye pc kan være, når du starter det op for første gang , vil et år eller to af brugen bremse selv de hurtigste af systemer . Da softwaren er installeret og fjernet, hardware udskiftes eller opgraderes , eller du lige har formået at hente dig nogle grimme malware undervejs , din Windows XP- installation begynder at aftage til en gennemgang. Tag nogle enkle trin til at løse det . Instruktioner
    Clear Windows XP af vira og malware
    1

    Start din anti -virus software og har det udføre et system scanning. Dette kan tage et stykke tid , afhængigt af hastigheden på dit system og mængden af ​​programmer, du har installeret , så det kan være en god idé at starte denne proces, når du ikke behøver at bruge computeren .
    2 < p > Lad din anti- virus software til at fjerne virus det kommer på tværs. Hvis du får en mulighed for at " Quarantine " filen , vælge det i stedet for at slette den. I sjældne tilfælde , kan din anti- virus software flag en fil, der er ikke en virus , og karantæne den vil sikre, at det stadig er til rådighed, hvis det viser sig at være en falsk positiv.
    3 < p > Kør scanninger af dit system fra tredjepart malware scannere som Ad- Aware eller Malwarebytes ( se links i indtægter) . Dette kan identificere yderligere problemer, at din anti- virus software kan have overset.
    Fjerner software, der kører ved opstart
    4

    Kør msconfig værktøjet ved at klikke på "Start" , knappen og derefter klikke på "Kør" . Type " msconfig " i tekstfeltet, og klik på " OK" knappen.
    5.

    Klik på " Start"-fanen . Du vil blive præsenteret med en liste over al den software , der kører , når computeren starter op. En masse af denne software er helt unødvendigt , og kan bremse dit system , hvis du har for meget af det at tage op ressourcer på din computer.
    6

    Fravælg den software, du ikke ønsker lastning opstart. Hvis du er i tvivl om et bestemt program , kan en søgning på internettet normalt give nyttige oplysninger. Ellers er det bedst at lade softwaren på sin standardindstilling. Hvis du tilfældigvis til at stoppe et program, som du senere opdager, at du har brug for at have lastning blot køre msconfig nytte igen og genaktivere den .
    7.

    Klik på " OK" knappen , og lad msconfig genstart din pc. Dette er en af de vigtigste procedurer, du kan gøre for at fremskynde Windows XP , og du bør bemærke forskellen , så snart din computer belastninger tilbage i Windows.
    Defrag din harddisk
    < br > 8

    Bring up " My Computer" ved at klikke på "Start" knappen og derefter dobbeltklikke på "Denne computer" .
    9

    Højreklik på "C" drev og klik på "Egenskaber" med venstre museknap. Klik på " Funktioner" fanen under vinduet Egenskaber.
    10

    Klik på " Defragmenter nu ..." knappen og Windows Defrag nytte vil lancere . Programmet vil analysere din harddisk for at se, om den har brug for defragmentering . Hvis ikke , skal du lukke så programmet , og du er alle færdige . Hvis du bliver bedt om at bedrage din harddisk , gå videre og gøre det muligt for værktøjet til at gøre det. Denne proces kan tage et stykke tid, så sørg for at du har råd til at være væk fra din pc , før du starter .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man kan omgå Windows XP Home Edition Password 
    ·Sådan Reparation Windows XP OS fra Windows XP Disk 
    ·Sådan krypteres filer i Windows XP Pro 
    ·Sådan fjernes XP fra boot fil i et dual boot-system 
    ·Sådan ændres Fil Extensions i Windows XP Pro 
    ·Sådan Fix XP Task Manager 
    ·Sådan Login som administrator i XP Home Premium 
    ·Hvordan opgraderer jeg fra Windows 2000 til Windows XP 
    ·Sådan Unzip en Font & installere den via Windows XP 
    ·Windows XP Pro Systemkrav 
      Anbefalede Artikler
    ·XP Defrag Instruktioner 
    ·Sådan deaktiveres en Gnome Screensaver 
    ·Sådan bruges en USB-drev i DOS 
    ·Sådan fjerner din DNS i Windows XP 
    ·Hvordan man laver en GIF Arbejdet med Load Every Time 
    ·Hvordan man laver en Project mappe 
    ·Sådan fjernes WGA Notification Tool 
    ·Sådan oprettes forbindelse til en Macbook Via WiFi 
    ·Sådan Administrer Virtual Memory Med 4 GB 
    ·Sådan konfigureres BackTrack 3 på en trådløs USB 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com