| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Kan du installere Windows XP fra en tommelfinger drev
    ? Computere, der kommer installeret med Windows ofte en gendanne eller geninstallere cd, der giver dig mulighed for at gøre netop det med dit operativsystem, når det bliver ødelagt . Realiseringen af ​​et backup af denne disk på en tommelfinger drev , som du kan bruge til at geninstallere operativsystemet kan spare dig tid, hvis du nogensinde mister den oprindelige disk . Hvad du behøver

    Kontroller, at din computer kan boote fra en ekstern USB-enhed. Hvis din computer ikke er udstyret med denne evne , vil du ikke være i stand til at bruge en tommelfinger drev til at installere Windows XP. Du bliver nødt til at have en kopi af en Windows XP-cd og en kopi af den software PeToUSB , USB Prep og bootsect .
    Gøres billedet

    Sæt din tommelfinger drev ind i din computer. Uddrag PeToUSB og USBprep fra deres zip-filer og kopiere indholdet af PeToUSB mappe til USBprep . Sæt mappen til roden af ​​din computer , også kaldet C :/. Også udpakke bootsect filer og lægge dem i C :/. Sæt din Windows XP -disken i det optiske drev og åbn cd-mappen . Træk alle filerne ud og læg det i en ny mappe i C :/mappe. Name it noget mindeværdigt , så det er let at finde.

    Åbn USBprep mappen og dobbeltklik på " usb_prep8.cmd ", som vil åbne op for Command vinduet. Følg instruktionerne på Command vinduet og ramte en tast for at fortsætte. Dette vil åbne et andet vindue - PeToUSB . Den PeToUSB vil have en startknap . Klik på den , når PeToUSB har registreret dit USB drive. Klik på "Ja " for at fortsætte , og derefter klikke på "Ja " igen for at omformatere tommelfinger drev . Forlader windows åbne , til "Start" på din computer og vælg "Kør" program go. Skriv "cmd " for at opdrage den konsol-vinduet . I kommando vinduet skrive : Hej

    bootsect /NT52 T : Hej

    "T" er denne kommando skal ændres til navnet på den tommelfinger drev . Tryk på " Enter" og vent BootCode , den kommando, du lige har indtastet , er fuldført. Du vil modtage en besked om, at BootCode var vellykket. Luk konsollen og lukke PeToUSB vinduet .

    En ny kommando vindue vil nu åbne . Tryk på tallet "1 " tasten for at se den mappe, du kopierede Windows-cd'en . Klik tilbage på kommando vindue, hvor du trykkede på "1 ", og tryk på " 2". Input et brev, der ikke benyttes af en aktuel drev på din computer. Tryk på " Enter " og derefter trykke "3 ". Vælg det nummer, din tommelfinger drev bruger og tryk på " Enter". Tryk på " 4 " for at starte formatet af dit drev med Windows installations CD . Formatet vil tage flere minutter. Når den er færdig, vil du blive spurgt, om du ønsker at få tommelfinger drev som den foretrukne boot drev. Klik på "Ja " og derefter klikke på "Ja" igen, når den beder dig , hvis du ønsker at afbryde drevet.

    Når dette er færdig, kan du starte fra tommelfinger drev som en Windows installations CD . Følg anvisningerne under den Windows-cd installere at opgradere, geninstallere eller omformatere din Windows XP- system.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan konfigureres dual boot XP 98 
    ·Sådan fjernes en planlagt Disk Check for Windows XP Un…
    ·Sådan Installer et rodcertifikat til Windows XP 
    ·Sådan geninstalleres XP Professional 
    ·Sådan tilføjes programmer til menuen Start i Windows …
    ·Sådan ændres Windows XP Key Efter installation 
    ·Sådan installeres Windows XP på en Dell Med nr. Opera…
    ·To eller flere Fordele ved Windows XP forhold til tidli…
    ·Sådan installeres Windows XP fra en USB -hukommelse 
    ·Sådan kopieres en Windows XP-cd til USB 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Java i Ubuntu 8.10 
    ·Sådan Set Display Indstillinger for en Vaio Laptop 
    ·Hvordan Afinstaller Flash Player i Suse 10.0 
    ·Sådan Set Up en CVS -server 
    ·Sådan installeres Storm Windows Over Vinyl 
    ·Sådan installeres Windows Installer Service 
    ·Hvad er en browseui Preloader 
    ·Sådan Konverter ex_ til EXE 
    ·Sådan fjernes en Multiple af Windows XP 
    ·Hvordan man laver en cd med alle nuværende drivere til…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com