| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Windows XP-konfiguration Muligheder for opdatering
    Windows XP jævnligt modtager opdateringer fra Microsoft til at forbedre dens egenskaber eller fastsætte sikkerhedsproblemer. Fordi de fleste af disse opdateringer er vigtige, er XP som standard installeret med sin automatiske opdateringer aktiveret nytte. Dette vil downloade og installere nogen opdateringer fra Microsoft automatisk, når de bliver tilgængelige. Men hvad mange mennesker ikke indser er, at dette automatisk opdatering program har justerbare indstillinger, der kan styre, hvordan XP håndterer nye opdateringer. Adgang Update Valg

    For at få adgang til den automatiske opdateringer muligheder vinduet åbne "Kør " konsol, der er fundet i "Start "-menuen på din computer. Skriv " sysdm.cpl " og klik på " Enter" for at opdrage et nyt vindue. Inden dette vindue langs toppen er flere faner. Klik på den ene , der hedder " Automatiske opdateringer " for at få adgang til indstillelige valgmuligheder vedrørende XP opdateringer nytte. Der er tre grundlæggende muligheder , du kan vælge at bruge til Windows XP-opdateringer , hver med deres egne justerbare sub- indstillinger og adfærd.
    Automatic Opdatering

    Den første og den ene, der er normalt aktiveret som standard "Automatisk hente anbefalede opdateringer til computeren og installere dem . " Denne mulighed vil automatisere hele opdateringen og installere nye opdateringer , som de bliver tilgængelige, forudsat at du har forbindelse til internettet. Denne løsning har også et par sub- optioner vedrørende det , at du kan konfigurere. Du kan vælge den dato og tid, som opdateringerne er hentet og installeret, hvis tilgængeligt. Dette giver dig mulighed for at planlægge noget anlæg i en tid hvor du ikke allerede er på computeren, såsom sent om natten. Du kan også vælge, hvornår de overførte opdateringer installere. Som standard vil de installerer automatisk, når overførslen er færdig . Men hvis du er på din computer på det tidspunkt , vil et lille ikon i systembakken nederst til højre på skærmen . Hvis du klikker på dette ikon kan du udskyde installationen af ​​den aktuelle opdatering .
    Auto Update Downloading /Manuel installation
    p Hvis du beslutter dog, at du don 't ønsker opdateringerne at blive fuldstændig automatiseret , vælger den anden mulighed i vinduet, som vil " hente opdateringer til mig, men lad mig vælge, hvornår de skal installeres . " Dette fungerer på samme måde som at klikke på ikonet ville på den første mulighed end den bevarer disse indstillinger for alle opdateringer uanset om du er på computeren på det tidspunkt eller ej. Denne indstilling vil have alle tilgængelige opdateringer hente og vil placere et ikon i systembakken , indtil du vælger den. I modsætning til den foregående mulighed, som ville starte installationen automatisk efter en periode med denne mulighed, vil opdateringen ikke installeres , før du klikker på ikonet og vælger at starte installationen.
    Manuel opdatering Hent og installation

    Den tredje og sidste tilgængelig opdatering option kan du vælge lyder " Giv mig, men ikke downloade eller installere opdateringer. " Dette vil holde din computer fra at træffe foranstaltninger med tilgængelige opdateringer udover blot at fortælle dig, at de er tilgængelige. Igen skal du være tilsluttet internettet for XP til at anerkende , at en opdatering er der, men når det gør , vil et ikon igen blive placeret i systembakken . Hvis du klikker på det giver dig mulighed for at downloade opdateringen. Når opdateringen downloads , er du nødt til igen at klikke på ikonet for at vælge, hvornår de skal installeres .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Omdøb Startknappen Menu i Windows XP 
    ·Sådan nulstilles en XP interface på en Dell Inspiron …
    ·Sådan Reparation Windows XP Pro Software 
    ·Hvordan man organiserer en Microsoft XP Desktop 
    ·Sådan Spring Password Setup på Windows XP Installatio…
    ·Sådan tilføjes Mixer Devices i XP 
    ·Sådan gendannes standard NTFS Tilladelser til Windows …
    ·Sådan gendannes en Windows XP Administrator s Password…
    ·Sådan Slet profiler og skabe nye i Windows XP 
    ·Sådan konfigureres startmenuen i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan konfigureres en VNC -server i Fedora 
    ·Sådan ændrer du din Startup Partition 
    ·Sådan installeres en gratis McBoot med Swap Magic 
    ·Hvordan man laver en Resume Workbook Baseret på data f…
    ·Sådan nulstilles din OS X Password Uden en OS X CD 
    ·Sådan gendannes Seneste emner mappe 
    ·Sådan installeres Linux Uden startdiskette eller cd'er…
    ·Hvor hen til Reset Windows Billede & faxfremviser til s…
    ·Sådan Reparation Windows XP på en Dell 
    ·Acer Aspire og Linux 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com