| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan tilpasser et Task Bar i XP
    I Windows XP proceslinjen , undertiden fejlagtigt kaldet værktøjslinjen er knudepunkt for kontrol , der huser din " Start" menuen , " Quick Launch " ikoner , beskedikoner og vinduer faner for alle programmer, der aktivt bruger. For hyppige computerbrugere , kan opgaven bar bliver en kluntet obstruktion i sin oprindelige anker i bunden af skærmen. Proceslinjen i Windows er let at tilpasse, flytte og ændre størrelse på blot et par trin. Instruktioner
    flytte og ændre størrelse
    1

    Højreklik på et tomt område af din opgave bar . Hvis " Lås proceslinjen " har en markering ved siden af ​​det , fjerne markeringen af ​​det . Højreklik på et tomt område i skærmbilledet for at slippe af med den højreklik-menuen , så du kan fortsætte.
    2

    Flyt musemarkøren til et åbent område på din opgave bar, venstre - klik og hold . Træk markøren til den bedste placering til din opgave bar og slip det i sin nye placering.
    3

    Placer markøren på musen over kanten af ​​proceslinjen , indtil du ser en resize ikon eller dobbelt pil . Venstre-klik og træk i kanten af ​​proceslinjen , indtil det ligner en god størrelse til dine behov, og derefter slippe museknappen.
    4

    Lås proceslinjen ved at få adgang til højreklik-menuen fra et tomt område på din opgave bar . Låsning proceslinjen forhindrer dine ikoner og proceslinjen ved et uheld flyttes, skaleres eller genbestilles.
    Task bar optioner
    5

    Højreklik i et tomt område af dit proceslinjen. Vælg "Egenskaber" valgmulighed.
    6

    Placer en check i boksen ved siden af ​​tilpasningsmuligheder valg, du vil bruge. Fjern markeringen fra alle felterne ud for tilpasninger, du ønsker at deaktivere. Grundlæggende muligheder for at tilpasse din opgave bar omfatter auto -hide , en mulighed for altid at holde din opgave bar på toppen, en mulighed for at gruppere lignende aktive program knapper på proceslinjen , og en mulighed for at vise dine Quick Launch ikoner. Du kan også vælge, om du vil vise systemets ur og sæt påmindelsesikon præferencer.
    7

    Vælg " Tilpas" fanen i nederste højre hjørne på proceslinjen præferencer for at åbne et andet meddelelsen ikonmenu . Fra denne menu kan du aktivere og deaktivere anmeldelses ikoner, der vises på proceslinjen i nærheden af ​​din systemets tid og dato . Klik på " OK" for at gemme dine påmindelsesikon præferencer og gå tilbage til proceslinjen præferencer menu.
    8

    På toppen af ​​"Indstillinger " i menuen , skal du vælge "Start Menu" fanen at tilpasse udseendet på din Start Menu . Fra denne menu kan du vælge opgaven bar stil , farve og Quick Launch ikon størrelse .
    9

    Klik på "OK " for at gemme dine ændringer og afslutte menuen Indstillinger. Klik på " Apply" for at afprøve dine nye ændringer , og klik på "OK" for at gemme og afslutte, hvis du kan lide dem . Hvis du ikke kan lide de nye ændringer til proceslinjen , klik på " Annuller".

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er fordelene ved fejlfinding Windows XP startprobl…
    ·Sådan får du adgang en Linuxpartition Gennem Windows …
    ·Hvordan at reparere Windows XP registreringsfejl 
    ·Sådan slette en DVD-RW disk i Windows XP 
    ·Sådan bruges drivere fra cd Når Installation XP 
    ·Sådan fjernes en TCP IP i Windows XP 
    ·Sådan bruges et tastatur Som musen på XP 
    ·Hvor hen til Lukke Startup i Windows XP 
    ·Sådan Find en XP-cd Key File 
    ·Hvordan man laver en Recovery Partition i XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan nulstilles den afdragsfri periode til Windows 7 
    ·Hvordan man kan reducere CPU-brug i XP 
    ·Sådan Set Display Indstillinger for en Vaio Laptop 
    ·Sådan tildeles en statisk IP til netværket Computere 
    ·Sådan permanent Deaktiver McAfee Site Advisor 
    ·Sådan diagnosticere forbindelsesproblemer i en Browser…
    ·Hvordan at reparere en Microsoft iSCSI Initiativtager 
    ·Sådan Speed ​​Up Your Hyper V 
    ·Sådan ændres et Brugere Login billede 
    ·Sådan bruges en Screensaver som tapet i Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com