| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Den bedste måde at opdatere Windows XP Home Efter Recover
    Efter en nyttiggørelsesoperation , der skal genskabe operation til din computer uden tab af data , kan du stadig nødt til at opdatere Windows XP til at returnere maskinen til fuldt normal tilstand , hvis ikke en smule bedre end det var. Hvis din styrtet skyldtes en virusinfektion , kan en opdateret Windows OS gå en lang vej mod at forhindre gentagne infektioner. Opdatering Windows XP er altid værd at den tid og ulejlighed at holde den i topform . Hent Service Packs Fra Web

    Den bedste måde at få alle de opdateringer , der er nødvendige for Windows XP er at navigere din genoprettet computeren til Microsoft Windows XP Service Pack 3 hjemmeside og hente pakken. Hvis din nye genvinding /geninstallation af Windows XP placeret XP Service Pack 1 på computeren, skal du muligvis trinvist opgradere til Windows XP Service Pack 2 , før du kan gå videre til XP Service Pack 3 . Microsofts hjemmeside vil gøre dig opmærksom på eventuelle behov for at downloade og installere gradvise skridt , før efterbehandling med Service Pack 3 . Forvente at skulle opgradere dine DirectX -filer og Internet Explorer software som godt.

    For at gøre denne trinvis genopretning gå hurtigere , skal du notere webadresser på download sites , så du kan vende tilbage til dem uden at skulle foretage en søgning . Lav en tjekliste over de XP poster og andre Microsoft- pakker , som du har brug for at hente og installere , og kryds dem ud efterhånden som du fuldfører dem. Du kan bruge mere end en time at opdatere en XP maskine , så vær tålmodig med processen.
    Brug Flash Drev

    Hvis du ikke er i stand til at oprette forbindelse til internettet fra gendannede computer , gøre alt for at løse dette problem , før du fortsætter . Opdatering WinXP vil være hurtigere, hvis du kan downloade direkte til din harddisk. I mange tilfælde , tørrer en geninstallation af Windows XP ud driverne til dit netkort , hvorfor vil du ikke være i stand til at forbinde til internettet med det samme. Du kan være nødt til at identificere kortet ( ved hjælp af et gratis downloades program kaldet Everest Home Free ), og hente den korrekte driver til et flash -drev. En anden mulighed er at tjekke din computers oprindelige producent driverdisketter for enhedsdrivere til Ethernet-kortet . Hvis du stadig er ligeglad med at etablere en direkte forbindelse til internettet , kan du hente opdateringsfiler fra Microsoft til en 8 -gigabyte harddisk eller flere mindre drev.

    Cd'er stadig arbejde < br >
    p Hvis du ikke har adgang til internettet eller til et flash -drev, kan du downloade opdateringer til cd'er ved hjælp af en anden computer med internetforbindelse . CD'er er mere skrøbelige end flash-drev , og problemer med disk fejl og ridser kan forårsage unødvendige hovedpine og forsinkelser. Hvis du skal hente opdateringer til CD'er, skal du sørge for navngive diske , som du brænder dem . Gem dem til senere reference.
    Gå tilbage til Microsoft

    Så snart du kan gøre det , oprette forbindelse til internettet og aktivere Automatiske Opdateringer . Inden for et par minutter, vil Microsoft bots scanne din maskine og opdage , hvilke opdateringer du stadig mangler. Du vil modtage flere Automatiske opdateringer advarsler i løbet af de første par timer eller dage restaurerede tjenesten indtil din maskine er helt up to date .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Windows XP genkender ikke Antivirus Software 
    ·Sådan slettes en værdi fra registreringsdatabasen i W…
    ·Windows XP Afinstaller Tools 
    ·Sådan installeres Windows XP på en Acer Aspire 4520 
    ·Sådan fjernes et netværk i Windows XP 
    ·Sådan kommer man til en kommandoprompt i XP From Start…
    ·Sådan at genoprette adgangen til filattributter i Wind…
    ·Sådan Bypass Admin Password i XP 
    ·Hjælp Installation af Recovery diske til Windows XP 
    ·Sådan Sikker fjernelse en post i registreringsdatabase…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Optimer XP til dual core processorer 
    ·Hvordan laver Recovery Disk 
    ·Den bedste måde at Catalog af billeder på en cd 
    ·Sådan gør Task Bar Større 
    ·Sådan installeres en trådløs adapter i Ubuntu 
    ·Sådan tilmelder du dig for en Windows 7 Product Key 
    ·Sådan foretages fejlfinding NTLDR 
    ·Sådan oprettes miniaturebilleder i OS X 
    ·Sådan Send Disk Usage via e-mail med Linux Command Lin…
    ·Sådan slettes en System32 Filer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com