| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Hvordan Tør en Drive & geninstallere Windows XP
    Mens computere er blevet lettere at bruge i løbet af årene , nogle gange du støder på et problem, der tilsyneladende kun kan løses ved at geninstallere operativsystemet. Heldigvis er denne proces ikke kompliceret , men de skridt skal følges nøje. Under re-installation , vil der være et skridt til at tørre den aktuelle installation , således at gøre det særskilt ikke er nødvendig . Ting du skal
    CD-drev
    Windows XP installations -cd
    Windows XP-produkt nøgle
    internetforbindelse
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Find din Windows-produktnøgle . For detail versioner af XP , er produktnøglen placeret på en mærket mærkat i den mappe , der indeholdt cd'en. Hvis din kopi af Windows ikke blev købt i detailleddet , kan dette mærkat være fastgjort til siden eller bagsiden af ​​computeren sagen , eller det skal være i emballagen , der fulgte med denne version af Windows.

    Hvis du ikke kan lokalisere dit produkt nøgle , kan du prøve et gratis hjælpeprogram , såsom Keyfinder at udvinde det fra Windows registreringsdatabasen . ( Se nedenfor i afsnittet Ressourcer for et link til dette hjælpeprogram. ) Hvis denne version af Windows kom pre- installeret på din computer, kan den ekstraherede Registry nøgle ikke virker. I så fald kontakte producenten af ​​din præ-bygget computer for teknisk support prøve.
    P Hvis din pre -bygget computer ikke blev leveret med en installations-cd , kan dens harddisk har en skjult partition, der indeholder de nødvendige filer at genoprette Windows til dens oprindelige tilstand. Du bliver nødt til at konsultere din dokumentation for særlige trin , eller kontakt kundesupport, hvis du ikke har din dokumentation . Det samme gælder for en producent-specifikke "nyttiggørelse " CD .
    2

    Bestem størrelsen af ​​den harddisk eller partition , der indeholder Windows. Åbn "Denne computer" og find det drev , der indeholder Windows. Det er normalt den "C: " drev og indeholder et "Windows " mappen. Højreklik på dette drev og et vælg "Egenskaber ". Skriv ned " Kapacitet " nummer , fordi du får brug for det senere.
    3

    Indsæt din Windows XP- installations-cd'en i cd -drevet og genstart computeren. Mens computeren genstarter, vil det bede dig om at trykke på en tast for at få adgang til installationsprogrammet , hvorefter du vil blive præsenteret med en skærm, der indeholder hvid tekst på en blå baggrund .
    4

    Tryk på Enter-tasten for at starte installationen . Tryk på F8 for at gå til partitioneringsprogrammet . Denne del af installationsprogrammet bør opregne alle kendte drev og partitioner . Brug piletasterne til at vælge den partition , hvis nummer matcher den, du skrev ned tidligere, og tryk på "D " for at slette det. Denne partition vil nu blive opført som " partitionerede Space. "
    5

    Tryk på Enter -tasten , og på den næste skærm , "Quick " valgmulighed vælger at format med et NTFS-filsystem ( medmindre du kender du har software eller hardware, der er uforenelig med NTFS) . Installationsprogrammet vil nu formatere denne partition , og start den grafiske del af installationen. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre re-installation . Hvis du tidligere registrerede Windows , eller vælger ikke at , kan du springe dette trin .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Windows XP Service Pack 3 
    ·Sådan installeres Windows XP fra en Jump Drive 
    ·Sådan Clean Install XP Home Upgrade 
    ·Sådan slette alt, når jeg geninstallation af Windows …
    ·Sådan fjernes Windows XP Helt 
    ·Sådan fjerner Trend Micro Fra Windows XP 
    ·Sådan Set Up en Dial -up modem i XP 
    ·Liste af grundlæggende Startup Programs i XP Pro 
    ·XP : Sådan Fix RPC 
    ·Sådan Find L2 Cache på Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Put Your proceslinjen Vandret 
    ·Sådan geninstalleres Grub Efter en Windows Installer i…
    ·Sådan deaktiveres Windows Automatiske opdateringer 
    ·Sådan konfigureres en PC for Tilslutning en bærbar ti…
    ·Sådan Test HDD for Bad Sektorer 
    ·Hvordan at finde ud af mængden af ​​RAM du har i Vista…
    ·Hvordan til automatisk at søge efter softwareopdaterin…
    ·Hvordan at reparere en fejl Loading OS Med en dual boot…
    ·Sådan Tilbagerulning i XP 
    ·Sådan aktiveres Begge PCI Express-pladser på Asus Cro…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com