| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan Transfer Windows XP til en ny computer System
    Når man bygger en computer fra dele, du bliver nødt til også at installere et operativsystem . Overførsel Windows XP fra en computer til en anden godkendt af Microsoft , så længe du går på pension eller installere et andet styresystem på originalen. Du kan overføre Windows XP til din nye computer ved at re- installere systemet på en ny harddisk , eller ved at overføre din gamle harddisk til din nye computer. Ting du skal
    Windows XP-cd og Key
    Vis Flere Instruktioner
    Re - installation af systemet
    1

    Fjern Windows XP fra din gamle computer efter at have reddet alle de data, du vil overføre. Du kan gemme disse data ved hjælp af en ekstern harddisk eller dvd'er. Hvis mængden af ​​data, du vil overføre , er for stor , kan du vente til din nye Windows XP-computer , der skal installeres og forbinde de to computere på et netværk til at overføre data fra den gamle harddisk til den nye. Du bliver nødt til at vente på den gamle Windows XP til at blive afinstalleret at aktivere den nye Windows XP.
    2

    Indsæt Windows XP- disk i din afspiller og starte installationen . Installer Windows XP og indtast cd- nøgle, når du bliver bedt om . Windows XP vil forsøge at gå online for at kontrollere CD -tasten. Et nyt vindue vises fortæller dig serienummeret er allerede i brug og til at ringe til Microsoft .
    3

    Ring Microsoft med telefonnummeret leveres til dig og forklare, at du er ved at ændre computere og overføre Windows XP. De vil bede dig om at give dem det nummer, Windows genereres. Giv dem nummeret og indtaste den, Microsoft vil generere . Din Windows XP er nu aktiveret , og du kan installere alle de programmer du har brug for på det.
    Overførsel af systemet
    4

    For at genbruge den samme version af Windows XP , bliver du nødt til at overføre din harddisk fra din gamle computer til den nye. Åbn den gamle computer , skrues harddisken og tage både strømkablet og SATA ledninger , og sørg for at notere navnet på SATA-port ( SATA0 eller SATA1 ), som det blev tilsluttet.
    5 < p > Installer din harddisk i den nye computer. Tilslut den til magten og til den samme SATA-port .
    6

    Boot computeren med Windows XP disken i læseren. Når " trykke på en tast for at starte fra cd" vises, skal du trykke på en tast. Du vil få den velkomst meddelelse, der beder dig om at trykke ENTER , R eller F3 . Tryk på ENTER .
    7

    Efter at have accepteret licensaftalen , vil du se en liste over de Windows XP-systemer på disken. Hvis du har mere end én, vælge den, du vil bruge, og tryk på " R. "
    8

    Vent til installationen er færdig. Efter et par planlagte genstarter , vil Windows XP boot ind i systemet og fortælle dig din licens ikke er gyldig , og at gå online for at løse problemet. Følg trin 3 under " Re -installere systemet" ovenfor for at genaktivere din Windows XP. Du vil nu have dit tidligere system med al din software og data på din nye computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slet Windows XP opdateringer 
    ·Sådan Start visse programmer på Boot op med Windows X…
    ·Sådan ændres maskinens id i XP 
    ·Sådan foretages fejlfinding SP3 til XP Professional 
    ·Hvordan kan jeg Undelete filer i XP 
    ·Hvad er XP Embedded 
    ·Sådan Block Facebook i Windows XP 
    ·Sådan fjernes ubrugte enheder fra Windows XP 
    ·Sådan Bo proceslinjen i Windows XP 
    ·Sådan Reset Justitskontor tilladelser til XP Home 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes DMG -filer 
    ·Sådan bruges Dell Reinstallation CD 
    ·Sådan ændres Process Name Fra Wow.exe * 32 til Wow.ex…
    ·Sådan copy & paste for Dummies 
    ·Sådan Send musik fra FrostWire til din telefon 
    ·Fordele & Ulemper af Mac OS X Leopard 
    ·Sådan deaktiveres Generer miniaturebilleder i XP 
    ·Sådan Boot Snow Leopard fra en cd 
    ·Hvad er Hhupd EXE 
    ·Sådan Konverter Real Media 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com