| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan installeres Windows XP på en ny harddisk
    Installation af Windows XP på en ny harddisk er nemmere og hurtigere end at gøre det på en harddisk, der indeholdt en tidligere Windows-operativsystem , fordi du ikke behøver at afinstallere eller skrive i det foregående oplysninger, og du behøver ikke at sikkerhedskopiere oplysningerne på systemet, før du begynder installationen. Installationen kan stadig være en smule tricky , hvis dette er din første gang du installerer et styresystem , men hvis du rodet op , får du mange muligheder for at gå tilbage og rette eventuelle fejl, du måtte have lavet. Ting du skal
    Windows XP-installation disk
    Valid 25 tegn produktnøgle
    Vis Flere Instruktioner
    Oprette en partition til Windows XP
    1

    Insert Windows XP- installations-cd'en i diskdrevet .
    2

    Start computeren , og når du bliver bedt om at trykke på en tast for at starte fra cd'en. Installationen vil begynde . Lad standarddrivere , der hjælper installere Windows XP til at indlæse .
    3

    Tryk på " Enter " på " Velkommen til installationsprogrammet " skærm. Læs " licensaftalen " på næste skærmbillede , og tryk "F8" for at acceptere aftalen . Hvis du nægter at aftalen , vil du ikke være i stand til at installere Windows XP.
    4

    Tryk på " Esc " for at installere en ny kopi af Windows XP.
    5 < p > Tryk på "Enter" -tasten for at installere Windows XP på den partitionerede plads, eller trykke på "C" tasten for at oprette en partition.Follow nedenstående fremgangsmåde for at oprette en partition : Indstil den maksimale størrelse for partitioneret plads og tryk på " Enter " key.Select den partition, du oprettede , og tryk på" Enter "tasten for at installere Windows XP på it.Format partitionen med" NTFS-filsystemet "( den regelmæssige én, ikke de" Quick " en) og tryk" Enter " at continue.Allow partitionen skal formateres . Når formateringen er fuldført, fortsætter med at afsnit 2 .
    Installerer Windows XP
    6

    Tillad Windows XP installationsfilerne skal kopieres fra installationsdisken til dit system. Når filerne er kopieret, vil installationen af Windows XP starter . Tryk ikke på nogen taster eller flyt musen , indtil installationsguiden beder dig om at gøre det.
    7

    Klik på "Tilpas " for at konfigurere dine Regionale indstillinger . Klik på "Detaljer ..." at konfigurere dit input sprog og tastaturlayout. Klik på "Næste" for at fortsætte.
    8

    Indtast dit navn ( dit rigtige navn eller et navn efter eget valg ), og din organisation (hvis man anvender ) og klik på "Næste".

    9

    Indtast produktnøgle på 25 tegn , der fulgte med din Windows XP-cd , når du bliver bedt om at gøre det, og klik på "Næste".
    10

    Indtast et navn for din computer ( du kan indtaste noget du gerne ) , og indtast og bekræft din administrative adgangskode. Klik på " Næste".
    11

    Indstil dato og klokkeslæt og tidszone til at konfigurere computerens ur . Du kan vælge at markere feltet for at indstille computeren til at justere for sommertid. Klik på " Næste".
    12

    Konfigurer dit netværk. Hvis du vil have dit netværk er konfigureret med standardindstillingerne Microsoft , skal du klikke på " Typiske indstillinger. " Hvis du ønsker at opsætte netværket manuelt , skal du klikke på " Brugerdefinerede indstillinger ". Valg af " Typiske indstillinger " vil arbejde for de fleste mennesker. Klik på "Næste ", når du er færdig.
    13

    Vælg " Nej, denne computer er ikke på et netværk, eller er på et netværk uden et domæne. Gør denne computer et medlem af følgende arbejdsgruppe "på hjemmecomputere (arbejdsgruppe er valgt som standard) . Hvis computeren er på et firmanetværk , skal du vælge " Yes , gør denne computer et medlem af følgende domæne. " Indtast domænenavnet på dit firma og klik på "Næste".
    14

    Tillad installationen af ​​Windows XP til at færdiggøre . Når installationen er færdig, vil computeren genstarte . Klik på " OK " for at tillade Windows XP til at justere din skærmopløsning. Klik på " OK" igen, hvis du nemt kan læse teksten på skærmen , efter at skærmopløsning justering.
    Afslutning af installationen
    15

    Klik på "Next" på " Velkommen til Microsoft Windows " skærm.
    16

    Lad Windows XP kontrollere, om en internetforbindelse. Klik på " Skip " for at bevæge sig forbi dette trin , eller klik på "Næste" , når checken er færdig.
    17

    Vælg " Ja, denne computer oprette forbindelse via et lokalt netværk eller hjemmenetværk, " hvis computeren er på et netværk, eller vælg " Nej, denne computer tilsluttes direkte til internettet ", hvis computeren ikke er på et netværk . De fleste brugere kan vælge at " tilslutte direkte til internettet" uden at have nogen problemer. Klik på " Skip " eller " Next " for at fortsætte .
    18

    Vælg " Ja, jeg vil gerne tilmeldes med Microsoft nu ", hvis din internetforbindelse fungerer, og du er klar til at registrere dit produkt . Klik på " Næste" og følg vejledningen for at registrere Windows XP. Du kan klikke på "Nej , ikke denne gang ", og klik på "Næste" hvis du ikke er klar til at registrere på dette tidspunkt.
    19

    konfigurere brugerkonti ved at indtaste navnene på de mennesker som vil bruge computeren i de tildelte rum på " Hvem vil bruge denne computer ? " skærm . Klik på "Næste" når du er færdig , og klik på "Finish " for at starte op Windows XP.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Set Screen Savers i XP 
    ·Sådan fjernes Autofill Option i XP 
    ·Sådan kører MS DOS fra Windows XP 
    ·Sådan installeres Flash på Windows XP 
    ·Hvordan løser jeg Code 19 Windows XP 
    ·Sådan får du adgang en Linuxpartition Gennem Windows …
    ·Hvordan til at dele filer i Windows XP SP2 
    ·Sådan Spring Password Setup på Windows XP Installatio…
    ·Sådan installeres Exchange 2007 Management Tools på W…
    ·Sådan aktiveres XP Pro Funktioner i XP Home 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres MATLAB i Linux 
    ·Sådan deaktiveres Auto Word Wrap i Vim 
    ·Sådan ændres de lyde, Windows Gør i Windows Vista 
    ·Hvordan man kan rette en dårlig skærmopløsning 
    ·Sådan tilslutte en PS3 til ATI X1950 XT 
    ·Sådan Format Din Brugbare HD uden at miste 
    ·Hvordan installerer jeg NetMeeting i Windows XP 
    ·Sådan Sync iPhoto ansigter med Facebook Tags 
    ·Sådan Turn Off Dumprep.exe 
    ·Hvordan kan jeg konvertere et vindue til en Casement 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com