| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Fejlfinding i Windows XP Service Pack 2 Installation
    Windows XP Service Pack 2 (SP2) indeholder væsentlige forbedringer af sikkerheden , der beskytter din computer mod hackere og potentielt dødbringende virus og orme. Det er også i høj grad forbedrer administration af sikkerhedsfunktionerne i Windows XP med sin Security Center , og giver bedre information til at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt . Nogle programmer fungerer ikke korrekt, når de køres på en Windows XP SP2-baseret computer og kræver yderligere konfiguration . SP2 kan ikke installeres

    Hvis du ikke er i stand til at installere SP2 på din computer og få en fejl, der siger, " Product Key bruges til at installere Windows er ugyldig ," du bruger en ulovlig udgave af Windows XP. For at installere SP2 , skal du køre en juridisk version af Windows XP Edition.
    Computer er blevet langsommere
    p Hvis din computer er blevet langsommere efter SP2 installation, så er du nødt til at bruge en disk defragmenter . Dette er fordi når SP2 er installeret, erstatter mange operativsystemer systemfiler. Disse erstattede filer er forbedrede versioner af dem tidligere installerede . At køre Diskdefragmentering , gå til " Start", peg på "Alle programmer " point til " Tilbehør ", peg på " Systemværktøjer" og klik på " Diskdefragmentering ". Vælg det drev, hvor Windows XP er installeret , og klik på " Defragmenter " knappen.
    Software Application ikke fungerer

    Nogle programmer som AOL Toolbar kan PhotoShop CS , Encyclopedia Britannica 2000 Deluxe og Norton SystemWorks 2004 ikke fungerer korrekt, når kører på en Windows XP SP2 -baseret computer. Disse problemer er leverandør specifikke, og du har brug for at kontakte softwareleverandøren for at få flere oplysninger. En komplet liste over programmer, der er kendt for at opleve et tab af funktionalitet, når de kører på en Windows XP SP2-baseret computer er givet på Microsoft Hjælp og support .
    Online-programmer fungerer ikke < br >

    Nogle programmer som instant messenger, FTP -klient, fildeling og spil, der kræver en internetforbindelse fungerer muligvis ikke korrekt . Årsagen er, at Windows XP firewall har blokeret dem, og du har brug for at føje disse programmer til " Firewall Exception " liste. For at tilføje et program til Firewall Exception listen , gå til " Start " og klik på "Control Panel". I kontrolpanelet skal du klikke på "Windows Firewall "-ikonet. I " Windows Firewall " dialogboks, der åbnes , skal du klikke på " Undtagelser " fanen og klik på " Tilføj program " knappen. I " Tilføj et program " dialogboks, der åbnes , skal du klikke på knappen "Gennemse" , og navigere til det program, du vil tilføje. Efter valg af programmet , skal du klikke på "Åbn "-knappen. Programmet er nu tilføjet til Firewall Exception listen. Klik på " OK" for at gemme ændringerne .
    Windows Installer virker ikke

    Efter installation Windows XP SP2 , hvis Windows Installer ikke fungerer ordentligt, så du nødt til at hente og installere en Windows XP ( KB885894 ) . Denne opdatering kan downloades gratis fra Microsoft Download Center.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan checker jeg den type system, Hukommelse til Win…
    ·Sådan ryddes Cookies på en HP bærbar computer med XP…
    ·Sådan installeres Windows XP Med en Kan ikke finde Har…
    ·Sådan udføres en reparation Brug XP Disk 
    ·XP Home Isenkram Krav 
    ·Sådan Set XP til at bruge 80 procent Internet Speed ​​
    ·PC Installation Tjekliste til Windows XP 
    ·Sådan ændres Hvor Windows XP Midlertidige installatio…
    ·Sådan installeres Windows XP på en partition 
    ·Sådan udføres en ren geninstallation af Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan runde ned på Access 2007 
    ·Sådan ændres dato i Linux 
    ·Mit modem ikke fungerer med Windows XP & Chaufføren er…
    ·Sådan installeres V CAST på en MacBook 
    ·Hvordan installerer jeg Udvendige Skodder på en Cedar …
    ·Sådan Monitor Free Disk Space 
    ·Sådan fjernes en registreringsnøgle 
    ·Sådan aktiveres Forældrekontrol på en Mac 
    ·Sådan får du en glemt Administrator Password 
    ·Sådan Troubelshoot en langsom iMac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com