| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Windows XP Upgrade Vs. Clean Installer
    Hvis du har en ældre computer , hvis liv , du gerne vil udvide , chancerne er, at du har overvejet at opgradere din aldrende Windows 98 eller ME installation til Windows XP. Windows XP giver dig mulighed for at køre en opgradering, der installerer det nye styresystem på toppen af ​​din gamle og samtidig bevare alle dine programmer og indstillinger . Det har også en ren installation option, som bevarer noget og efterlader dig med en helt nøgne computer. Hver af disse muligheder har fordele og ulemper , og være opmærksom på disse kan hjælpe dig med at vælge hvilke opgraderingssti er bedst for dig . Baggrund

    At være i stand til at installere en ny version af et operativsystem på toppen af ​​den gamle uden at miste nogen filer eller programmer er en tradition , der strækker sig tilbage til MS-DOS- dage. På denne måde kan du opleve funktionerne i et nyt operativsystem uden at miste indholdet af din computer. Derudover "Upgrade " versioner af Windows koster mindre end fulde versioner . Det er Microsofts måde at takke dig for at betale for den tidligere Windows -version.
    Problemer med Opgradering

    Når du opgraderer Windows 98 eller ME til Windows XP, er du opgraderer fra en hybrid styresystem til en ren 32 - bit én . Windows 98 og ME begge indeholder 16 - bit kode , baseret på MS - ​​DOS . De to operativsystemer er fundamentalt uforenelige. På grund af dette , kan nogle af de programmer, der er fremført af opgraderingen mislykkes at køre , tvinger dig til at geninstallere dem og forårsager ekstra arbejde. Desuden, hvis du har kørt din nuværende version af Windows i lang tid , er det sandsynligt , at du har installeret og afinstalleret mange forskellige programmer , og at den opfattede hastigheden på din computer ikke er så hurtigt, som det plejede at være. Hvis du udfører en opgradering , vil opbevaring af dine filer og indstillinger forårsage denne langsommelighed til at bære over til Windows XP, som kan ødelægge din oplevelse.

    Problemer Med en ren installation

    Selvom opgradering til Windows XP kan give problemer , kan en ren installation være lige så udfordrende . Det kræver et højere niveau af teknisk kunnen, da processen indebærer sikkerhedskopiere alle dine vigtige filer , formatere din harddisk, installation af styreprogrammer og andre avancerede operationer. Hvis du aldrig har lavet en ren installation af Windows før , så spørg en erfaren ven om hjælp. Hvis du formaterer din harddisk , uden at sikkerhedskopiere indholdet , inddrive de tabte filer vil være yderst vanskeligt. Denne proces kan gøres lettere ved at købe en anden harddisk og installere Windows XP på den. Den gamle harddisk kan efterlades i computeren , så du kan beholde alle dine filer . Men dette øger omkostningerne af opgraderingen.
    Pris

    betydelig mængde penge kan spares ved at købe en Windows XP-opgradering pakke snarere end en fuld retail kopiere. Den Windows XP-opgradering koster ca $ 80, mens den fulde version sælger for omkring 160 dollar .
    Anbefalinger
    p Hvis du har råd til prisen for en fuld retail kopi af Windows XP og har tidligere erfaring installere et operativsystem eller hjælp fra en kyndig ven, udføre en ren installation af Windows XP. Du vil sætte pris på den ekstra stabilitet og hastighed , at en ren installation kan bringe til din computer. Må ikke være bange for at prøve en opgradering, hvis du ikke er fortrolig med at køre en ren installation , dog. Hvis du ikke oplever nogen problemer med din computer i øjeblikket , er chancerne for opgraderingen ikke forløber problemfrit er meget små.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan tilføjes en delt printer i Windows XP 
    ·Forskellige måder Aktivering Task Manager til Windows …
    ·Hvordan jeg helt Gendan fabriksindstillinger på Micros…
    ·Sådan ændres IDE Controller Driver i Windows XP 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Flash Player fejlrappor…
    ·Sådan fjernes Søger efter animerede figurer i XP via …
    ·Sådan Clean Up startmenuen i Windows XP 
    ·Hvordan kan jeg geninstallere QoS på XP 
    ·Sådan installeres XP Pro på SATA 
    ·Sådan Udvid en Startpartition i XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Tag Framing Teknikker til at binde en karnap tag i en e…
    ·Sådan installeres en P2K driver 
    ·Sådan Skjul Administrator på XP Startup 
    ·Sådan opgraderer BlackBerry Desktop Manager 
    ·Hvordan skal tjekkes CHMOD indstillinger på en mappe 
    ·Sådan dual boot en PC 
    ·Sådan Tænd et Radio Adapter 
    ·Sådan Minimer alle åbne vinduer uden at have en Windo…
    ·Sådan Juster proceslinjen 
    ·Sådan fortryde en Windows Update 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com