| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Hvor mange processorer i et system kan Windows XP Support
    Hvor mange processorer gør Windows XP support? Det lyder som et teknisk spørgsmål, men det er faktisk mere juridisk karakter . Dette skyldes, mens Windows XP teoretisk kan understøtte flere processorer, dets licens caps nummeret. Hvor mange processorer , du kan bruge, afhænger af den version af Windows XP du bruger, selvom der er nogle forbehold. Vær sikker på at vide, hvad du laver, før du forsøger at oprette flere processorer . Dual- Core

    Microsofts licenspolitik begrænser antallet af processorer Windows understøtter for dens hjemme-og professionelle versioner som skitseret nedenfor. Det er vigtigt at forstå dog, at dette er på en per- processor grundlag, ikke en per -core basis. Det betyder, at i henhold til licenspolitik , en dual- eller endda quad- core processor tæller som en enkelt processor --- noget, som forvirrede mange mennesker i de tidlige dage af dual- core teknologi.
    Fotos versioner af Windows

    Vel vidende, at der er grænsen for antallet af processorer bestemmes af din version af Windows XP. Hvis du ikke er sikker på , hvilken version du kører , skal du kontrollere mærkaten på computeren. Det vil sige den version der ved siden af ​​din licensnøgle. Hvis der ikke er en sådan mærkat, højreklikke på "Denne computer" og klik på " Egenskaber". Det vindue, der popper op, vil fortælle dig , hvilken version af XP du kører .
    XP Home

    The Home udgave af Windows XP --- det udgave, der fulgte med de fleste maskiner hjemmebrugere købt fra folk som Dell og HP , før Windows Vista --- understøtter kun én processor. Dette betyder at hvis du vil installere mere end én processor og du kører Windows XP Home , kan du blive nødt til at skifte til Professional eller opgradere Windows til en nyere version med understøttelse af flere processorer .
    XP Professional

    Hvis du ønsker at bruge to processorer , Windows XP Professional er vejen at gå. Mens dette avancerede program ikke kan køre mere end to processorer , dette er en forbedring i forhold Home. Bemærk , at fordi dual-core processorer tæller som en enkelt processor, kan du i teorien have fire kerner med denne licens --- eller endda otte, hvis du er villig til at købe to quad -core processorer .
    < br > Windows Server

    Denne mere avanceret version af Windows --- beregnet til at blive brugt til servere i stedet for stationære og bærbare computere --- kan køre hundredvis af processorer på én maskine afhængig af den købte licens . Hjemmebrugere typisk ikke køber Server version af Windows , og udgifterne til serveren afspejler dette . Omkostningerne af licenser stiger som du øge antallet af processorer, du vil bruge , så hvis du leder til at køre flere processorer , være parat til at investere kraftigt .
    Linux

    ønsker at køre hundredvis eller endda tusindvis , af processorer uden at betale ekstra licensomkostninger ? Skift til Linux. Dette skalerbart system er blevet bevist på supercomputere i verden, og det er helt gratis. Ingen licens betyder ingen grænser for antallet af processorer , du kan køre --- Undtagen hvor mange du kan fysisk fit i dit tilfælde .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Start Windows XP Restore fra kommandolinjen 
    ·Sådan installeres XP på en SATA harddisk Uden diskett…
    ·Hvordan til at kopiere filer fra dit skrivebord i Windo…
    ·Sådan installeres en Windows XP Professional Registrer…
    ·Sådan ændres en Windows XP Start Bar Color 
    ·Sådan Clean & Installer en Toshiba Satellite L35 - S23…
    ·Sådan Reset en Windows XP Product Key 
    ·Hvordan Tør Clean & Genstart Windows XP 
    ·XP Tweaks , Tips & Secrets 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP og spar User Documents…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kører en DOS program på en HP 64 bit maskine m…
    ·Sådan geninstalleres D -Bus 
    ·Sådan installeres et nyt vindue uden at fjerne gamle r…
    ·Sådan formateres en harddisk for at få Vista Tilbage 
    ·Sådan Filter Spam i Ubuntu 
    ·Sådan deaktiveres driver Certifiction på Vista 
    ·Mac DVD Ripper Tutorial 
    ·Sådan spiller musik-cd'er på computeren 
    ·Hvad er en Svchost Process 
    ·Kan du aktivere System Sounds på Virtual Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com