| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Opstart problemer i Windows XP
    Få computer problemer kan producere den følelse af skræk forbundet med , når computeren ikke vil starte ordentligt op. Afhængig af problemet , kan det være en simpel rettelse eller det kunne være et symptom på noget kompleks. Der er ting, du kan prøve på egen hånd at fastsætte Windows XP opstart problemer , før du ringer på en professionel teknisk support person. Hvad er Windows XP?

    Windows XP er en linje af operativsystemer skabt af Microsoft til brug på både personlige og corporate computere. I fortiden det er kommet præinstalleret på tusindvis af computer fra stationære og bærbare computere til netbooks og mediecentre . Det blev udgivet i 2001 som den næste i rækken efter Windows 2000 og Windows ME . Det er siden blevet afløst af den aktuelt anvendte Windows Vista og snart den kommende Windows 7 .
    Kig efter fejlmeddelelser

    fleste start-up problemer er af fejl og konflikter med nyligt installeret hardware eller software.The nemmeste måde at fejlfinde en start-up program er , når computeren fortæller dig, hvad der er galt. Hvis din computer giver en fejlmeddelelse på opstart , skal du skrive fejlmeddelelsen ned præcist og notere , hvis det vedrører et specifikt program.
    Reboot

    genstart har løst mange en computer problem , men hvis en almindelig genstart ikke løser dit, bliver du nødt til at genstarte ind i en anden tilstand. Genstart computeren, og når skærmen først bliver tom , skal du trykke på F8 flere gange for at komme til Windows Start-Up menu. Vælg " Sidste kendte fungerende konfiguration ", og fortsætter med at starte op. Hvis du modtog en fejlmeddelelse vedrørende hardware eller software , kan du nu afinstallere den og genstart computeren. Hvis du ikke er sikker på hvad fejlmeddelelsen vedrører eller der er ingen fejlmeddelelse , skal du vælge " Safe Mode " og når Windows indlæses , skal du afinstallere alle de seneste hardware og software tilføjelser. Genstart og se om det løser problemet.
    Fejlfinding Disk Fejl

    Hvis Windows ikke vil indlæse , og du modtager en " non- system disk eller disk fejl" budskab , der betyder, at din computer ikke kan finde Windows. Det kan være , fordi det forsøger at starte fra en flytbar disk som en diskette , CD eller hoppe drev . Fjern dem fra din computer og genstarte. Hvis du stadig modtager fejlen , kunne du have en harddisk problem. Prøv at udføre en reparation installation af Windows med systemet diske , der fulgte med din computer. Hvis dette ikke virker, kan din harddisk er mislykkedes, og du får brug for professionel hjælp.
    Log -On Problemer
    p Hvis du har logget på Windows XP og kan ikke se nogen programmer eller dit skrivebord , skal du genstarte din computer. Når du klikker på din brugerkonto eller indtast dit password , skal du straks trykke på og holde nøglen til at forhindre hjemmehørende programmer indlæses. Det er sandsynligvis et af disse programmer , der er årsag til problemet. For at ændre , hvilke programmer kører automatisk , skal du højreklikke på din start- menuen og vælg Stifinder. Du kan derefter åbne Start Up folder og se, hvilke programmer der kører automatisk, og enten fjerne dem eller ændre deres opstart indstillinger. Genstart computeren for at se, om det løser problemet.
    Når computeren vil ikke tænde
    p Hvis din computer ikke engang vil tænde , kan du have en strømforsyning problem . Først koble din computer og prøv en anden enhed i stikkontakten for at sikre, at det ikke er en stikkontakt problem. Næste genindsætte din computer plug og forsøg at starte den. Tjek din overspændingsbeskytter og se om det er blevet udløst af et strømstød og nulstille evt . Hvis ingen af ​​disse ting hjælper , vil du oftest sandsynligvis nødt til at udskifte strømforsyningen inde i din computer og professionel hjælp vil være påkrævet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes en sikkerhedskopi registreringsdatabas…
    ·Sådan ændres User Startup til Windows XP 
    ·Sådan deaktiveres en Windows XP File Sync 
    ·Sådan Løse Windows XP Blå skærm Fejl 
    ·Sådan fjernes Microsoft Office XP Fra fejlsikret tilst…
    ·Hvordan kan jeg hente oplysninger fra Restore Disk Efte…
    ·Sådan installeres Bluetooth -stak til Windows XP 
    ·Sådan Find Papirkurven i XP 
    ·Sådan ændres sprog på computeren fra fransk til enge…
    ·Sådan får dit XP Operating System Product Code 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres et nyt vindue på Aluminum Siding 
    ·Hvad er fordelene ved XP Professional 
    ·Sådan ændres Service til en logon konto 
    ·Sådan formateres en computer og installere Windows 
    ·Sådan ændres XP Group Policy på en enkelt maskine 
    ·Sådan oprettes et gendannelsespunkt i Win 7 
    ·Sådan Bypass Windows XP SP2 Aktivering 
    ·Sådan anvender flere skærme med Windows Vista 
    ·Sådan udskrives til en Remote Printer Med Wi -Fi 
    ·Mit drev vil ikke læse en disk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com