| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan Clean Up en Windows XP-installation
    Hvis du har købt en ny computer fra hylden , chancerne er der er masser af trial-og bloatware programmer langsommere din pc ned lige ud af porten. Forhandlere ofte pakke Windows XP med reklamer for at sænke omkostningerne af operativsystemet . Der er et par praktiske måder, du kan rydde op i en Windows XP-installation . Instruktioner
    Tilføj /Fjern Programmer
    1

    Boot din nye computer. Gå til "Start " menuen og vælg " Kontrolpanel". Fra Kontrolpanel menulinjen på venstre side, klik på " Classic View "-knappen. Vælg " Tilføj /Fjern Programmer ", og vent et par øjeblikke for listen for at indlæse.
    2

    Vælg et enkelt program, som du vil fjerne, og dobbeltklik på den. Et vindue vil poppe op og spørge om du ønsker at afinstallere , reparere installationen eller annullere. Vælg "Uninstall " og følg instruktionerne i afinstallere guiden.
    3

    Kør en søgemaskine i din webbrowser til yderligere forskningsprogrammer til at beslutte , om du kan eller ikke kan afinstallere sikkert. Det kan være svært at finde ud af hvilke programmer er sikkert at fjerne , og det anbefales , at hvis du ikke ved, hvad programmet er, ikke fjerne det
    Start og baggrundsprogrammer
    < . br > 4

    Stop alle unødvendige startup programmer . Disse programmer begynder at løbe , så snart du starter din computer , hvilket medfører en forsinkelse i Windows XP.Programs , der kører i baggrunden tage op dyrebare ressourcer . Fjernelse baggrundsprocesser vil frigøre tilgængelige CPU og RAM .
    5.

    Åbn Start-menuen og klikke på " Kør". Skriv " MSCONFIG " . Dette vil åbne et vindue , hvor du kan vælge, hvilke programmer køre på opstart og i baggrunden.
    6

    Klik på " Start"-fanen . Dette vil vise en liste over programmer med et afkrydsningsfelt ud for hver. Blot fjerne markeringen af de programmer, som du ikke ønsker at køre ved opstart.
    7

    Stop programmer fra automatisk at køre i baggrunden i XP. Klik på " Services " fanen. Ligesom " Start" fanen , vil en liste over programmer blive vist med afkrydsningsfelterne ud for dem. Fravælg de programmer, du ikke ønsker at køre automatisk .
    8

    Fjern kun programmer fra menuen Start , og menuen Tjenester , du genkender. Når du er færdig med MSCONFIG , genstart computeren .
    Rengøring Utilities og Defragmentering
    9

    Anskaf en tredjepart program, som f.eks Glary Utilities eller TuneUp Utilities til rense dit system yderligere. Glary Utilities er freeware til personlig brug, og TuneUp Utilities tilbyder en gratis prøveperiode . Disse værktøjer vil automatisk optimere dit system , ved hjælp af forskellige værktøjer til at rydde op og konfigurere Windows.
    10

    Kør registreringsdatabasen renere fra enten Glary eller TuneUp til at rense Windows XP efter fjerner programmer , startelementer og baggrundsprogrammer . Dette vil fjerne knækkede og ubrugelige poster i registreringsdatabasen og defragmentere din registreringsdatabasen.
    11

    Defrag din harddisk. Gå til Start-menuen . Mouse over " Alle programmer " og klik på " Tilbehør ". Næste, klik på " System Tools " og vælg " Disc Defragmenter ".
    12

    Klik på " Defragmenter " knappen for at starte processen. Du kan eventuelt indstille defragmenter til at køre på en tidsplan . Sæt den til at køre i Windows XP en gang om ugen for at undgå at skulle gøre det manuelt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes en Roaming profil på XP Erhverv 
    ·Sådan Gør din Windows XP- LAN spil Spil Better 
    ·Sådan bruges Virtual Desktop Manager for XP 
    ·Sådan installeres en Windows XP Sound Driver 
    ·Sådan installeres NeatReceipts på XP 64-bit 
    ·Sådan Boot en computer med Windows XP Med No Disk 
    ·Sådan Fix Toolbar i XP 
    ·Sådan opdaterer Windows XP Uden Genuine Edition 
    ·Hvordan deaktiverer jeg en XP Clock Time Change 
    ·Sådan Put en Power -On Password på en computer med XP…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan partitioneres pc'er 
    ·Definition af ventilationshullerne i computeren 
    ·Sådan får du en Fix -It Utilities 6 Professional prod…
    ·Egress Vindue Installation 
    ·Sådan Reparation Vista Boot Problemer 
    ·Sådan slutter en Nokia N70 til OpenSuse 11 
    ·Sådan installeres Clearcase på CentOS 
    ·Windows Stifinder Kommandolinjeparametrene 
    ·Sådan Søg efter MP3 Directories 
    ·Sådan Fix Windows XP uden en disk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com