| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Oplysninger om Windows XP Jobliste Ydelse
    Windows XP Task Manager er et hjælpeprogram , der anvendes i Windows-operativsystemer. Task Manager viser en real -time strøm af oplysninger om computeren . Det viser computerens ressourceforbrug, såsom hvor meget af computerens fysiske hukommelse der bruges på ethvert tidspunkt. Task Manager rapporterer også på computerens ydeevne, viser data såsom den procentdel af computerens processor , der bliver brugt til en bestemt software applikation. Forestillingen oplysninger fra Windows XP Jobliste kan hjælpe med at identificere områder, hvor en computer kan have brug for at blive opgraderet , fejlfinding af problemer med software-applikationer eller fastslå årsagen til et midlertidigt fald i en computers lydhørhed. CPU-brug

    CPU-brug Displayet er en dynamisk søjlediagram, der stiger og falder sekund for sekund i overensstemmelse med arbejdsbyrden på computerens processor. Figuren kvantificerer processorens arbejdsbyrde som en bruger åbner nye softwareapplikationer , skuespil videoer eller musik , eller udfører en anden handling på computeren. Når søjlediagram er høj, er brugerens aktiviteter optage en god del af computerens regnekraft.
    CPU-brug History

    CPU-brug Historien giver oplysninger om computerens processor arbejdsbyrde ligesom CPU-brug display gør, men fra et andet perspektiv . CPU-forbruget Historien er en ubrudt linje , rulle fra venstre til højre , der viser toppe og dale af processorens arbejdsbyrde over tid. Hvis linjen viser, at processoren er konsekvent høj, computerens processor udfører ved høj kapacitet.
    Page File Brug

    PF (Side File) Brug display svarer til CPU-forbrug display. PF Brug søjlediagram viser, hvor meget af computerens tilgængelige side filen bliver brugt af operativsystemet på et tidspunkt. Den side fil er plads på computerens harddisk tildelt til operativsystemet , som bruger rummet som virtuel hukommelse til at supplere computerens fysiske hukommelse. Når bjælken springer op , er computeren indgå i en hukommelse -intensive drift.
    Page File brugshistorik

    Page File brugshistorik diagrammer side file usage over tid baseret på de samme data som PF Brug display. En fortsat høj linje angiver, at computeren bruger meget af sin fysiske hukommelse. Den side filstørrelse i Windows XP kan justeres manuelt .
    Totaler

    Totals Displayet viser antallet af håndtagene , tråde, og processer for alle kørende programmer. < br >
    Commit Charge

    Hukommelse tildelt programmerne og operativsystemet . På grund af hukommelse kopieres til sidefilen , kaldet virtuel hukommelse , kan værdien anført under Peak overstiger den maksimale fysiske hukommelse . Værdien for alt er det samme som det, der er afbildet i Page File brugshistorik graf.
    Fysisk hukommelse , Kernel hukommelse

    Fysisk hukommelse skærmen viser det samlede fysiske hukommelse installeret på computeren , samt et øjebliksbillede af det disponible beløb til brug for operativsystemet og det beløb, der bruges til at kortlægge sider af åbne filer . Den Kernel Memory Displayet viser mængden af ​​kernen og enhedsdriveren hukommelse til rådighed for operativsystemet , målt i kilobyte. Displayet viser fordelingen af den samlede hukommelse til tilkaldte hukommelse, som kan kopieres til sidefilen i stedet for fysisk hukommelse, . Og ikke- sidedelt hukommelse , som stadig er bosat i fysisk hukommelse
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Windows XP Hotfix 
    ·Sådan Remix Windows XP Startup Sounds 
    ·Sådan deaktiveres adgangskoden på Windows XP opstart 
    ·Sådan installeres Windows XP Pro med SP2 Fra et netvæ…
    ·Sådan Reparation MBR i XP 
    ·Sådan fjernes Windows XP 
    ·Sådan installeres en Windows XP Service Pack 2 
    ·Sådan deaktiveres Genvejstaster i XP 
    ·Sådan gendannes Windows XP på en IBM Thinkpad T21 
    ·Sådan gendannes Alt på XP Ligesom Brand New 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan tilføjes Non- Broadcasting SSID til en bærbar 
    ·De to forreste USBs på My Compaq Presario vil ikke arb…
    ·Sådan Store brugerfiler i en anden partition 
    ·Sådan opgraderer Media Player 10 til 11 
    ·RHEL Kickstart Indstillinger 
    ·Hvordan laver OS X Boot Hurtigere 
    ·Sådan deaktiveres Cmos på en Dell bærbar computer Mo…
    ·Hvor hen til Reset HP Thin Client 
    ·Sådan Vis åbne vinduer på proceslinjen 
    ·Sådan Print Screen i Windows på en Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com