| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Gendannelse Windows XP Passwords
    Der er måske ikke noget mere stressende end at glemme adgangskoden til din computer. En mur mellem dig og dit arbejde , musik, fotos og alt andet du har på din computer pludselig går op, og du er hjælpeløs til at komme på det. Det er muligt at inddrive adgangskoder , men ikke uden noget arbejde . Administrator konto
    p Hvis du bruger Windows XP , har du sandsynligvis logge ind på din brugerkonto på Windows velkomstskærmbilledet. Denne skærm er nem at bruge, men skjuler administrator konto fra dig. Som standard opretter Windows XP administrator konto uden en password- administrator konto med magt til at ændre adgangskoder for alle andre brugere . Få adgang til denne konto , tryk på " Ctl ", "Alt " og "Slet" på Windows velkomstskærmbilledet. Du vil blive præsenteret med en gammeldags login prompt. Type " Administrator" som brugernavn og klik på "Enter ", forlader password feltet tomt. Du bør være i stand til at logge ind, forudsat ingen administrator password nogensinde blev oprettet. Når Administrator login er færdig , kan du ændre dit brugernavn kodeord ved at klikke på " Start" og derefter "Control Panel " og derefter " Brugerkonti ". Hvis din administrator konto bruger en adgangskode, og du ikke kan adgang til det, så prøv at spørge den person, der konfigurerer Windows XP til dig, hvis de husker adgangskoden.
    Windows installere cd
    p Det er også muligt at nulstille en adgangskode vha. Windows installations CD , uden at fjerne dine data eller applikationer. Indsæt disken , og genstart computeren for at starte fra cd'en . Når du kommer til den blå skærm , klik på "Enter " for at starte installationsprogrammet . Accepter licensaftalen , og du vil se skærmbilledet Setup , hvor optionen til at gøre en reparation installation er. Tryk på " r" og reparationen vil begynde. Det vil tage et stykke tid, men sørg for at se omhyggeligt . Computeren vil genstarte for at komme ind i anden halvdel af opsætningen. Når du ser ordene "Installation Devices " tryk "Shift " og " F8 ". En kommando vindue vil komme op , hvilket giver dig langt mere kontrol over systemet end noget sikkert designet styresystem ville tillade. Type " nusrmgr.cpl " og klik på "Enter ", og de ​​velkendte vinduet Kontrolpanel " Brugerkonti " vil poppe op . Tillykke , du har netop udnyttet et alvorligt sikkerhedshul i Windows XP til at ændre din adgangskode. Når reparationen install er færdig, vil du være i stand til at bruge den nye adgangskode. Skriv det ned et eller andet sted .
    Recovery Software
    p Hvis ingen af ​​disse metoder virker for dig, der er software , der kunne hjælpe . Disse programmer arbejder i en række forskellige måder , nogle blanke alle adgangskoder på et system , nogle fortælle dig, hvad de adgangskoder på et system er, og nogle tillader dig at nulstille adgangskoden . Kommerciel software af jobbet varierer i pris fra $ 30 til $ 200 fra 2009 . For en liste over gratis software til at prøve , så tjek den afsnittet Ressourcer i denne artikel.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Set Up et TCP /IP Modem i Windows XP uden en cd 
    ·Sådan installeres Windows XP Fra I386 
    ·Sådan nulstilles en computer Login Adgangskode til Win…
    ·Hvordan man laver en boot cd til Win XP 
    ·Sådan fjernes Sprog Hjælp-filer i XP 
    ·Sådan Reparation Windows XP Home Edition fra en disk 
    ·Sådan Erstat Windows XP Service PK3 til Service Pack 2…
    ·Sådan Bloker mulighed for at slette browserdata på Wi…
    ·Sådan Vis Progress Window For Send /modtag i Outlook E…
    ·Sådan Vis E -drevet i Windows XP til at sætte billede…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan geninstalleres Chkdsk 
    ·Sådan konfigureres Dual Monitors i Windows XP 
    ·Sådan Udskift Windows XP Boot Screen 
    ·Sådan Clean Out en gammel computer, så jeg kan slippe…
    ·Sådan fjernes skrifttyper i Windows Vista 
    ·Sådan tage et skærmbillede på en Windows Vista Compa…
    ·Sådan kører et program på Windows Startup 
    ·Sådan Tænd Adobe Acrobat 
    ·Sådan Find ud af hvilken slags Operating System Jeg Ha…
    ·Sådan Korrekt Bad Sektorer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com