| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Minimumskrav til XP Professional
    Denne artikel vil dække de minimumskrav en computer brug for installation og drift af Windows XP Professional operativsystem. Overvejelser , der skal behandles , når der køres på minimum specifikationer bliver også behandlet heri. Overvejelser

    For at køre Microsoft Windows XP Professional , er der visse minimumskrav computeren skal opfylde , så operativsystemet kan køre problemfrit. Ud over de minimumskrav til installation og drift af det basale operativ system , kan der være andre krav til specifikke opgaver og funktioner, der er indbygget i Windows XP Professional. Hvis din computer ikke opfylder kravene i denne artikel, dit operativsystem eller visse funktioner , må ikke arbejde på alle.
    Hukommelse og harddiske

    For at installere og drive Windows XP Professional , vil din computer skal opfylde følgende minimum hukommelse og disk drev krav. Først skal din computer have en cd- rom eller dvd -afspiller til at installere operativsystemet fra en disk . For det andet, skal du sørge for, at computeren har 128 MB RAM og mindst 1,5 GB ledig plads på din harddisk. Husk, at hvis du har planer om at installere andre programmer på din computer , skal du bruge mere end den mindste 1,5 GB plads på harddisken.
    CPU

    for at kunne håndtere alle de matematiske beregninger en computer udfører , bliver du nødt til at sørge for, at CPU eller processor, er op til hastighed. Hvis du vil køre XP Pro , processoren behov har et ur hastighed på mindst 233 MHz . Klokfrekvens måler, hvor hurtigt en processor håndterer alle de beregninger , der er nødvendige for at køre computeren. Mens 233 MHz er minimum , anbefaler Microsoft, at CPU'en rent faktisk har en clock hastighed på mindst 300 MHz . Det er vigtigt at bemærke, at processoren selv være forenelig med Intel eller AMD -processorer. Processorer, der bruges på proprietære systemer som Macs vil ikke arbejde i dette miljø.
    Input og Output Devices

    En super VGA-skærm og videokort , der understøtter en opløsning på 800 x 600 eller højere. Mange computere har et grafikkort installeret på bundkortet. Derudover vil du har brug for et tastatur og mus eller andet pegeredskab , som en trackball, der er Microsoft -kompatible. Med alle disse krav opfyldes, vil du være i stand til at installere en fungerende kopi af operativsystemet . Vær opmærksom på , at jo tættere du er på de minimumskrav , jo mere din præstation vil lide .
    Ekstra Funktioner

    For at gøre brug af særlige funktioner, der findes i Windows XP Professional, andre krav skal opfyldes . For eksempel, hvis du ønsker at bruge remote desktop eller ekstern bistand features computeren skal være tilsluttet et netværk. Vil oprette forbindelse til et netværk, en netværksadapter skal installeres . For lydgengivelse , skal der være et lydkort installeret og højttalere eller hovedtelefoner , skal forbindes til computeren.
    Begrænsninger

    Ovenstående viser den nøgne minimumskrav til Windows XP Professional . Hvis du arbejder på en computer med disse specifikationer , vil du bemærke alvorlige problemer med ydeevnen og kan ikke være i stand til at indlæse meget ekstra software på computeren .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres Windows XP velkomstskærmbilledet 
    ·Sådan ændres WPA nøgle Code i Windows XP 
    ·Jeg har ingen internetforbindelse Efter en XP Geninstal…
    ·Sådan Stop en Windows XP Installer 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP på en Acer Aspire 300…
    ·The Best Windows XP Repair 
    ·Hvordan til automatisk at erstatte manglende dll i Wind…
    ·Sådan geninstalleres Windows XP uden at miste data 
    ·Årsager til computerlåsninger i Windows XP 
    ·Sådan finder du den Windows XP Log ind Password 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får ZoomBrowser EX 6.5.1 
    ·Hvordan kan man øge lysstyrken i Video Graphics i Micr…
    ·Sådan geninstalleres Windows XP fra en Disk Drive 
    ·Sådan Find linket til din MP3 fil 
    ·Hvordan man laver en Unix USB startdiskette 
    ·Hvordan man laver en Progress Bar i Linux 
    ·Sådan får du adgang Non- delte mapper på et netværk…
    ·Hvordan man åbner en PDF-fil fra kommandolinjen i Ubun…
    ·Hvordan at reparere en beskadiget NTFS-partition 
    ·Sådan Bestem hvad Device Driver til Load i Linux 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com