| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Fordele ved Windows XP
    Windows XP er et edb-styresystem , som blev udgivet af Microsoft i 2001. Siden dengang Windows XP blev den fremherskende operativsystem kører på Windows-baserede pc'er , og er stadig en yderst populær platform trods udgivelsen af ​​sin formodede efterfølger til Windows Vista. Windows XP har flere bemærkelsesværdige fordele frem for andre operativsystemer. Universalitet

    Windows-operativsystemer bruges på pc'er rundt omkring i verden , og Windows XP er den mest almindelige platform. Ved at være fortrolig med Windows XP, vil en bruger blive rustet til at bruge computere , mens rejser , og potentielt kunne modtage hjælp til Windows XP baseret bærbar enhed. Den Windows XP -platformen er også meget populære i erhvervslivet, og stærke PC-færdigheder bliver en stadig vigtigere del af produktiviteten.
    Support

    En af de bedste dele af Windows XP er , at på grund af den udbredte anvendelse og popularitet , er der et væld af oplysninger om support til rådighed. Ikke alene Microsoft selv vært detaljerede oplysninger om support , men mange andre hjemmesider er fulde af message boards frekventeres af tech -guruer , der er eksperter med Windows XP og er ofte villige til at hjælpe nybegyndere fejlfinde eventuelle problemer , de måtte have.
    < br >
    software

    En anden vigtig fordel af Windows XP er den enorme mængde af nyttige software til rådighed på platformen. Microsoft Office-produkter er særligt nyttige , fordi de er udbredt i akademikere og erhvervslivet. Windows XP er også meget stærkt, når det kommer til at køre spil software . Næsten alle computer spil er designet til at arbejde med Windows XP, mens mange ikke vil køre på Macintosh eller andre platforme. Antallet af shareware og freeware -programmer til rådighed for XP er enorm i forhold til ikke - Windows-operativsystemer.
    Memory Brug

    En af de vigtigste gripes af pc-brugere med Windows Vista er , at Vista har en tendens til at favorisere flashiness over funktion . Vista har en glat udseende brugergrænseflade og grafiske effekter , der gør operativsystemet ser cool, men i sidste ende sinke ydeevne . Random access memory brug af Windows XP i tomgang kan være mindre end halvdelen af ​​Windows Vista , og for mange programmer anbefaler, at Vista-brugere har mere RAM installeret på grund af denne hukommelse sulten interface. Af denne grund er mange Vista-brugere faktisk " nedgradering " til Windows XP .
    Driver Tilgængelighed

    En vigtig fordel, at Windows XP har over mange andre operativsystemer den udbredte tilgængeligheden af hardware driver support . Hardwareenheder , såsom grafikkort og lydkort, har brug for software kaldet "chauffører" at fortælle operativsystemet hvordan man bruger dem. Da Windows XP er så udbredt , drivere til Windows XP er let tilgængelige for download online for næsten enhver ny hardwareenhed . Desuden er driveropdateringer frigives konstant til Windows XP, mens opdateringer ikke kan frigives så regelmæssigt under andre platforme.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·XP Home Edition Vs. XP Media Center Edition 2005 
    ·Sådan Stop Msconfig Fra popping op i XP 
    ·Sådan Omformatere & Geninstaller Windows XP gendannels…
    ·Sådan ændres et Password Policy i XP 
    ·Hvordan jeg Tør My Registry Clean & geninstallere Wind…
    ·Sådan geninstalleres Solitaire FreeCell til Windows XP…
    ·Sådan Medtag en OEM Logo i Windows XP 
    ·Sådan omformatere min harddisk med Windows XP 
    ·Sådan Tænd Number Lock ved start i XP 
    ·Sådan ændres dvd-drev Labels i XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan se , hvilken version af Flash Player Er på Sola…
    ·Hvordan til Mount en ISO image som en Drive 
    ·Sådan ændres filrettigheder Filer og mapper i Vista 
    ·Sådan Clean en Mac iBook Hard Drive 
    ·Sådan beskytter Mac Mail med SSL 
    ·Sådan Send invitationer til Fjernsupport til Windows 7…
    ·Sådan pakkes tekst fra websider 
    ·Sådan installeres XP på en Compaq Presario C500 
    ·Sådan spiller en dvd i Jaunty 
    ·Sådan Annuller Chkdsk i XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com