| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan geninstalleres Windows XP på en Toshiba Portege 3500
    Toshiba Portege 3500 (og variant 3505 ) er en af ​​flere linjer af bærbare computere uden integreret cd-drev. Denne mangel skaber problemer for brugere, der ønsker at formatere computeren og installere en frisk kopi af computerens operativsystem. Denne artikel udforsker mulighederne for at geninstallere Windows XP på Portege 3500, og giver en detaljeret beskrivelse af en relativt enkel og billig geninstallere proces, der er tilbøjelige til at arbejde på mange bærbare modeller uden adgang til et cd-drev . Ting du skal
    Laptop computer ( en standard Toshiba Portege 3500 blev brugt i dette eksempel)
    stjerneskruetrækker (for at få adgang til harddiskpladsen )
    2.5 "HDD USB ​​ekstern kabinet ( se links nedenfor) < br > en ekstra computer med en ledig USB-port
    Windows XP-cd (r) .
    USB-diskettedrev og diskette ( valgfri)
    Vis Flere Instruktioner
    1 < p > en håndfuld af OS install muligheder der findes for computere uden en cd-drevet. Disse omfatter netværks installationer , USB thumbdrive installerer, USB cd-drev, og diskette installerer .
    2

    Hver metode til installation har fordele og ulemper . I tilfælde af en Portege 3500 , er kun nogle eksterne USB cd-drev bootbar gennem systemets BIOS . Disse drev er nogle steder tilgængelige på eBay eller via bærbare dele forhandlere . Men de ofte koster $ 200 eller mere , og de kan kun starte nogle cd'er ( f.eks Systemgendannelse CD'er) og ikke andre ( såsom en standard OS installations-cd'en ) .
    3

    nyere bærbare og netbook -modeller, USB thumbdrive installerer er en anden billig OS installation . Men Portege 3500 BIOS ikke understøtter boot -from- USB til -nøgler . Så i stedet , vil denne artikel forklare hvordan du forbereder den bærbare harddisk til OS installation ved hjælp af en ekstern USB- kabinet

    (Bemærk: . Hvis du bliver nødt til at geninstallere den samme OS på flere computere i et kort mængde af tid, overveje at se på netværks installations muligheder. Toshiba Portege 3500, og mange andre ældre bærbare computere, der understøtter denne indstilling . )
    4

    til at begynde , drej den bærbare computer og fjerne batteriet og AC adapter . Brug en stjerneskruetrækker til at få adgang til bærbare harddiskpladsen. En lille plastik fane er knyttet til harddisken i Portege 3500 . Du kan forsigtigt trække på denne fane for at fjerne harddisken . (For mere detaljerede instruktioner om adgang til harddisken i denne og andre bærbare modeller , se den fremragende demontering vejledning leveres i " Resources " nedenfor . )
    5

    standard harddisk i en Portege 3500 bruger en IDE-interface. Ved hjælp af en ekstern USB- kabinet udviklet til 2,5 " IDE-drev, vedhæfte din bærbare fjernet harddisk til en anden computer med et USB-kabel. ( En række eksterne afskærmninger er tilgængelige for køb online. Du kan købe en for omkring $ 10 fra en af ​​de links i " Resources " nedenfor. )
    6

    Brug helst format hjælpeprogram til partition og formatere USB-drev som ønsket. Du skal lave mindst én primær partition størrelse 1,5 GB eller mere, formateres i FAT32. Markér denne partition som aktiv . (Hvis du bruger Windows XP til at gøre dette skridt , yderligere oplysninger findes i eHow artiklen " Hvordan til Mark en partition som Bootable i Windows , " forbundet i "Ressourcer" nedenfor.)
    7

    Når USB -drev er blevet partitioneret og formateret , skal du indsætte din Windows XP- disk i den ekstra computer. Ved hjælp af en filhåndtering , kopiere og indsætte indholdet af Windows XP-cd'en til den aktive FAT32 partition på din USB-drev .
    8

    Afbryd USB-drev fra den ekstra computer og fjern 2,5 " IDE til USB adapter. Sæt drevet i din bærbare computer. Sæt den bærbare batteri og plug den bærbare computer i sin AC-adapter.
    9

    Boot op den bærbare computer. Med lidt held, bør du blive præsenteret med en DOS prompt. Hvis du ikke får en DOS prompt på dette tidspunkt , skal du kontrollere , at dit drev er formateret med FAT32-filsystemet og er markeret som aktiv . Hvis du stadig ikke kan få en DOS prompt , skal du muligvis bruge en USB-diskettedrev og bootdisk at starte OS installation. (For nærmere oplysninger om, hvordan du opretter og bruger en boot diskette, henvises til eHow artiklen " Sådan bruges en bootdisk at begynde en OS Installation i DOS, " forbundet i "Ressourcer" nedenfor.)
    < Br > 10

    Naviger til det drevbogstav , hvor du kopierede Windows XP-cd'en installationsfiler. ( Dette er normalt C: \\ ) adgang til mappen " i386 " på dette drev , og kør filen " Winnt.exe " . Dette vil begynde OS installationen. Det vil tage omkring 2 ~ 3 timer for de indledende setup filer skal kopieres til harddisken . Når de er , kan du genstarte computeren, og installationen af ​​Windows vil automatisk begynde.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan til Mark dårlige sektorer på en harddisk i Wi…
    ·Sådan gendannes Master Boot Record i Windows XP 
    ·Sådan Genindlæs XP Operating System 
    ·Sådan Set Up en hjemmecomputer netværk for Windows XP…
    ·Sådan kører Regedit for en Disk i XP 
    ·Hvordan man skriver til DVD RW drev i Windows XP 
    ·Sådan deaktiveres installation af programmer i Windows…
    ·Sådan fjernes Windows XP Pro Hilsen Window on Startup 
    ·Sådan Tweak XP Professional for bredbånd 
    ·Sådan Clean Up startmenuen i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Lær NET Operating System 
    ·Sådan Bring Back My papirkurven 
    ·Firewall Software til Linux 
    ·Sådan kopieres Games til dvd'er 
    ·Awesome måder at tilpasse en Android-telefon 
    ·Sådan installeres Linux på Microsoft Virtual PC 
    ·Hvordan ændrer jeg fil sikkerhedsindstillinger for Win…
    ·Sådan aktiveres skrivebordsikoner i Vista 
    ·Sådan Åbn Disk bakke på en iMac 
    ·Sådan Clean filer i XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com