| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan installeres Windows XP Med en Sata Hard Drive
    Fra 2002 gennem 2007 var Microsoft Windows XP standard operativsystem til det meste af verdens computere. Selv i dag, med Windows Vista rundt, er XP stadig meget udbredt . Mange mennesker simpelthen ikke ønsker at ændre , fordi XP kan gøre alt Vista kan gøre , uden alle de klokker og fløjter , og XP kan som regel gøre det hurtigere, især på ældre hardware. Imidlertid er nogle af de nyere harddisk-teknologi , nemlig SATA (i modsætning til PATA ) , ikke er anerkendt af XP opsætning program. Hvis din pc har en SATA-harddisk , og du forsøger at installere Windows XP, vil setup informere dig , at du ikke har nogen harddisk installeret på din computer - hvilket ikke er sandt , selvfølgelig. Hvis du har været at få en fejl som denne, når du forsøger at installere XP på en nyere computer , så fortvivl ikke , du sandsynligvis bare har en SATA harddisk. Der er to måder at løse dette problem. Ting du har brug
    PC ( x86) computer med en SATA-harddisk
    Windows XP-cd ( Home eller Professional edition )
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Reset din pc. Når det begynder sin startrækkefølgen , få adgang til BIOS ved at trykke på delete , F2 eller F1 . Hvis du ikke ved, hvor man udløser BIOS , ramte alle tre. I et par sekunder , bør en rå , upoleret , tekstbaseret menu vises - . Dette er din BIOS
    2

    systemkonfigurationen , bør der være en mulighed, der refererer til SATA. . Gå ind at
    3

    Under SATA , bør der være kun ét valg : en SATA -tilstand eller en ikke -SATA -tilstand. Vælg den ikke- SATA tilstand . På min Thinkpad X61 , er den ikke- SATA -tilstand kaldet " kompatibilitetstilstand ", og SATA -tilstand kaldes " AHCI -tilstand. " Gem indstillingerne og afslutte BIOS . Næste gang du starter op fra din Windows XP- cd, skal opsætningen være i stand til at genkende din harddisk og afslutte installationen.
    4 p Hvis du udfylder trin 1 til 3 , og det stadig ikke virker, downloade en SATA driver. For at finde driveren ved hjælp af Google , skriv i din pc-model , "SATA driver" og " Windows XP ". Eller gå til producentens websted , skal du angive din pc-model og finde driveren på listen, der skulle dukke op. Driveren kan kaldes "SATA driver ", eller det kunne fremstå som et andet navn. For min Thinkpad , var navnet på den driver " Intel Matrix Storage Driver til Windows XP , Vista " beskrivelsen for denne driver , siger , at det giver SATA /AHCI kompatibilitet. Når du finder den driver, downloade det , udpakke den ( hvis det er komprimeret ) og gemme den på en diskette.
    5.

    Sæt din XP-cd i drevet og starte op. Når XP opsætning program begynder , vil du se en besked i bunden af ​​skærmen, der siger "Tryk på F6 , hvis du har brug for at installere en tredjeparts SCSI eller RAID driver. " Tryk F6. Senere i installationen , vil du blive bedt om at trykke på " S " til " angives en ekstra enhed . " Tryk S her. Dernæst setup vil fortælle dig om at indsætte den disk, der er mærket " fabrikant leverede support disk" - dette er din diskette med den driver, du har downloadet. Når du indsætter diskette, vil setup bringe en liste af drivere. Klik på den rigtige til din harddisk (sandsynligvis et lignende navn som for den driver, du downloadet fra producentens hjemmeside ) . XP setup burde derefter være i stand til at genkende din harddisk og afslutte installationen normalt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Active X i Windows XP 
    ·Hvordan laver Recovery diske i Windows XP 
    ·Hvordan kan jeg udpakke en Authentication Code i XP 
    ·Sådan gendannes Windows XP Når Repair CD Fejler 
    ·Sådan ændres installeres mappe fra C til D på Window…
    ·Sådan formateres en DVD RW i Win XP 
    ·Sådan fjernes en arbejdsgruppe i XP 
    ·Sådan Tjek om Windows XP er 32 eller 64 Bit 
    ·Windows XP Installation Reparation 
    ·Sådan Load Windows XP på en ekstern harddisk 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Afvis et interaktivt logon Group Policy 
    ·Sådan fjernes Windows Defender Program 
    ·Sådan installeres flash player på 64 bit Linux 
    ·Sådan Slet Windows System Folder 
    ·Hvordan til backup og gendannelse Ubuntu 
    ·Sådan fjernes Windows Vista på min Acer Laptop 
    ·Sådan installeres SSH i Windows XP 
    ·Hvordan Tør Skillevægge at rengøre en harddisk 
    ·Hvad er Microsoft Plus til Windows XP 
    ·Sådan Slet Google Toolbar historie i Windows 7 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com