| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan foretages fejlfinding af Windows XP-installation
    Windows XP er et styresystem frigivet af computer softwareudvikler Microsoft i 2001. Siden da har Microsoft udgivet flere opdateringer til Windows- operativsystemet. Men Windows XP er stadig populær blandt private brugere . Nogle personer med nyere versioner af Windows har valgt i stedet at installere Windows XP. Indimellem kan du støder på problemer under en Windows XP-installation . Lær at fejlfinde et Windows XP-installation til at løse softwareproblemer og komme tilbage til at bruge din pc. Instruktioner
    1

    Deaktiver antivirusprogrammer , der kører på din pc, før du forsøger at installere Windows XP. Bemærk, at antivirus-software kun skal være deaktiveret under meget særlige betingelser på grund af den sikkerhedsrisiko , som dette skaber . Dog kan antivirusprogrammer tider i konflikt med Windows XP setup-programmet og skabe installationsfejl .
    2

    Følg standard Windows XP installationsvejledning , der fulgte med din Windows XP-installation disk og er tilgængelige på Microsofts websted (link i afsnittet Ressourcer ) . Sørg for, at du følger disse trin nøje, da springer eller ændre en installation skridt kan skabe problemer med installation , når de forsøger at køre Windows XP for første gang .
    3

    Kontroller, at Windows XP- installations-cd'en er ren og ikke ridset eller snavset. Et snavset eller ridset installations -cd er den vigtigste årsag til de fleste filkopieringen fejlene , mens Windows XP-installationsprogrammet kører. Rens installations-cd'en med en blød klud såsom den type bruges til at rense recept briller . Sæt cd'en i din pc cd -rom-drev , og klik på OK-knappen på skærmbilledet Setup .
    4

    Vent 15 minutter, hvis installationen af ​​Windows XP installationsprogrammet boder , fryser, stopper med at reagere eller bliver til en blank sort skærm . Indimellem disse problemer med installation opstår , når pc'en processor bliver overbelastet med arbejdet med at installere det nye styresystem . Efter at have ventet , genstarte pc'en og prøv installationen.
    5.

    Track når programmet Windows XP Installation støder på et problem, og stopper med at reagere . Installationsprogrammet undertiden går længere ind i installationen end sidste gang , at det stoppede med at svare. Hvis dette er tilfældet , skal du fortsætte genstarte computeren og prøver igen installationen , indtil installationen er færdig.
    6

    Check , at et stykke af computer hardware ikke er i konflikt med Windows XP og forårsager installationsfejl . Genstart computeren, og hold tasten F6 -tasten på tastaturet , og tryk derefter på F7 for at deaktivere interne hardware . Afbryd enhver ekstern computer hardware, herunder printere , USB-enheder og lydkort . Forsøg installationen af ​​Windows XP .
    7

    Skriv eventuelle fejlkoder , der vises i Windows XP-installation vinduet. Indtast fejlkoden i søgefeltet i Microsoft Hjælp og support database (link i afsnittet Ressourcer ) . Søg i databasen for den specifikke fejlkode og følg eventuelle fejlfinding råd, Microsoft foreslår til dette specifikke installation problem.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slet Windows XP opdateringer 
    ·Sådan slettes en Windows XP-partition 
    ·Hvordan at øge størrelsen af en eksisterende partitio…
    ·Sådan Gør Windows Media Player Standard Player i Wind…
    ·Sådan Transfer en XP System til en ny harddisk 
    ·Ti måder at gøre din XP køre hurtigere 
    ·Sådan at slette gamle gendannelsespunkter i Windows XP…
    ·Sådan dual boot XP & W98 Brug AUTOEXEC.BAT & CONFIG.SY…
    ·XP Reparation Install Uden CD 
    ·Sådan installeres Media Center Into XP Professional 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvilke filer skal jeg spare , før du geninstallerer Wi…
    ·Sådan Juster Windows Vista Strømstyring for at ændre…
    ·Hvordan laver Eurosymbolet på en Mac 
    ·Den historie Linux Operating System 
    ·Sådan får du adgang FTP Gennem FileZilla 
    ·Hvad betyder Fejl 1706 Mean 
    ·Sådan Omdøb Lydbog Files 
    ·Sådan kører Windows AntiSpyware 
    ·Apple OS 10.4 Vs. 10.5 
    ·Sådan får du en glemt Administrator Password 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com