| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Fordele ved Microsoft Windows XP
    Microsoft Windows XP har mange fordele til listen , der gør det til en af ​​de førende operativsystemer solgt i markedet i dag. Det har vist sig at være en rigtig pioner inden for software -teknologi og har efterladt Microsoft Windows Vista, der sker for at være dens efterfølger . Umpteen brugere i dag faktisk nedgradering til XP fra Vista. HISTORIE

    Microsoft Windows Experience , der almindeligvis omtales som XP, er endnu en gren af ​​Microsoft stamtræ operativsystemer. Dens lancering på markedet dato var 25 oktober 2001 . Windows XP tilskrives at være den første brugervenlige styresystem baseret på Windows NT, som var den første 32-bit version af Windows. XP er dybest set den fejlfri, forbedret version af Microsoft Windows 2000 og Windows Me , der blev iværksat inden den kom til market.Windows XP har nogle almindeligt anvendte udgaver: Windows XP Home Edition rettet mod hjemmebrugere , Windows XP Professional primært til software fagfolk og iværksættere og Windows XP Media center Edition , der giver brugerne mulighed for at optage og se tv-shows, se dvd-film og lytte til musik . Listen stopper ikke , og yderligere kommer Windows XP Tablet PC Edition , som er specielt designet til tablet-pc'er med alle funktionerne i XP Professional sammen med nogle mere high tech features.Microsoft lancerede XP til at indføre en helt brugervenlig grafisk grænseflade, der var fuldstændig stabil , dygtige og fri af DLL helvede der holdt alle brugere i sine kløer i lang tid . Windows XP har langt vist sig at være den mest succesfulde blandt alle de andre operativsystemer.
    Fordele ved Microsoft Windows XP

    Windows XP er meget hurtig og hurtig reaktion generativ i naturen . Som en multitasking operativsystem det muligt for brugerne at skifte mellem forskellige applikationer og genoptage arbejdet med andre programmer , selv om en af ​​de applikationer har stoppet arbejdet pludseligt. Desuden boot-processen er så hurtig, at inden for få sekunder ansøgningerne åbner up.A anden væsentlig fordel ved XP er dens lynsletningsfunktionen . I første omgang ville det tage mange timer at slette filer , fordi brugerne måtte vente uendeligt indtil hver fil blev slettet. Men med XP, tager en hurtig indsats for at slette sted ved at rydde NTFS ( New Technology File System) trees.Its Ctrl + Alt + Del funktionalitet indebærer, at når internetbrowseren hænger op , kan brugerne bare bruge Ctrl + Alt + Del tasterne samtidigt at få det at gå again.Automatic opdateringer XP finde sted uden forsinkelse i en tidsbunden måde, og at de ikke forstyrrer browsing activity.XP præsenterer også en eksemplarisk fejlmeddelelse rapport , når der er noget problem inden for ingen tid en fejlrapport er sendes til Microsoft løsninger og dermed forhindre ethvert system hang.Windows XP er formuleret på en sådan måde, at det har en universel hardware support udført af vendors.XP kører på næsten hver computer med AMD eller Intel-processor fra 1998 indtil dato.

    support og opdateringer

    Office 2007 , der kommer med XP gør det nemt at komme igennem det ved hjælp af alle de funktioner, uden at blive forvirret som det er tilfældet med Openoffice.orgWireless og bredbåndsinternetforbindelser dag er den snak om byen er smukt understøttet med XP , som er en stor ulempe i Vista, der har en dårlig driver support.The bedste støtte med XP er , at i dag 90% af brugerne har XP så når du sidder fast med nogen problem i forbindelse med XP kan du bare Google problemet og se hele listen over tilgængelige løsninger til at it.Much til brugers glæde ny hardware og software installation og arbejde med XP er meget nemt og bekvemt kræver således ingen søgemaskine browsing hele dagen lang. for spillet buffs den gode nyhed er, at spiludviklere frigive næsten alle pc- spil i et format, der er problemfrit kompatibel med XP. Spil er yderst lydhør og meget pålidelige i XP. Windows XP kommer med standardinstallationen af ​​firewall-indstillinger , der er en velsignelse for brugerne, da det er holdt op med de tidligere uundgåelige angreb talrige ondsindede software.XP 's nye driver rollback funktion er en sand bedrift i rækken af operativsystemer , der tillader brugeren at kassere en ny enhedsdriver og komme tilbage den forrige , hvis de ønskede resultater ikke er opfyldt.
    Æstetik

    Samlet , Windows XP har en samlet nyt udseende med indførelse af temaer, som giver grænsefladen ændres imponerende , en glimrende funktion i flerbrugerservice switching og remote desktop funktionalitet, som tillader alle brugere at få adgang til deres data fra en computer, der kører Windows XP via internettet. Det nye udseende af Start-menuen og den reviderede funktionen til at låse proceslinjen er stor. Indførelsen af ​​en ny teknologi ved navn Clear Type fortjener også en omtale , der er Microsofts font display teknologi til LCD-skærme er meget godt forankret med XP. Problemet med DLL er afhjulpet i videst muligt omfang med XP , hvilket gør installation af nye applikationer meget lettere uden at bekymre sig om tidligere installation vraget.
    Konklusion

    For at konkludere , Windows XP er langt Microsofts største præstation , der fortjener en stor rose for at være en af ​​de bedste operativsystem indtil dato. Dens hurtige teknologi, brugervenlighed , brugervenlig miljø, pålidelighed, holdbarhed og frem for alt mindst frysepunktet aktivitet gør det til en top notch som utvivlsomt overbyder Vista og dens øvrige forgængere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan nulstilles en XP Password Med BartPE 
    ·Sådan gendannes Windows XP Uden Recovery Disc 
    ·Sådan oprettes en Windows XP SP2 Boot USB-enhed 
    ·Sådan Søg efter Extensions på Windows XP 
    ·Sådan at fjerne punkter fra Windows XP System Configur…
    ·Sådan Gør Desktop Temaer til Windows XP 
    ·Sådan ændre placeringen af ​​Alle programmer på Wind…
    ·Sådan oprettes Windows XP-system CD Genoprettelsesdisk…
    ·Sådan ændres farven på Start i Windows XP -knappen 
    ·Sådan kopieres Windows XP til en ny harddisk 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Tilpas Mit Close Button og knappen Minimer 
    ·Sådan Host en Virtual Private Server 
    ·Sådan Fjernt Disable dvaletilstand på en Windows XP c…
    ·Sådan får du adgang Your MCITP profil 
    ·Sådan deaktiveres et program fra Task Bar 
    ·Streaming billeder til din iPad fra en Mac 
    ·Sådan oprettes en ny mappe på din computer Desktop 
    ·Hvordan ændrer jeg baggrundslys på en Vaio PCG- FXA 
    ·Sådan deaktiveres Deling af Internetforbindelse Med Gr…
    ·Sådan krypteres en fil i Linux 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com