| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan Fix Windows XP Ntfs.sys Fejl Ved hjælp af en Linux LiveCD
    Når Windows XP ikke starte på grund af NTFS-filsystemet fejl, kan du som regel løse problemet ved hjælp af Genoprettelseskonsol , og den oprindelige installation disk. Dog kan selv de opsving værktøj på cd'en ikke reparere nogle NTFS fejl. Desuden reparation NTFS relaterede fejl med Recovery Console er ofte vanskelig og indebærer huske mange - og ofte meget lange - DOS-kommandoer . Med en Linux Live CD , men kan du starte computeren fra disken, og reparere de fleste NTFS problemer inden for få minutter . Hvad du har brug
    Computer med internetadgang
    Blank CD
    cd-brænding program
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Gå til en fungerende computer med internetadgang og en cd-brænder drev. Naviger til et websted, der giver dig mulighed for at downloade gratis Linux Live CD -distributioner. Knoppix er en Live CD fordeling bruges af mange it- techs , når reparation Windows -baserede computere. Alternativt LiveCDList.com hjemmeside har mange Live CD distributioner at vælge imellem, som du kan bruge til at reparere Windows XP NTFS fejl. Hent ISO-filen til Live CD distribution og gemme den på din computer.
    2

    Indsæt en tom cd i computerens cd-brænder -drev. Hvis Windows XP auto-play vises , skal du lukke det.
    3

    Start cd-brænding program på computeren. Klik på " Burn Image " eller " Brænd ISO " linket i programmet og følg vejledningen for at installere Live CD billedet til den tomme disk . Skub disken , når brændingsprocessen færdig.
    4

    Tænd Windows XP-computer med NTFS fejl. Sæt den nye cd , du har foretaget i computerens optiske drev. Vent til computeren til at starte fra Live CD . Nogle computere boot fra cd'er automatisk , mens andre kræver, at du trykker på en tast for at få adgang til startmenuen . Hvis du skal trykke på en tast for at få adgang til startmenuen og boot fra cd'en , så gør det , så snart det indledende boot-skærmen kommer op. Kig efter en meddelelse på skærmen angiver nøglen , skal du trykke på for at få adgang til startmenuen eller henvise til bundkortet eller systemet brugervejledning.
    5.

    Boot i Live CD distribution og vente på Linux operativsystem systemet at indlæse på computeren . Da hele styresystemet kører fra cd'en , bør det tage mindre end et minut til Linux skrivebordet vises på skærmen. I de fleste tilfælde bør du ikke behøver at indtaste et brugernavn og adgangskode for at logge ind
    6

    Klik på " Terminal" -ikonet i bunden af ​​skærmen eller på programmenuen. På de fleste Linux-distributioner , ligner " Terminal" -ikonet en lille TV eller skærm. En terminal vindue ligner kommandoprompten i Windows .
    7

    Type " SU " (uden anførselstegn) i terminalen vinduet og derefter trykke på "Enter". Det forvandler din session til en " Root User " eller " Superbruger " session , svarende til "Kør som administrator " i Windows.
    8

    Type " cfdisk " (uden anførselstegn ), og tryk på "Enter " tasten . Noter navnet på den primære partition på harddisken - det er den største partition på "Disk 0" i de fleste tilfælde . Normalt navnet på den partition er " hda0 " eller " hda1 ". Tryk på " Q " for at afslutte cfdisk nytte og vende tilbage til terminalen vinduet prompt
    9

    Skriv følgende kommando ved prompten: .

    Ntfsfix /dev /hda # < br >

    Vær sikker på at medtage de rum , som vist her. Erstat "#" værdi med nummeret fra partitionen listen i cfdisk nytte. For eksempel, hvis den primære partition navn er " hda0 " type " 0" i stedet for "#" værdi eller hvis navnet på den partition er " hda1 ," type "1" i stedet for "# ". < br >
    10

    Tryk på " Enter"-tasten og vent på værktøj til at vise en bekræftelse , at reparationen til NTFS partition var vellykket.
    11

    Tag live CD fra computerens diskdrev og genstart maskinen. Windows XP skal starte og starte normalt .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan aktiveres Windows XP Online 
    ·Sådan Reset Wireless LAN på Windows XP 
    ·Sådan gendannes Kør kommando i menuen Start i Windows…
    ·Hvordan man laver en Screen Shot i Windows XP 
    ·Sådan gendannes D Drive i Windows XP 
    ·Sådan Fix Defragmentering problemer med Windows XP 
    ·Sådan oprettes en bærbar installation af Windows XP 
    ·Sådan gendannes XP uden at gå gennem Setup Process 
    ·Sådan tilføjes en Windows XP computer til et lille ne…
    ·Sådan deaktiveres Windows XP Ubrugt Icon Oprydning 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes en OS Uden en Boot Disc 
    ·Sådan Rul og klik Bruge pegefeltet på en Mac Laptop 
    ·Sådan ændres Windows XP til fuld med en produktnøgle…
    ·Sådan Tilslut en Slingbox til et netværk 
    ·Sådan fjernes en computer Share Connection 
    ·Hvordan at kontrollere, hvilken brugerkonto Running Ser…
    ·Sådan nulstilles papirkurven i Vista 
    ·Sådan Flyt proceslinjen til den oprindelige plads i Wi…
    ·Sådan angive en adgangskode for en mappe i Windows 
    ·Hvordan at tilføje tjenesten til køreniveauer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com