| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Om Windows XP Registry
    Windows XP registreringsdatabasen er , i den mest grundlæggende følelse , hjernen bag systemet , der holder en computer . Den XP registreringsdatabasen indeholder alle de data , som operativsystemet behøver for at fungere og gemmer de fleste af de nødvendige data fra de programmer, der bruges på computeren. Fejl i registreringsdatabasen og vira rettet mod registreringsdatabasen kan ødelægge nogle af disse oplysninger , og i en værre scenario , en computer crash , hvor vigtige data er gået tabt , og computeren bliver ubrugeligt forårsage . Computer ejere bør have en grundlæggende forståelse af, hvad Windows XP registreringsdatabasen gør , indskrive tweaks , der kan udføres for at gøre en computer køre glattere, hvad man ikke skal gøre i registreringsdatabasen og hvordan man kan identificere de advarselstegn af potentielle registreringsdatabasen problemer. Funktion

    Windows XP registreringsdatabasen funktioner som kommando central inden for en computers harddisk . Det er en mappe, der indeholder de data og indstillinger , der kører Windows-operativsystemet , hardware og software , og gemmer brugerindstillinger og præferencer. Den indskrive regulerer computerens ydeevne , åbner og lukker programmer , og udfører kun om alle de elementære funktioner, der holder en computer, der kører .
    Features
    p Der er fem vigtigste sektioner i XP registreringsdatabasen : HKEY_CLASSES_ROOT , HKEY_CURRENT_USER , HKEY_LOCAL_MACHINE , HKEY_USERS og HKEY_CURRENT_CONFIG . Disse afsnit kan findes i " Registry Editor" placeret gennem " Run "-funktionen ligger i starten "Start" -menuen. Skriv " regedit" og klik på " Enter" for at få adgang til disse registreringsdatabasen mapper. Hver mappe indeholder filer, der er nøglen til at køre Windows-operativsystemet .

    HKEY_CLASSES_ROOT mappe indeholder filer, der styrer en masse af de bag scenen funktioner lignende, som program på computeren bruger til at udføre forskellige kommandoer , dokumentbehandling og visning muligheder.

    HKEY_CURRENT_USER mappe indeholder data, der bruges af den person, der er i øjeblikket ved hjælp af computeren , såsom skrivebordsikoner , pauseskærme og baggrunde , og alt , som brugeren har gjort for at tilpasse maskinens ydelse .

    HKEY_LOCAL_MACHINE mappe indeholder oplysninger om software- programmer, der er på computeren, og kan tilgås af alle computerens brugere, som f.eks Microsoft Office-programmer , Adobe -programmer og Windows Media -programmer.

    den HKEY_USERS mappe indeholder de individuelle indstillinger til alle computerens brugere.

    HKEY_CURRENT_CONFIG mappe indeholder alle de hardware og software information til computeren.

    de fem vigtigste indskrive sektioner interagerer med hinanden i drift af computeren . De vigtigste mapper indeholder også undermapper dedikeret til bestemte registreringsdatabasen funktioner. Der er også skjult registreringsdatabasen mapper ikke er beliggende i Registreringseditor , der kan være svært at finde , men er nøglen til basale computer operationer.
    Fordele

    Et af de vigtigste fordele til forståelsen af ​​Windows XP registreringsdatabasen er de mindre tweaks , som brugerne kan udføre i registreringsdatabasen for at gøre computeren hurtigere. Nogle af de tweaks , eller hacks , da de ofte er benævnt , som kan opnås via registreringsdatabasen omfatter gøre computeren boot hurtigere, dramatisk fremskynde computerens ydeevne , lukke programmer hurtigere, omarrangere harddisk opbevaringsrum , invaliderende ubrugte funktioner og forbedre grafik.
    Warning

    Da de fleste af computerens primære operativsystem oplysninger er placeret i registreringsdatabasen, det er aldrig en god ide at indtaste rodmapperne og gøre ændringer, medmindre du ved, hvad du laver . Den mindste fejl kan have katastrofale konsekvenser , såsom tab af data , program funktionsfejl eller en komplet computer crash. De mest følsomme data i registreringsdatabasen er placeret i HKEY_CLASSES_ROOT mappe , som bør kun tilgås af erfarne fagfolk . Et andet vigtigt aspekt at huske om XP registreringsdatabasen er at på grund af de følsomme operativsystemets data, den indeholder , registreringsdatabasen er ofte den vigtigste mål for virus og eksterne hackere. Ændringer foretaget i en computers registreringsdatabase af eksterne kilder kan efterlade en brugerens personlige data sårbare over for tyveri, giver hackere ghost- kontrol over en computer og bare generelt vraget ravage på den måde en computer fungerer .
    Forebyggelse /løsning
    p Der er flere metoder, computer ejere kan bruge til at beskytte deres Windows XP registreringsdatabasen mod systemfejl , virus og hackere. Det første skridt i at beskytte data i registreringsdatabasen er at skabe en back- up registreringsdatabasen. Den back- up register kan bruges til fuldt ud at genoprette et operativsystem, der er gået ned . Windows XP kommer med en indbygget back -up-system , der kan nemt oprette et register kopi. Denne funktion kan være adgang via "Start" -menuen under " Alle programmer> Tilbehør> Systemværktøjer > Sikkerhedskopiering. " Beskyt din registreringsdatabasen fra online rovdyr ved at tilpasse dine internetindstillinger . I din browser winder klik på " Funktioner> Internetindstillinger " og vælg " Sikkerhed". Sørg for, at niveauet er sat til " Medium -high ". Hvis det ikke er , klik på " Standardniveau " og klik " OK". Et andet vigtigt skridt for at sikre registreringsdatabasen sikkerhed er at holde alle virus software opdateret og aldrig åbne vedhæftede filer uden at scanne først for ondsindede vira.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slet inficerede Skriv Beskyttede filer i Windows…
    ·Sådan installeres XP Software på Windows 7 
    ·Sådan deaktiveres Windows XP-cd Skrivning 
    ·Hvordan at slippe af XP Wallpaper 
    ·Hvordan skal tjekkes Windows XP Hukommelsesanvendelse 
    ·Minimumskrav til Windows XP 
    ·Sådan Start Windows XP i standardtilstand & VGA -tilst…
    ·Sikker måder at gøre Windows XP SP2 køre hurtigere 
    ·Sådan Find Windows Defender på XP 
    ·Sådan aktiveres Registry Editing i XP Home 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Load Ubuntu på en ekstern harddisk 
    ·Sådan bruges Windows XP Live- Fix en System Configurat…
    ·Sådan Load sange på iPod uden iTunes 
    ·Sådan ændres proceslinjen størrelse på Windows XP 
    ·Sådan ændres Default Folder Icon i Vista til Lodret 
    ·Sådan Find Folks IP-adresser 
    ·Sådan fjernes en Drive Partition uden at miste data 
    ·Sådan åbner CorelDraw Dokumenter med en anden App 
    ·Hvordan finder man en Mac -adresse på Ubuntu 
    ·Sådan Find en Task Bar på Bund 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com