| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Om Windows XP
    Windows XP er en del af Microsofts nye teknologi ( NT) linje af operativsystemer. Det er en meget stabil platform med netværksmuligheder indbygget. Microsoft begyndte at udfase Windows XP til fordel for Windows Vista i juni 2008. Windows XP er stadig et meget populært styresystem trods Microsofts forsøg på at erstatte den. Fordele

    Windows XP ser meget gerne andre versioner af Windows. Så hvis du allerede har brugt Windows , vil du være i stand til at begynde at bruge XP hurtigt og nemt. Der er mange forbedringer i forhold til tidligere versioner af Windows. Med Windows XP , vil du ikke finde dig selv arbejder på at løse konflikter, eller ser ScanDisk søge dit drev for fejl. Også XP har nogle fordele i forhold Vista. Microsoft er glad for at frigive operativsystemer , før de har været tilstrækkeligt testet , og Vista er ingen undtagelse. Windows XP , på den anden side , har været på markedet siden 2001. De fejl er alle arbejdede .
    Function

    Mange af funktionerne i Windows 98 , 2000 og ME , som konsekvent er fejlbehæftet faktisk arbejder i Windows XP. For eksempel kunne mange brugere af Windows 98 omgå en adgangskode for at få adgang til computeren . Windows XP håndhæver passwords , øge sikkerheden på din computer. Windows 98 også ofte undladt at installere nye plug and play hardware. Den Windows XP-bruger sjældent har at kæmpe med en ny hardware installation, da guiden Ny hardware fuldender nødvendige setup i de fleste tilfælde .
    Funktioner

    Windows XP er meget bedre ud end slagskib -grå grænseflade af tidligere Windows-operativsystemer. Det er også langt mere brugervenlig og langt mindre tilbøjelige til at crashe . Windows XP understøtter flere , password - beskyttede brugerkonti. En ny funktion i operativsystemet er Security Center, hvor du kan styre din anti- virus software, Windows Firewall, og automatiske opdateringer. Guiden Netværksforbindelse gør netværksopsætning enkel og hurtig. Den Guiden Scanner og kamera gør det nemmere at downloade dine billeder på din computer.
    Overvejelser

    mindste systemkrav anbefales af Microsoft til Windows XP er for lave. Microsoft hævder, at du kan køre dette operativsystem med kun 128 MB hukommelse. Sandheden er, at et absolut minimum på 256 MB er påkrævet. 512 MB ​​er endnu bedre. Fortrinsvis bør din processor være 1 GHz eller højere . Dette er fordi du ikke vil bare køre Windows XP. Du skal køre mange andre programmer , hvoraf mange på samme tid . Hvis du har problemer med Vista , kan du enten nedgradere til XP eller dual- boot både Windows og XP , indtil problemet er løst.
    Time Frame

    Retail salget af Windows XP er blevet afskaffet. Microsoft har dog meddelt, at den vil fortsætte med at tilbyde mainstream support til XP via april 2009. Denne støtte er til brugere, der har købt en detail kopi af Windows XP. Udvidet støtte vil fortsætte gennem april 2014. Udvidet support omfatter gratis sikkerhedsopdateringer og betalt teknisk support.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Microsoft XP opdateringer kan ikke installeres 
    ·Sådan Find My Network Adgangskode til Windows XP Home 
    ·Kan du opdatere Windows XP til Windows 7 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP Home Edition uden at m…
    ·Hvordan jeg omformatere min harddisk & Installer Window…
    ·Sådan installeres en gratis prøveversion til Microsof…
    ·Sådan geninstalleres Windows XP på en Acer Aspire 300…
    ·Sådan fjernes skrivebeskyttede filer i Windows XP 
    ·Sådan får Omkring XP Logon Password 
    ·Sådan ændres skærmopløsningen i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Kill Arranger automatisk i Stifinder 
    ·Sådan gendannes miniaturebilleder for at Regelmæssig …
    ·Sådan Get My Desktop Baggrund for Afslut Stretching 
    ·Sådan Flyt My Stuff til en anden computer 
    ·Sådan installeres Windows XP bruger DOS kommandoer 
    ·Sådan Partition Linux Med GParted 
    ·Sådan konfigureres indstillinger for virtuel hukommels…
    ·Hvordan opretter jeg en Custom event Registrering i Win…
    ·Sådan Fix en basissystem Enhed i en Dell M1730 bruger …
    ·Sådan ændrer du din Windows-computer Screen Saver 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com