| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Hvordan til at optimere en Windows XP harddisk
    Uanset hvor stor din Microsoft Windows XP harddisk er efter måneders brug det vil begynde at fylde op. Du henter musik og videoer fra internettet , skal du oprette dokumenter og gemme billeder . Disse optager plads på din harddisk . Resultatet er , at din computer kører langsomt ned , tager længere tid at starte op , eller du starter oplever software glitches . Når dette sker , er det tid til at optimere din harddisk. Her er måder at optimere din Windows XP harddisk hurtigt. Hvad du har brug
    Computer med Microsoft Windows XP
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Tilføj mere Random Access Memory (RAM) til computeren. Dette er en af ​​de bedste måder at hjælpe din Windows XP harddisk klare sig bedre. Hvis du ikke har nok hukommelse , vil din computer ikke være så hurtigt, som det burde være. For at kontrollere mængden af ​​hukommelse i computeren ved at gå til "Start" og klik på "Control Panel". Klik på " System" , og se, hvor meget hukommelse du har . Tag den til en computer professionel, hvis du har brug for mere hukommelse.
    2

    Defragmenter din harddisk . Efterhånden som du tilføjer til og fjerne filer fra din computer, din harddisk bliver fragmenteret , og det bremser dit system. At defragmentere din Windows XP-computer , skal du gå til "Start" og klik på " Alle programmer". Klik på "Tilbehør ", " Systemværktøjer " og " Diskdefragmentering ". Defragmentering din harddisk vil fremskynde din computer og hjælpe det præstere bedre.
    3

    Fjern filer og programmer , du ikke længere har brug for. Kig på din harddisk og se, om der er filer der stadig at du ikke har brugt i lang tid. Kopier dem på en cd -rom eller et flashdrev og fjerne dem fra din harddisk. Frigørelse af at rummet vil give din harddisk til at udføre hurtigere.
    4

    rydde op vira og spywares . Når du surfer på internettet , er det nemt at samle op vira og spyware uden at vide det, og de gøre computeren langsommere . Kør antivirus og anti -spyware-programmer på din computer og rydde op nogen virus og spyware fundet. Hent gratis antivirus-og antispyware-programmer fra internettet. AVG Antivirus og Windows Defender er populære gratis programmer (se Resources).
    5.

    Disable Windows Messenger. De fleste mennesker har Windows Messenger starter op og køre automatisk , selv når de ikke har planer om at bruge messaging-tjenester . Dette forsinker din computer. For at stoppe Windows Messenger , Open Outlook Express , klik på "Funktioner" og vælg " Indstillinger". Fjern markeringen af ​​" Automatisk logge på Windows Messenger. " Klik på " Anvend". Klik på " Ok " og derefter "OK " for at afslutte Outlook Express.
    6

    Deaktiver Visual Effects . Visual Effects er, hvad bestemme, hvordan dit Windows -skærmen ser , og du kan deaktivere dem. Klik på " Start" og gå til " Denne computer". Højreklik på "Denne computer ". Klik på " Egenskaber". Gå til " Advanced" og klik på " Performance and Settings ". Gå til " Visual Effects ". Klik på " Juster til Performance" eller manuelt fjerne markeringen alle afkrydsningsfelter . Klik på " Ok" og derefter " Ok" for at komme ud af Egenskaber for system.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Bypass Windows XP SP2 Aktivering 
    ·Sådan Find Windows XP 25 Digit Product nøgle i regist…
    ·Geninstallation af Windows XP Over Old installation 
    ·Sådan gendannes registreringsdatabasen i Windows XP 
    ·Sådan Find en Windows XP nøgle at genopbygge en compu…
    ·Sådan deaktiveres pauseskærm i XP 
    ·Sådan Skjule Local Drive fra min computer i Windows XP…
    ·Hvordan jeg downloade Windows XP Installation Program t…
    ·Sådan Genstart en PC i Windows XP 
    ·Hvordan vedhæfter jeg en bærbar til en projektor med …
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges en USB SD Som RAM 
    ·Sådan fjernes en firewall Group Policy Download 
    ·Sådan Find ud af hvilken slags Bluetooth Jeg har 
    ·Sådan installeres Virtual PC Tilgang 
    ·Sådan installeres World of War Curse på Ubuntu 
    ·Sådan installeres Xfce Fonts 
    ·Computer Brev & Symbol Tricks 
    ·Sådan Fix Windows Task Bar 
    ·Sådan password -beskytte en Mac Disk 
    ·Sådan Clean Up Startup Files 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com