| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Hvordan man kan forbedre Windows XP Performance
    Over tid vil selv den hurtigste computer udstyret med Windows XP begynder at nedbrydes i ydeevne. De mulige årsager til en sådan nedgang er talrige, men nogle af de vigtigste er installation af overflødige software , et overskud af programmer lastning ved start og en harddisk, der har et fragmenteret filsystem. Ved at følge de enkle vedligeholdelsesprocedurer , der er anført nedenfor, kan du lære at forbedre ydeevnen af ​​Windows XP. Instruktioner
    1

    Download og installer Startup Control Panel fra linket i Ressourcer . Det er et freeware program, der scanner alle de steder, hvor programmer er rettet til at starte , når computeren er startet op . Klik dig gennem hver fane og fjerne markeringer fra alle programmer, der ikke behøver at køre ved opstart , såsom instant messengers eller hjælper programmer til din grafikkort.
    2

    Tryk på knappen Start , og vælg "Control Panel". Når den åbner , skal du dobbeltklikke på den mærkede ikonet " Tilføj /Fjern Programmer . " Fjern enhver software , du ikke længere har brug for og ikke bruger .
    < br >
    3

    Vælg " Alle programmer " fra menuen Start , og derefter " Administrative Tools ". Vælg ikonet mærket "Tjenester ". dette program giver dig mulighed for at konfigurere tjenester eller programmer, der kører i baggrunden for at støtte forskellige funktioner i operativsystemet og software. Kig efter nogen, kan være unødvendige og er sat til at starte automatisk , såsom tilslutning støtte til en Internet-udbyder . Højreklik på tjenesten, skal du vælge "Egenskaber" og sæt Starttype til "Manual ". På nogle maskiner , de administrative værktøjer er ikke synlige som standard. Vil se dem, skal du højreklikke på proceslinjen, og vælg " Egenskaber". Klik derefter på fanebladet "Start Menu" og tryk på " Tilpas" knappen. Klik på fanen "Avanceret" i det nye vindue, der popper op, og rul gennem listen mærket " Start menupunkter ", indtil du ser posten for de administrative værktøjer . Vælg muligheden for at vise dem på "Alle programmer " menuen. Tryk på " OK" knappen, og derefter på " Apply" knappen i vinduet under det, og derefter på " OK "-knappen i dette vindue .
    < Br > 4

    opdater din anti- virus og anti -adware programmer og udføre fulde scanninger af din computer. Fjern eventuelle infektioner.
    5.

    Hent Easy Cleaner og CCleaner fra nedenstående links. Begge er freeware registreringsdatabasen rengøringsmidler, der også fjerner andre unødvendige elementer, såsom midlertidige filer og internet cache . Kør alle de rengøring muligheder i begge programmer og slette unødvendige poster og filer. Grunden til begge bruges , er, at et program kan gå glip af noget, den anden vil finde .
    6

    Download freeware registreringsdatabasen Defragger , QuickSys RegDefrag , fra den medfølgende link . Installere og køre programmet, som vil optimere , hvordan registreringsdatabasen er gemt på din harddisk .
    7

    Defrag din harddisk ved at trykke på "Start" knappen og derefter vælge & # x201C ; . Alle programmer "," Accessories "," Systemværktøjer "og til sidst " Disk Defragmenter "Tryk på " Analyze "-knappen og derefter på " Defragmenter " knappen. Dette program vil optimere filsystemet på din harddisk , så programmer til at starte og køre hurtigere.
    8

    Genstart computeren, når du har afsluttet alle disse trin . i de fleste tilfælde vil de ovenstående procedurer hjælpe dig genvinde en stor del af forestillingen din Windows XP-system tabt over tid. en anden ting, der i høj grad kan forbedre ydeevnen af ​​enhver maskine er at tilføje ekstra RAM . Microsoft anbefaler fra 128 til 256 megabyte RAM til at køre Windows XP , men i virkeligheden kører det meget bedre med mindst 512 megabyte . øjeblikket at mængden af ​​RAM er ganske billigt .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Rediger Windows XP Key 
    ·Sådan ændres XP til en High- Resolution Tema 
    ·Sådan Defrag Master File Table i XP 
    ·Sådan Fix en XP , der holder Sletning My LE8 
    ·Sådan Re-Enter en Windows XP nøgle 
    ·Sådan fjernes dual boot Option på Windows XP 
    ·Hvordan man laver en Recovery cd til en Acer Aspire One…
    ·Sådan bruges en XP Disc eller WD Data Lifeguard Tools …
    ·Sådan fjernes og geninstalleres Windows XP på en Dell…
    ·Sådan gendannes Windows XP tilbage på Laptop 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan opgradere operativsystemet til XP 
    ·Sådan deaktiveres Autorun på Windows Vista 
    ·Sådan installeres FreeBSD på en bærbar 
    ·Sådan at opgradere fra Windows 7 32Bit Windows 7 64bit…
    ·Sådan Transfer et operativsystem til en ny harddisk 
    ·Hvilken mappe der er Explorer.exe In 
    ·Scan Kører Slow på Norton Antivirus 
    ·Sådan Load skrifttyper på en Mac 
    ·Sådan tilføjes min brugerdefinerede ikoner til Window…
    ·Sådan tilsluttes Windows Vista til Hjemmenetværk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com