| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    File Transfer Wizard Kan ikke finde en ny computer
    Siden Windows XP har Microsoft gjort at købe en ny computer lidt mindre skræmmende med en handy indbygget i Windows hjælpeprogram . Med File Transfer Wizard , som blev Windows Overførsel i Windows Vista og forbliver Easy Transfer i Windows 8 , kan du kopiere alle dine personlige mapper og indstillinger fra din gamle computer til din nye computer. Hvis guiden ikke kan finde den nye computer , kan du manuelt konfigurere programmerne til at overføre indstillinger og filer . Windows XP

    På Windows XP, File Transfer Wizard fulgt en meget specifik proces. Før du kan kopiere filer fra din gamle computer , du havde brug for at oprette den nye computer til at modtage filerne. En almindelig fejl i forsøget på at overføre filer mellem to Windows XP-computer er at konfigurere den gamle computer , før den nye computer. Start File Transfer Windows guiden på din nye computer først, når du bliver bedt "Hvad computer drejer det " vælg Du kan overføre filer og indstillinger et par forskellige måder , og så længe du har oprettet den nye computer "Ny Computer". først vil det ligegyldigt, hvilken vej du vælger.
    Transfer Metoder

    på alle versioner af File Transfer Wizard , herunder den nye Windows Easy Transfer , har du en få muligheder for at overføre filer : via en cd /dvd , eksterne medier (som et USB-drev eller en ekstern harddisk ) , en Microsoft-specifikke Easy Transfer -kabel eller et lokalt netværk. For alle versioner er konfigurere den nye computer til at modtage medier første nøgle . I skærmen guiden, vil du blive bedt om den nye computer for at vælge den type overførsel du vælge det medie , du vil bruge, og derefter begynde processen på den gamle computer. I tilfælde af at den nye computer ikke kan læse oplysninger fra den gamle computer , kan problemet være med flytbart medie eller dine netværksindstillinger .
    Windows Vista til Windows 8 < br >

    i Windows Vista File Transfer Wizard blev Easy File Transfer. I rebranding blev kapaciteter af softwaren udvidet til at omfatte overførsel gemte e-mail kontakter og meddelelser fra Outlook eller Windows Live Mail, brugerkonti og indstillinger , herunder proceslinjen muligheder og desktop tapet og Internet -indstillinger. Det centrale princip for at overføre indstillingerne har ikke ændret sig , selv om - du nødt til at konfigurere Easy File Transfer på den nye computer , før du kører det på en anden Vista , Windows 7 eller Windows 8 computer eller før du kører File Transfer Wizard på en Windows XP eller Windows 2000-computer . De to programmer er kompatible , ifølge Microsoft.
    Transfer Problemer

    Transfer problemer med Easy File Transfer eller File Transfer Wizard er forbundet med den medietype eller overførselsmetode , du bruger. Hvis du bruger en flash USB-drev , for eksempel, sørg for, at dit drev har plads nok til at holde alle de filer, du vil overføre. Hvis det ikke sker , kan den nye computer ikke være i stand til at finde de vigtige overførsel indstilling filer, som den søger efter for at fuldføre overførslen . Fejl kan også opstå i forbindelse med overførslen , hvis dit netværk ikke er konfigureret korrekt sikre, at begge computere er på samme netværk og i samme Hjemmegruppe eller arbejdsgruppe , før du begynder overførslen på den gamle computer
    .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvilken slags Slettet File omgår papirkurven 
    ·Kan Explorer.exe slettes på min Task Manager 
    ·Sådan tilslutte en PS3 til ATI X1950 XT 
    ·Sådan omformatere en Toshiba Bærbar ekstern harddisk …
    ·Sådan Bypass Computer Filters 
    ·Sådan installeres Windows Media Player 11 Uden WGA Che…
    ·Windows Set Foreninger 
    ·Sådan deaktiveres SNMP i Port Konfiguration 
    ·Sådan Wipe Out en computer uden Windows-cd 
    ·Hvordan kan man øge Speed ​​på en bredbåndskort 
      Anbefalede Artikler
    ·Nedgradering Fra Windows 8 til Windows 7 
    ·Hvordan skal tjekkes XP Startup Programs 
    ·Hvad betyder en ren installation af Windows XP Mean 
    ·Sådan fjernes og geninstalleres NetMeeting 
    ·Sådan Fix Kode 19 Registry Problemer 
    ·Sådan bruges Automatiseret System Recovery Tool til XP…
    ·Sådan overclocke en Intel Core 2 Quad Q6600 Processor 
    ·Professionel måde at installere Window Casing 
    ·Sådan aktiveres Java på MSN Explorer 
    ·Sådan Fix en computer skærm, der er Upside Down 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com