| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan ændre den måde Min computer Åbner Files
    Når du dobbeltklikke på ( eller dobbelt -tap ) på en fil i Windows , operativsystemet starter standardprogrammet for den pågældende filtype ( defineret ved sin udvidelse) . Mange programmer kan lide at hævde bestemte filtyper , når de først er installeret , og vil normalt bede din tilladelse til at gøre det . Du kan lave manuelle ændringer til listen over standardprogrammer og filtyper via Kontrolpanel . Hvordan Filtyper Work

    filtypenavn som DOCX eller JPG fortæller Windows, som filtype det beskæftiger sig med , og hvilke programmer er egnede kandidater til at åbne det ( billedredigeringsprogrammer til en billedfil , for eksempel) . Hvis du nogensinde har prøvet at ændre en fil forlængelse i Windows , har du set den besked advarsel du dette kan gøre filen ubrugelig - hvis Windows ikke kan fortælle, hvad filtype det er, vil det ikke ved, hvordan man åbner det . Extensions kan være skjult fra visning i Filoversigt , og du kan aktivere eller deaktivere denne funktion via Folder dialogboksen (klik på knappen "Indstillinger" under fanen Vis i Stifinder til at finde det) .
    < br > Hvordan Filassociationer Work

    filtilknytninger knytte en filtype til en bestemt standard program. Som standard program for en filtype bestemmer ikonet stil for denne fil. For eksempel, normalt almindelige tekstfiler vises med et Notepad symbol at illustrere, at Notepad er standard program til TXT-filer .

    Når du installerer et nyt program , du kan se en dialogboks, der spørger , hvilke filtyper du vil knytte med det nye program - nogle programmer har en "native " filtype (såsom Word og docx ), mens andre filtyper mere bredt understøttet af mange forskellige applikationer ( en JPG-billede kan åbnes i næsten enhver foto editor ) . Programmer vil ikke altid bede din tilladelse til at foretage ændringer i dine fil foreninger , hvilket er hvorfor du måske nogle gange se en fil åbner i en uventet program.
    Making permanente ændringer

    Windows giver dig mulighed for at foretage ændringer i alle de filtilknytningerne på din computer via standardprogrammer linket under programmer overskriften i Kontrolpanel. Du kan indstille foreninger ved at knytte programmer med filtyper eller omvendt - det tidligere indstilling er nyttig, hvis du ønsker at lave en billed editor standard for alle billedtyper , for eksempel, mens den sidstnævnte mulighed er mere velegnet, hvis du kun vil foretage ændringer i en bestemt filtype. Mange filtyper kan åbnes med enten et desktop-program eller et program på Windows 8 Start skærmen , afhængigt af dine præferencer.
    Making midlertidige ændringer
    p Hvis du ønsker at åbne en bestemt fil i et andet program midlertidigt , uden at det påvirker den etablerede filtilknytningen , højreklik (eller tryk og hold ) på filen og vælg " Åbn med . " Windows vil præsentere dig med en liste over programmer , der kan åbne filen ( musikafspillere til et lydspor for eksempel). Vælg et af disse programmer , eller klik eller tryk på " Vælg standardprogram " mulighed for at lave en permanent ændring til filen foreningen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Falsk Domain Entries Fra et Registry 
    ·Hvordan til at ændre formen af My Cursor 
    ·Hvad Er GID Files 
    ·Sådan ændres navnet på din computer i Windows 
    ·Sådan Udskift en Task Bar 
    ·Sådan fjernes DirectX 9.0 C 
    ·Sådan nulstilles en computers Message Setting 
    ·Sådan deaktiveres Software i 3D-tilstand 
    ·Sådan oprettes en CNAME 
    ·Sådan foretages fejlfinding mail med et Sony DSC T1 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres Print i Mac OS X 
    ·Glarmestre for Small Basement Windows 
    ·Sådan gendannes Boot i et Windows Vista & XP Dual Boot…
    ·Sådan Fix en Memory Leak i SkypeMate 
    ·Sådan tilføjes en arbejdsstation til et domæne Via e…
    ·Sådan oprettes og konfigureres Home Netværk Med Apple…
    ·Sådan Lås min computer med et kodeord 
    ·Sådan Sync Vista Med Pocket PC 2003 
    ·Hvad er Defragmentering 
    ·Hvordan man organiserer en Windows XP -menuen Start Alf…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com