| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvorfor Microsoft Give så mange måder at tilpasse Windows
    ? Gennem successive versioner af Windows-operativsystemet , har Microsoft forsynet brugere med flere og flere muligheder for at tilpasse softwaren. Disse tilpasningsmuligheder muligt for brugerne at skræddersy OS grænseflade og visse funktioner , der passer til deres specifikke behov og smag. Dette udvider appellen af ​​Windows og giver det fleksibilitet til at arbejde godt sammen med en række forskellige enheder , og i scenarier lige fra selskabets kontor til en hjemmebiograf . Forskellige enheder

    Windows er installeret på millioner af computere verden over , og færre og færre af disse computere er tårne ​​summende væk under skriveborde . Windows kan installeres på bærbare computere , stationære computere, hjemmebiograf pc'er , store gaming rigge og små , ​​kompakte systemer . Windows 8 er touchscreen -ready og kan køre på tablet-enheder samt mere traditionelle computere. De tilpasningsmuligheder integreret i styresystemet gør det muligt at være fleksibel nok til at passe alle disse forskellige typer af computere . Uanset om du bruger en pc med en enorm ekstern skærm eller en lille netbook , kan du tilpasse indstillingerne for opløsning og overordnet Windows udseende til at matche.
    Forskellige brugere

    millioner af computere Windows er installeret på er drevet af millioner af forskellige brugere , hver med deres egne præferencer og ideer om, hvordan en computer skal se ud og fungere. Operativsystemets indbyggede tilpasningsmuligheder sætte hver unikke bruger for at tilpasse softwaren , uanset om der involverer skiftende skrifttyper og farver for at gøre dem lettere at læse eller tilføje et foto eller logo til login skærmen . User Account system bygget ind i Windows lader flere brugere - kolleger eller familiemedlemmer , for eksempel - personliggøre den samme computer , så den passer til deres behov , når de logger på

    forskellige Krav < . br >

    Selv Windows superbrugere og entusiaster ikke gør fuld brug af alle de muligheder og værktøjer , der indgår i operativsystemet. De tilpasningsmuligheder findes i Windows giver dig mulighed for at strømline din arbejdsgang og isolere eller skjule de værktøjer, du ikke har brug for . Både skærmen Start (i Windows 8), og Start-menuen ( i tidligere versioner af Windows) kan tilpasses til at bringe de mest anvendte programmer i forgrunden, og det er muligt at pin yndlingsprogrammer til proceslinjen på skrivebordet , også. Denne alsidighed betyder, at Windows kan tilpasses for at imødekomme et væld af forskellige krav , tilføjer til sin appel til brugerne.
    Tilpasningsmuligheder

    Windows giver dig mulighed for at ændre baggrundsbilleder og farveskemaer til login-siden , Start skærm og skrivebord. På startskærmen, og Desktop kan du tilpasse, hvilke genveje vises og i hvilken rækkefølge og i Desktop miljø er det muligt at nappe vinduesfarver og lydeffekter , der er forbundet med forskellige tiltag. Windows 8 kan du synkronisere dine personlige indstillinger på tværs af flere computere og enheder , hvilket gør det mere bekvemt for brugerne skifter mellem forskellige maskiner til at tage deres tilpassede Windows-oplevelse med dem.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres Desktop Tema om Guest konto 
    ·Sådan kontrolleres Logbog for BSOD 
    ·Sådan fjernes Windows Security Alert fra popping op på…
    ·Sådan Transfer Printer Queue til en anden printer 
    ·Sådan Program HP Internet Keyboard 5185-1596 
    ·Sådan Put F11 Funktion i websider 
    ·Sådan installeres et vindue, når du har Siding 
    ·Sådan oprettes en Windows Startup Disk 
    ·Sådan åbner Explorer-vindue på Max størrelse 
    ·Sådan Fix et problem med en System Idle Process 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan deaktiveres BitLocker 
    ·Hvordan man laver en gendannelsesdisk Set i HP Vista 
    ·Sådan installeres en XP driveren med et USB 
    ·Sådan Find en mappe i Thunderbird 
    ·Sådan fjernes Password på en RAR-fil 
    ·Sådan ændres skrifttyper i oplysningstiden 
    ·Sådan Fix resolutionen om en computer 
    ·Sådan installeres Windows Installer Version 3.1 
    ·Sådan Fix en Missing ikonen for trådløs status 
    ·Sådan Lås skrifttyper i Mac OS X 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com