| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er Alg.exe Havn: ? 1083
    Når et program eller Microsoft Windows-system proces søger at kommunikere på tværs af et netværk åbner en kommunikations port. Selvom Windows har indbygget sikkerhedsfunktioner, der forsøger at forhindre uautoriseret adgang til havn , virus og malware til tider åbne porte til deres egne formål . Hvis din Windows Firewall eller et andet program giver dig besked , at en proces kører på en uautoriseret port , så skal du slukke dit netværk kommunikation og køre en virusscanning på din computer. Alg.exe

    Alg.exe til Application Layer Gateway Service er en eksekverbar proces, der er installeret som en komponent i Microsoft Windows 2000 og nyere operativsystemer. Filen er indledt som et system proces, når du starter din computer . Den alg.exe proces er nødvendig for at køre Windows Firewall og Internet Connection Sharing , og er også forpligtet til at drive visse tredjeparts netværksapplikationer. Lejlighedsvis en virus vil skabe en eksekverbar opkaldt alg.exe at forsøge at skjule filen fra afsløring. I de fleste tilfælde bør du lade alg.exe kører medmindre du har grund til at formode, at det er en skjult virus fil.
    Port 1083

    Når et program som f.eks alg . exe anmoder om en forbindelse til internettet, det åbner den forbindelse via en port. Port 1083 er en TCP-port , der ikke typisk er forbundet med den legitime alg.exe proces, normalt alg.exe opererer over TCP port 1025 . Hvis en kopi af alg.exe kører via port 1083 på din computer, så skal du opdatere og køre din computers virus - og spyware - scanning software til at afgøre, om filen er legitim eller om det er en skjult malware proces.
    < br >
    Alg.exe File Specs

    i de fleste tilfælde bør du kun have én kopi af alg.exe fil på din computers harddisk . At afgøre, om du har en ekstra , illegitim alg.exe eksekverbare på din computer, kan du klikke på "Start" knappen , vælg "Søg "-funktionen og søge på hele din computer for de " alg.exe " fil . Den ægte alg.exe filen skal opholde sig i de " System32 " undermappe i Windows-operativsystemet mappe. En kopi af alg.exe , der vises andre steder er sandsynligvis en skjult virus fil. Lejlighedsvis en virus vil tilføje et nummer i slutningen af filnavnet , hvilket resulterer i et navn som " alg1.exe ".
    Windows Jobliste

    En anden måde at kontrollere, om din kopi af alg.exe er legitimt , er ved at få adgang Windows Task manager. For at se Task Manager , skal du trykke på " Esc "-tasten , mens du holder "Ctrl " og " Shift " nøgler . Klik derefter på "Processer "-fanen for at se alle aktive processer . Hvis der er flere forekomster af alg.exe åben i processen listen så er det sandsynligt , at en af ​​dem er en malware proces . At afgøre, hvilken proces er ikke legitimt , se under "User Name " overskrift , hvis brugernavnet opført af alg.exe er andet end "LOCAL SERVICE " så processen ikke er ægte . Hvis du finder en malware proces, der kører i Windows Jobliste , så skal du klikke på processen og klik på " Afslut job " for at lukke den ned.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Ideer til huse med Kviste 
    ·Sådan slettes en start af myndighed DNS File 
    ·Sådan farvekode filer i Windows Stifinder 
    ·Forskellene i Windows Professional & Home 
    ·Hvordan man skriver en Metadata Fil 
    ·Sådan Format New SATA Eksterne harddiske i Windows 7 
    ·Sådan Fix en langsom computer Start -Up & Reboot 
    ·Sådan gendannes en password på en eMachines T1116 
    ·Sådan fjernes Overflødige baggrundsprogrammer 
    ·Sådan Genstart en Compaq Presario computer uden Disk 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes Windows til en hel harddisk Med to par…
    ·Sådan Konverter en DCR til en SWF på en Mac 
    ·Sådan geninstalleres Net 
    ·Hvordan til at øge virtuel hukommelse på en Dell Comp…
    ·Hvordan til at omformatere en hoppe drev til DOS 
    ·Sådan videresender og Slet på en MacBook 
    ·Sådan Download papirkurven i Windows XP 
    ·Sådan Genstart din Remote PC 
    ·Sådan Del Vista internetforbindelser Med XP 
    ·Windows Server Maintenance Tjekliste 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com