| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Internet Explorer Script fejl Mens Running MSN
    Programmering af en hjemmeside kan være et komplekst projekt , der fører til den lejlighedsvise fejl. Når du modtager en Internet Explorer script fejl , mens du besøger websteder såsom MSN, er IE advare dig , at browseren har forsøgt at behandle en problematisk linje i koden, og giver dig mulighed for at stoppe kører det. Fejlen giver også debugging muligheder for programmører. Slukning denne alarm i IE vil tillade dig at undgå disse budskaber i fremtiden. Script Fejl

    Et script fejl kan opstå af mange forskellige årsager . Det kan være en syntaks uheld i koden for siden eller der kan være en form for uforenelighed mellem siden og browseren eller Windows -konfiguration. Web designere står over for flere udfordringer i dag, end de har i fortiden, skyldes delvis de mange forskellige browsere til rådighed for Internet-brugere , og skabe sider, der arbejder på flere browser platforme kan føre til problemer som IE script fejl .
    < br > debugging

    nøglen til fastsættelse af en fejl i koden er debugging , som giver web- side designere til at hjælpe udjævne de små hikke , der kan opstå . Scriptfejlen giver værdifulde oplysninger om problemet for den person, der vil gøre det debugging. Indbygget i browseren platform er en proces, der tillader programmører at gå gennem koden og finde en fejl. Debugging er beregnet til programmører og er ikke noget, du bliver nødt til at se på , hvis du blot besøger et site som MSN. For den almindelige Internet-surfer vil forbigå fejlmeddelelsen og slå dem fra fjerne irritation af pop -up-advarsler , mens du ser MSN.
    Omgåelse af Fejl
    < br >

    Når du får en script fejl , alt på browseren stopper indtil du besvare spørgsmålet stillet i dialogboksen åben på din skærm. Generelt er spørgsmålet " Vil du fortsætte med at køre scripts på denne side? " Medmindre du er en side designer med adgang til kildekoden , er svaret "nej " ifølge Microsoft. At fortsætte med at køre scripts vil sandsynligvis bare føre til flere fejlmeddelelser. Standsning af scriptet er ikke uden sine problemer enten , den side kan ikke indlæse korrekt eller fortsætte med at arbejde . Mere end sandsynligt , vil dog webstedet fungerer okay, alligevel, da siderne tendens til at have scripts , der ikke påvirker det, du ser på skærmen.
    Deaktivering Script Debugging

    For at gøre din oplevelse af at se en side , herunder MSN mere behagelige , IE gør det muligt at slukke for script fejlmeddelelse . Hvis du ikke er en MSN Web -designer, disse indberetninger er til megen nytte for dig og forårsage scriptfejlen pop- ups. For at få adgang til indstillingen , skal du klikke på menuen "Funktioner" i Internet Explorer. Det vil blive placeret enten på højre side af browservinduet eller øverst og kan ligne et tandhjul . Når du åbner menuen, vælg "Internetindstillinger" og skift off debugging under fanen "Avanceret" .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding af Windows 7 Søvn og Wake…
    ·Sådan testes en trådløs Throughput 
    ·Sådan ændres Regedit Rights 
    ·Sådan Set Up XPE 
    ·Sådan deaktiveres Filassociationer i Print Shop 22 
    ·Sådan Reparation Windows Stifinder i Windows Millenniu…
    ·Sådan gendannes Windows Security Center Links 
    ·Sådan at genaktivere Regedit & Mappeindstillinger 
    ·Sådan Tilføj tags til Partier af billeder 
    ·Hvordan kan man øge skriftstørrelsen på computerskæ…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan forhindrer Software Installation i Windows XP 
    ·Sådan Find Red Hat printerkøer 
    ·Ubuntu fryser på Mine ThinkPad 
    ·Sådan konfigureres VNC på en Solaris 2.5.1 
    ·Sådan Find navnet på din Mac-computer 
    ·Hvad Er VDM redir Files 
    ·Hvordan man opbygger et vindue Valance Box 
    ·Sådan ændres Wallpaper i Windows 7 
    ·Sådan Wake Up en Compaq bærbar computer , der vil Sle…
    ·Hvordan man laver en diskette 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com