| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Blue Screen Fix Med en Windows XP Recovery Disc
    Næsten hver Windows pc-bruger har oplevet den frygtede BSOD ( Blue Screen of Death) fejl skærm på et tidspunkt. BSOD indikerer, at systemfiler , software, firmware-eller driveropdatering problemer forhindrer Windows i at kunne fungere . Hvis du har oplevet BSOD på din Windows XP computer med nogen form for frekvens , er det vigtigt , at du reparere din Windows XP- installation så hurtigt som muligt for at undgå fil tab eller korruption. Dette kan gøres med Windows XP-installation og nyttiggørelse disk. Forbered din computer til reparation Operation
    p Hvis din computer er stadig i stand til at indlæse Windows XP , skal du starte den op og indsætte dit recovery disk. Inden et øjeblik eller to inddrivelse diskens auto-play -vinduet skal vises på skærmen. Til at begynde fastsættelse Windows , klik på " Restart " knappen i auto-play -vinduet. Hvis din computer ikke er i stand til at indlæse Windows XP , kan du bare tænde den , indsæt disk, og derefter slukke den igen. Uanset hvilken metode, du bruger , når du næste gang starter computeren , vil du blive bedt om at starte fra recovery disken.
    Indlæs Recovery Disk
    p Hvis du havde at gøre en hard lukket ned (dvs. Windows XP ville ikke indlæse ), bør du vente flere øjeblikke efter din computer er slukket , før du starter den igen . Dette vil forhindre din strømforsyning fra at opleve unødig stress. Efter et øjeblik eller to vil det være sikkert at starte det op igen. Så snart startskærm vises , vil du blive bedt om at trykke på en tast for at starte fra recovery disk. Dette vil ske uanset om du genstarte eller udførelse af en koldstart . Tryk på en tast på tastaturet for at fortsætte.
    Begynd Recovery Operation

    recovery disk vil begynde lastning og inden for flere øjeblikke vil du blive mødt af en " Velkommen til installationsprogrammet " vises . Nedenfor vil budskabet være tre muligheder, tryk på "Enter "-tasten på tastaturet for at vælge " Setup " valgmulighed. Den Windows XP setup og reparation skærm vil nu begynde lastning . Når du bliver bedt , acceptere licensaftalen for at fortsætte med reparationen . Det vil nu søge din harddisk til Windows XP-installationer . Det tager kun et øjeblik eller to for at finde din installation.
    Udføre retableringen

    Klik på din Windows XP- installation til at vælge det som installationen af valg . Du vil blive bedt om med en meddelelse, der indeholder oplysninger om de aktiviteter , du er i stand til at udføre på installationen. Tryk på " R" knappen på dit tastatur til at initialisere "Repair" procedure på din Windows XP-installation . Opsvinget disk vil nu geninstallere alle de essentielle operativsystem filer og hardware drivere , der skulle fjerne det problem, der var årsag til BSOD vises. Computeren starter måske igen flere gange i løbet af proceduren . Hvis det gør , skal du ikke trykke på nogen knapper, når den genstarter . Når processen er færdig, vil du blive bedt om med en " succes! " Besked, og Windows XP vil indlæse normalt. Du kan nu fjerne recovery disken og bruge din computer som sædvanlig.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Playbox 
    ·Sådan Pin til Task Bar i Windows 7 
    ·Sådan ændres en Windows Server Password 
    ·Sådan gendannes Toshiba Tecra System & Drivers 
    ·Sådan Gør Windows engelsk fra den franske version 
    ·Sådan Søg efter alle billeder på en computer i Windo…
    ·Sådan Kombiner netværksporte 
    ·Hvordan laver Autoplay Arbejde 
    ·Sådan Port A MiniRAM 
    ·Hvad er FIPS Process 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kører Perl Fra et Cron 
    ·Hvordan man laver en partition Read- Only 
    ·Sådan Fix Systemgendannelse gratis efter en virus Lås…
    ·Sådan Administrer Oracle VM Med Microsoft Virtual Mach…
    ·Sådan tilføjes filstørrelser i Mac OS X 
    ·Sådan bruges Powershell at oprette forbindelse til en …
    ·Hvordan laver 32-bit programmer virker på Debian Linux…
    ·Sådan at opgradere fra Vista 32 til Windows 7 64 
    ·Sådan downloader MP3-filer fra internettet på OS X 
    ·Sådan Fjern beskyttelse af en mappe 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com