| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvorfor har mine skrivebordsikoner Hold dukke op igen
    ? Windows gør det nemt at skifte dit skrivebord ikoner til og fra, og efter at vælge at skjule ikonerne , bør de ikke dukker op igen . Når de gør det, kan det betyde et problem, såsom en virus eller det kan være en del af konfigurationen af operativsystemet . At lære de mulige årsager til de kommer igen ikoner er det første skridt i at forhindre problemet i fremtiden. Vis skrivebordsikoner

    Vis skrivebordsikoner er en funktion tilgængelig i senere versioner af Windows-operativsystemer. Du kan få adgang til denne funktion ved at højreklikke et tomt område på skrivebordet. Vær forsigtig med ikke at placere markøren tæt et ikon , så Windows kan skelne mellem højre -klik menu for skrivebordsindstillingerne og menuen til rådighed for hver enkelt ikon. Efter du har højreklikket , skal du placere markøren over View mulighed for at åbne en anden kontekst menu , og derefter klikke på feltet ud for Vis skrivebordsikoner . Når feltet er markeret , vil skrivebordsikoner vises , når markeringen ikke er der , vil ikoner ikke være til stede
    Ejerskab
    p Hvis det er . en enkelt ikon du har problemer med , kan det være nødvendigt at ændre ejerskabet af ikonet. Dette er en sikkerhedsfunktion , der styrer hvem der kan og ikke kan foretage ændringer, såsom sletning af en ikon. Efter indstilling af ejerskab privilegier til at give dig selv adgang bør Windows lade dig slippe af med ikonet. Højreklikker på et ikon giver adgang til sikkerhedsfunktioner via Egenskaber. Hvis du klikker på fanen Sikkerhed øverst i dialogboksen Egenskaber viser ejerskab indstillinger. Klikke på Rediger kan du ændre ejerskabet at inkludere din bruger-id , hvis du har administratorrettigheder.
    Virus

    En virus kan vende ikonerne igen, når du genstarter din computer. Den mest effektive måde at kontrollere, om en virus er at starte computeren i fejlsikret tilstand og køre en scanning af hele dit system. Safe Mode slukker unødvendige baggrund og kører din computer med de mindstekrav processer forhindrer virus i at køre. Du kan få adgang til fejlsikret tilstand ved at genstarte computeren og trykke på F8-tasten gentagne gange. En boot indstillinger vises giver dig mulighed for at starte computeren i fejlsikret tilstand. Efter computeren starter i fejlsikret tilstand , skal du scanne din computer for virus, og fjerne enhver , der er fundet.
    Asus Computere

    Asus sætter en power management -funktionen på sine systemer, kan interferere med funktionen Vis skrivebordsikoner i Windows. Det Power4Gear program har sin egen funktion , der lader dig gemme og vise ikoner. Hvis din computer har dette program installeret , skal du slå ikonerne fra i det pågældende program. Du kan finde ud af, om Power4Gear programmet er installeret ved at højreklikke på Power ikonet i nederste højre hjørne af skrivebordet . Det Power4Gear program vises i genvejsmenuen , hvis den er tilgængelig. Du kan ændre din magt plan for Quiet kontoret og tjekke " Skjul skrivebordsikoner "-boksen i programmet til at skjule dine desktop ikoner.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres en Microsoft Henvisning Lokalt netvæ…
    ·Sådan oprettes en ny Windows- program Sound Begivenhed…
    ·Sådan Fix en Dell Computer i Stuck tilstand 
    ·Sådan fjernes eller deaktivering af systemet Debugger 
    ·Sådan Skyl Systemgendannelse 
    ·Sådan får du en Facebook vens status Box om Fremmøde…
    ·Sådan gendannes Administrator Password 
    ·Sådan Isoler en glasdør Med Tint 
    ·Sådan Turn Off the Siemens Gigaset SE567 Modem Brug af…
    ·Hvordan man arbejder på en vens computer fjernt 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres PC Quicken på en Intel Mac 
    ·Sådan installeres Snow Leopard Uden Disc 
    ·Sådan Stop Windows Genuine Advantage Notifications i W…
    ·Sådan aktiveres C \\ Windows \\ System32 \\ compmgmt.m…
    ·Sådan gendannes en computer til oprindelige indstillin…
    ·Sådan oprettes en bootbar System Disk Brug af Windows 
    ·Sådan ændres Snow Leopard for en Screenshot Beliggenh…
    ·Sådan Undelete papirkurven Ikon i Vista 
    ·Sådan Clean Computer kommandoer 
    ·Sådan fjernes Steel- Bat vinduesrammer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com