| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan at installere og afinstallere programmer på en pc
    Installation og afinstallation programmer fra en PC er generelt en nem proces, der anvender Microsoft Windows 7 . Men der er nok undtagelser fra denne regel , at man aldrig skal tage det for givet , at et program bliver installeret eller afinstalleret uden problemer. Dette kan være tilfældet for software, der er konstrueret før Windows 7 blev frigivet eller for programmer, der bruger deres egne afinstallere programmer . Læs vejledningen omhyggeligt , når du installerer et program og se , hvad der sker på skærmen, mens den er ved at blive installeret . Før du afinstallerer et program , tage et kig på programmappen og læse nogen dokumentation, der fulgte med softwaren til at lede efter særlige krav. Instruktioner
    installation af programmer
    1

    Log ind på din computer ved hjælp af en administrativ konto .
    2

    Indsæt dvd'en eller cd'en med programmet, hvis det kom på én. Mange diske startes automatisk en dialogboks med instruktioner om , hvordan du installerer softwaren. Hvis en dialogboks ikke vises, gennemse indholdet af disken specifikt til en "Setup.exe " eller " Install.exe " fil . Dobbeltklik på denne fil for at installere softwaren.
    3

    Naviger til den webside, der indeholder et download link til softwaren , hvis den er tilgængelig online. Klik på download-linket . En dialogboks åbnes. Vælg "Åbn " eller "Kør" for at installere programmet straks eller "Gem" for at downloade filen , så du kan starte det senere. Gem filen , hvis du ikke er sikker på programmets kilde , derefter scanne det ved hjælp af en anti- virus program. Dobbeltklik på filen for at installere programmet på din computer.
    4

    installeres et program fra et netværk, hvis den er tilgængelig der. Dette kan være tilfældet , for eksempel til software, der anvendes af din virksomhed . Klik på knappen Start i Windows , og klik på "Control Panel. " Vælg "Programmer " og derefter " Programmer og funktioner. " Vælg "Installer et program fra netværket" i menuen til venstre . Klik på det program , du vil installere, og klik på " Install".
    5

    Følg vejledningen på skærmen for at installere softwaren på din computer. Indtast din administrative adgangskode, hvis du bliver bedt om . Notér eventuelle særlige anvisninger for at afinstallere programmet senere da disse ofte vises på skærmen under installationen . Du må ikke slette nogen dokumentation, der følger med programmet uden at læse den , da disse ofte afinstallere vejledningen så godt.
    Afinstallation af programmer
    6

    Log ind på din computer ved hjælp af en administrative konto . Sørg det program, du ønsker at afinstallere ikke kører. Slukke enhver anti- virus software , der kan scanne computeren eller vente til den er færdig , før du fortsætter . Scanning programmet filer for virus kan forstyrre afinstallationen.
    7.

    Klik på Start- knappen og vælg " Alle programmer". Åbn den mappe , der indeholder det program, du ønsker at afinstallere . Kig i mappen for en "Uninstall "-fil . Dobbeltklik på denne fil for at afinstallere programmet.
    8

    Kig efter særlige instruktioner i programmet mappe som en " Readme " tekstfil , hvis der ikke er nogen "Uninstall "-fil i programmappen . Du kan også besøge ansøgningen hjemmeside for at finde instruktioner om at afinstallere programmet . Følg disse anvisninger for at afinstallere programmet . Hvis der ingen særlige anvisninger findes videre til næste trin.
    9

    Klik på knappen Start i Windows , hvis der ikke står nogen specielle anvisninger for at afinstallere programmet. Klik på " Control Panel . " Vælg "Programmer " og derefter " Programmer og funktioner ". Klik på det program , du vil fjerne, og vælg " Fjern". Indtast din administrative adgangskode, hvis du bliver bedt om .

    10

    manuelt afinstallere et program ved at slette filer kun som en sidste udvej, hvis disse trin ikke kunne fjerne programmet. Sikkerhedskopiere dine filer , og skabe et system gendannelsespunkt før du sletter filer. For at oprette et systemgendannelsespunkt , skal du klikke på Windows- knappen Start type " Systemgendannelse" i søgefeltet og trykke på " Enter". Guiden Systemgendannelse vil guide dig gennem processen. Dette omfatter alle ældre datafiler, som du brugte med det program , der ikke bruges sammen med andre programmer. Du kan ofte identificere filer i forbindelse med et program ved deres forlængelse . For eksempel bruger Adobe Illustrator -filer med en " . Ai " udvidelse .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Computer Startup 
    ·Sådan slettes en Old gendannelsespunkt 
    ·Hvordan du opgraderer harddisken i en Polaroid DRM - 20…
    ·Sådan læses en ISO File System i C 
    ·Hvordan at reparere en Win2k Registry 
    ·Min Compaq 5000 Vil ikke starte op 
    ·Hvordan løser jeg HTTP Fejl 403 
    ·Sådan bruges en webside som computerens Baggrundsbille…
    ·Sådan kommer man til en VMware Konsolsession 
    ·Sådan Set Up en Dymo printer Med Goldmine 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ryddes en Group Policy 
    ·Sådan opdaterer Windows Installer til Vista 
    ·Sådan Bo et Parted NTFS Partition 
    ·Sådan Launch Windows Vista Task Manager 
    ·Defrag Programmer til Mac 
    ·Sådan installeres Runde Windows Med No Framing 
    ·Sådan Stop CSS opdatering 
    ·Hvordan man kan spare meddelelser med Apple Mail 
    ·Sådan kører en DLL som en App Tema 
    ·Sådan Afinstaller Linux openSUSE fra min computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com