| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan foretages fejlfinding af en langsom computer
    Selv efter at købe et solidt stykke computing hardware kan flere hændelser forekommer der kan gøre din højtydende maskine køre langsomt. Fejlfinding en langsom computer kræver en forståelse af de forskellige typer af edb langsomhed. Problemer med bestemte hardware- komponenter eller software fejl skaber symptomer er forskellige fra den type afmatning skabt af netværksfejl eller virus. Efter at have isoleret årsagen til problemer med ydeevnen , kan du tage de nødvendige skridt til at løse problemet. Windows indeholder en række nyttige værktøjer , der kan hjælpe ved fastsættelsen problemer forbundet med en langsom computer. Instruktioner
    Find Source
    1

    Undersøg, om afmatningen , du oplever, er et nyt emne , eller hvis problemet har været til stede siden du først begynder at bruge maskinen . Ældre computer hardware måske ikke opfylder minimumskravene i den software, du forsøger at bruge. De fleste software producenter anbefaler, at de nuværende computere har mindst 4 GB RAM og 160 GB fri plads på harddisken . Hvis din computer tidligere blev udført visse opgaver ved normal hastighed , men de samme opgaver nu tage længere tid, så vil din performance problemer må ikke være relateret til forældede hardware. Ældre grafikkort kan ikke være i stand til at håndtere de nye, grafiktunge spil, du forsøger at spille.
    2

    Udpeg omfanget af din computers langsommelighed ved at bestemme , om alle opgaver er berørt, eller hvis kun bestemte programmer eller funktioner kører langsomt. Hvis en bestemt program kører langsomt , så skal du fokusere din fejlfinding indsats om det pågældende program. Hvis hele din computer kører langsomt , så vil din computer kunne opleve en hardware fejl eller en virus -infektion.
    3

    Forstå forskellen mellem netværket hastighed og edb-behandling hastighed. Hvis din computer er plaget af afmatning problemer , når du surfer på internettet eller få adgang til et netværk, så dit problem er sandsynligvis relateret til selve netværket .
    Hardware eller Netværksproblemer
    4 < p> Tjek din harddisk for at sikre, at du har mindst 50 GB ledig plads , som utilstrækkelig ledig plads er en almindelig årsag til computer langsommelighed . Computeren skal det frie rum til at gemme data midlertidigt, mens det behandler oplysninger . Slet unødvendige filer, og køre Diskoprydning og Defragmention værktøjer til at reparere og reorganisere dit filsystem .
    5.

    Tjek din harddisk for at se, om det er fysisk beskadiget og der er behov for reparation eller udskiftning. Klik på Start- knappen og vælg " Computer". Højreklik på ikonet for det drev, du ønsker at tjekke , så vælg "Egenskaber" fra kontekstmenuen , der vises. Klik på " Funktioner" fanen og og klik på "Check nu "-knappen i afsnittet med fejlsøgning .
    6

    Kontroller Windows Enhedshåndtering til at finde nogen hardware , der kan rapportere en fejlmeddelelse . Hardwarekomponenter , der oplever et problem, vil blive markeret med en gul trekant i Enhedshåndtering listen.
    7

    formodede netværksproblemer , skal du nulstille dit modem og trådløs router ( hvis relevant) og forsøge at genoprette forbindelsen til netværket . Hvis du bruger en trådløs router, sørg for, at din computer ikke er alt for langt væk fra kilden af signalet. Kontakt din internetudbyder for at afgøre, om din opkoblingshastigheder præcist afspejler dem lovet af dit netværk planen.
    Problematisk software eller drivere
    8

    Kør en scanning for virus og malware infektioner på din computer. Mange computerens ydeevne problemer er forårsaget af en vis form for computer-virus eller malware , da disse former for software, specielt designet til at kapre din processor og tage kontrol over dit netværk.
    9

    Søg efter en opdatering til software, som du forsøger at bruge . Web - browser software er særligt modtagelige for langsommelighed , hvis ikke holdt ajour. Prøv en alternativ webbrowser til at hjælpe med at bestemme , om din computer langsommelighed er software eller netværk relateret. For eksempel, hvis du normalt bruger Internet Explorer prøve Chrome , Opera eller Firefox .
    10

    Check for opdaterede device- driver software ved hjælp af Windows Enhedshåndtering. Windows vil søge online efter den seneste version af driveren , men du kan også tjekke producentens officielle hjemmeside for opdateret driversoftware. Holde dine chauffører up to date , vil bidrage til at sikre , at din computer er forenelig med alt andet software og hardware -opdateringer.
    11

    Kør Windows Update værktøj til at finde de nyeste og mest kritiske opdateringer til operativsystemet . Sårbare sikkerhedsproblemer er ofte rettet af Windows Update -processen , forhindrer computeren i at blive inficeret med virus og malware .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slet elementer i Stifinder 
    ·Sådan Stop Computer Hackere 
    ·Sådan Erstat Steel- Framed Vinduer med vinyl 
    ·Sådan geninstalleres Oleacc.dll 
    ·Wildcard SSL Installation 
    ·Sådan Reparation Spoolsv.exe 
    ·Sådan gendanne fabriksindstillingerne på en Packard B…
    ·Hvordan at slippe af Sft_Ver 1.1454.0.Exe 
    ·Sådan Find System 32 
    ·Sådan får Filer slettet fra papirkurven 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres AWN i Ubuntu 
    ·Sådan geninstalleres Automatiske opdateringer i Window…
    ·Sådan Flyt dit iPhoto-bibliotek til en ekstern harddis…
    ·Sådan Find Vista drivere til dine enheder 
    ·Sådan fjernes Windows Sikkerhedsopdatering Bakke Ikon 
    ·Hvordan man skriver i Brock Script 
    ·Sådan Fix Trådløs konfiguration i Windows XP 
    ·Windows XP Media Center Edition fejlfinding 
    ·Sådan Sikker Tilføj Programmer & Fjern dem, du ikke h…
    ·Sådan Afslut en kælder vindue med Indervæg 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com