| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvornår skal geninstallere Windows
    Tilbage i de dage af tidlige operativsystemer som Windows 95 og ME, havde geninstallation af Windows meget den samme konnotationer som foråret rengøring eller ændre din olie. Det var noget du gjorde på en regelmæssig basis for at sikre pålidelig ydeevne fra din computer. Heldigvis , Windows 7 er en mere stabil operativsystem og det er ikke længere tilfældet. Ingen software er perfekt , men, og endda Windows 7 kan være nødvendigt at geninstalleres i visse situationer. At vide, hvornår en geninstallation er nødvendig - og når du skal prøve andre workarounds korte af geninstallation af Windows - vil du spare en masse tid og energi. Opgradering komponenter
    Udskiftning et bundkort eller CPU kan kræve, at Windows skal geninstalleres.

    Næsten hver komponent i computeren kan udskiftes, uden at du behøver at geninstallere operativsystemet . Undtagelserne er din primære harddisk, den centrale regneenhed og bundkortet . Software er til rådighed, der kan klone din primære drev, men bytte drevet for en klon kan kræve tricky BIOS justeringer , især hvis byttet drev er en anden størrelse eller mærke. Det samme gælder for at opgradere din processor og bundkort. Windows 7 registreringsdatabasen er bygget op omkring din eksisterende hardware, så justering af registreringsdatabasen for at fungere med et nyt BIOS og hurtigere processor er kedelig og kompliceret. Det er normalt bedre at udføre en ren geninstallation af Windows for at sikre kompatibilitet og funktionalitet.
    Opgradering Hardware
    Tør din gamle drev, når du får en ny computer.

    Hvis du har besluttet at videregive din gamle computer på en ven eller slægtning , eller du ønsker at sælge det på eBay, skal du sikre dig , at ingen af dine personlige data forbliver på harddisken . Sletning dine data kræver en ren geninstallation af operativsystemet, desuden bør harddisken være visket ren , før du geninstallerer Windows. Foretag flere sletning passerer på drevet, som blot én sletning pass aldrig er nok til helt at fjerne alle dine data. Det er en god ide at bruge disk - shredder software til at slette ethvert spor af dine data fra drevet. Information om hvordan at tørre dit drev og udføre en ren geninstallation kan findes på internettet.

    Windows 7 er let at installere på en tom harddisk. Hvis du opgraderer til en ny computer , er dette en ideel mulighed for at opgradere fra en ældre version af Windows til den forbedrede funktionalitet i Windows 7 uden hovedpine du sandsynligvis støde på, når du opgraderer OS på en eksisterende computer.

    Under Attack
    Nogle gange kan en virus kan forlade dig intet andet valg end at geninstallere Windows.

    Selv den bedste sikkerhedssoftware er ikke altid 100 procent effektiv. Hvis din pc er inficeret med malware , der undgik din sikkerhedssoftware , er det sandsynligt , at du bliver nødt til at geninstallere Windows. Før du gør dette, dog prøve at bruge Systemgendannelse funktionen til at rulle din OS tilbage til en dato, hvor du ved, at det var i orden . Det er måske ikke muligt, fordi nogle vira inficere dele af registreringsdatabasen, der styrer Systemgendannelse mulighed, og malware genaktiveres efter gendannelsespunktet er indstillet. I dette tilfælde er den eneste holdbare løsning til at tørre dit primære drev ren og geninstallere Windows.
    Tredjepartssoftware Glitches
    tredjeparts software til tider forårsager alvorlige problemer.

    Uautoriserede eller usigneret Windows-programmer ofte tilbyde fristende funktioner, der er svært at gå op . Nogle af disse apps er ikke blevet godkendt af Microsoft , fordi de ikke overholder visse retningslinjer eller skrevet på en sådan måde, at potentielt forstyrre det Windows-operativsystemet. Når denne forstyrrelse opstår, kan brugerne finde det vanskeligt eller umuligt at genoprette Windows til en tidligere , velfungerende stat. Hvis Systemgendannelse har stoppet arbejdet , den eneste løsning er at geninstallere Windows.
    Overclocking
    Overclocking kan prygle dit Windows-operativsystem .

    Kører din CPU ved hastigheder over de anbefalede fabriksindstillinger kaldes " overclocking " og kan skabe ravage på dit operativsystem. System drivere er særligt sårbare over for hurtigere clock hastigheder , øget spænding og højere temperaturer produceret af overclocking. Overclockers , gamere og hobbyfolk for ofte opdager , at få en 20 procent stigning i clock hastighed fra deres processorer kan forårsage deres operativsystemer til at opføre sig uregelmæssigt. Når dette sker, kan det være nødvendigt at geninstallere Windows.
    Når ikke at geninstallere

    Ikke alle software eller hardware gene warrants en geninstallation af Windows. For eksempel, hvis dit system synes at køre langsommere end det tidligere har prøve at defragmentere harddisken . Brug værktøjet Diskoprydning og prøve at komprimere filer. Udførelse denne rutine vedligeholdelse vil ofte fremskynde din pc , uden at du behøver at geninstallere Windows.
    P Hvis du får den samme fejlmeddelelse , når du åbner et bestemt program , begynde med fejlfinding programmet og ikke dit OS . Check for programopdateringer. I et worst case scenario , at vild -programmet fjerne, hente den aktuelle version og geninstallere den. Ofte vil følge dette enkle procedure tillade dig at bruge softwaren fejlfrit.

    Hvis du ikke er i stand til at åbne dit skrivebord , når du tænder for computeren , boot i fejlsikret tilstand , før du gå i panik og nå til din Windows installations-cd'en. Du kan være i stand til at løse dit problem i denne konfiguration ved at nulstille nogle af dine Start Up optioner eller bruge de tilgængelige værktøjer i dialogboksen Systemkonfiguration .
    P Hvis dit system begynder at opføre sig uregelmæssigt efter en download eller nedbrud, prøve at køre en registreringsdatabasen renere. Gratis registreringsdatabasen rengøringsmidler kan downloades fra nettet og vil ofte rydde op i registreringsdatabasen konflikter og andre spørgsmål , hvilket eliminerer behovet for at geninstallere Windows.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fremskynde en computer, der kører Windows 7 
    ·Adobe Plugins kan ikke installeres på Windows XP 
    ·Windows 98 Desktop Spil 
    ·Sådan Set Up en Email Standard 
    ·Hvordan at reparere en registratur på et andet drev 
    ·Sådan fjernes en Windows Task Bar 
    ·Fjernbetjening Computer Vedligeholdelse 
    ·Sådan Turn on Compatibility i en Lenovo ThinkCentre 
    ·Sådan Find en Memory Leak i Windows 
    ·Sådan Opdater Graphics adapter til en PCI -Express Lit…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan åbner MDS 
    ·Sådan kører 32 bit programmer på en 64 bit system 
    ·Sådan installeres en Flux CP 
    ·Sådan installeres Tiny XP 
    ·Sådan slettes Windows Indeks DAT -filer 
    ·Sådan Beregn Buffer Size 
    ·Hvordan man åbner en DMG fil på en Mac 
    ·Sådan Clean Uønskede Computer Opgaver 
    ·Desktop Sharing til Windows 
    ·Sådan at bruge internettet Forældrekontrol Låse i Vi…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com