| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er Bootmgr ikke fundet
    Et " Bootmgr Not Found " eller " Bootmgr mangler" fejlmeddelelse på en Windows-computer refererer til Windows Boot Manager. Dette hjælpeprogram styrer driften af ​​din computer , mens den starter , og hvis det er blevet beskadiget eller slettet , kan din computer ikke starte eller indlæse Windows-operativsystemet. Der er en række forskellige måder at foretage fejlfinding af problemet , afhængigt af din version af Windows og andre faktorer. Vista /Windows 7

    Både Windows Vista og Windows 7 tilbyder en Startup Repair nytte. Adgang til det ved at starte op fra operativsystemet DVD og vælge "Reparer mit system " og derefter " Startup Repair" fra listen over indstillinger, der vises på skærmen. Læs dokumentationen til computeren for at få oplysninger om, hvordan at starte fra en disk i stedet for harddisk, da proceduren varierer afhængigt af BIOS installeret på bundkortet. Den Startup Repair Guiden bør erstatte Boot Managerpræmier nøglefiler og giver dig mulighed for at starte computeren igen.
    Windows XP

    opstart reparation procedure i Windows XP er mere involveret , da der ikke er dedikeret Startup Repair nytte. Boot fra Windows-operativsystemet disk . På åbningsdagen skærmen , vælg "Repair" valgmulighed , som lancerer en kommandoprompt vindue . Type " fixboot " og tryk på "Enter" -tasten for at køre boot manager reparation proces . Derudover type " chkdsk c: /​​r" (uden anførselstegn ) og tryk " Enter" for at køre en check og automatisk reparation rutine for eventuelle harddisk fejl, der kan have optrådt . Genstart computeren for at se, om problemet er løst.
    Beskadigede harddisk
    p Hvis data på harddisken er blevet beskadiget eller korrupte, så en Startup Reparation kan ikke være nok til at løse problemet , og du vil i sidste ende nødt til at udskifte harddisken . Det kan være muligt at udtrække data gemt på drevet ved at montere det som et andet disk på et alternativt system . Hvis drevet ikke kan læses af Windows , skal du bruge et tredjepartsprogram opsving værktøj som Recuva fra piriform.com . Hvis drevet er blevet væsentligt beskadiget eller ødelagt på en eller anden måde, kan disken brug for opmærksomhed af en specialiseret data recovery firma .
    Finde Yderligere information

    Boot Manager- problemer kan også være forårsaget af tredjepart partitionering software. Hvis du har mistanke om dette er tilfældet , skal du kontakte den medfølgende dokumentation eller bygherren direkte for at få hjælp. Den officielle Microsoft supportwebsted på support.microsoft.com har yderligere oplysninger og fejlfinding ressourcer - køre en søgning relateret til dit problem at finde relevant materiale. En anden mulighed er at skrive problemet på Microsoft Answers community forum til at modtage hjælp fra andre brugere og Microsoft -software eksperter. Computerens producent eller forhandler kan også være i stand til at yde hjælp .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan geninstalleres COM + 
    ·Sådan Genstart Perl på CentOS 
    ·Sådan redigeres Windows Theme 
    ·Hvordan man laver en brugerdefineret OEM Windows-cd 
    ·Sådan Reparation Lost Sektorer & partitioner på en ha…
    ·IPAQ Registry Information 
    ·Sådan deaktiveres Windows Autorun USB Drev 
    ·Sådan holder du din Screen Saver kørende længere 
    ·Sådan Fix begivenhed id 1001 
    ·Sådan Tænd Webcam af en MSI L1300 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan læses en PC disk på en Mac 
    ·Sådan installeres en Dell Modem driver i Windows XP 
    ·Sådan får du din pc ud af dvaletilstand 
    ·Sådan fjernes programmer fra systembakken på Windows …
    ·Sådan omformatere en Acer Desktop 
    ·Sådan geninstalleres Shockwave for P -51 
    ·Hvordan man skifter mellem Microsoft-programmer på sam…
    ·Sådan formateres en NTFS Partition i Linux 
    ·Anbefalet XP Partition Size Install 
    ·Sådan redigeres Øresund Scheme Registreringsdatabasen…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com