| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Manglende elementer på Windows Stifinder Favoritter Selection
    Windows Stifinder fungerer som en vigtig brik i Windows ' brugerflade , så du se, administrere og navigere de lagrede data på din computer. Windows Explorer Foretrukne kan du hurtigt få adgang til det indhold, du tilføjer til listen Foretrukne . Hvis de elementer ikke vises i dine favoritter , noget i Windows er enten forhindrer dig i at tilføje elementer til listen eller forhindre dig i at se hele dens indhold . Korrekt Folder

    Mappenavnet Windows 7 bruger til at gemme dine Windows Explorer favoritter kan skabe forvirring. Mappen er placeret i C: \\ Brugere \\ (brugernavn ) , men det er ikke mappen Foretrukne . Mappen Foretrukne gemmer de websteder, du gemmer dine bogmærker i Internet Explorer. At få adgang til programmer, dokumenter og filer , du har gemt som favoritter i Windows Stifinder, dobbeltklikke på " Links " mappe i stedet. Åbning af mappen Links viser, at alle de elementer , du har markeret som favoritter i Windows Stifinder.
    Skjulte Foretrukne

    skjulte filer i Windows er normalt skjult for din beskyttelse. Microsoft skjuler filer afgørende for systemets stabilitet for at forhindre utilsigtet sletning. Mens dette normalt hjælper , kan andre filer bliver gemt ved en fejl, at du tror, ​​de mangler. Klik på Windows kuglen og type "Mappeindstillinger" i søgefeltet . Klik på den tilsvarende indstilling i Kontrolpanel . Under fanen Vis Advanced indstillinger afsnittet finde de skjulte filer og mapper afsnittet . Klik på cirklen ved siden af ​​" Vis skjulte filer, mapper og drev ", og klik derefter på "Anvend" og "OK". Naviger til C: \\ Brugere \\ (brugernavn ) . Dobbeltklik på " links" og afgøre, om dine favoritter er alle til stede . Skjulte elementer vises lysere i farven end vist elementer, men nu er de tilgængelige.
    Gendan Standard Beliggenhed

    Nyligt tilføjede elementer vises ikke i korrigere mappe, hvis mappens ejendomme har det forkerte mål placering. Hvis du åbner mappen Links , og ingen emner er inde eller noget du har for nylig tilføjet , dette sandsynligvis problemet. Åbn " C: \\ Brugere " mappe i Windows Stifinder, og dobbeltklik derefter på dit brugernavn . Højreklik på " Links " mappen og vælg " Egenskaber". Klik på " Location" fanen og klik på " Gendan standardindstillinger ", " Anvend" og "OK". Tilføj et element til Links mappe, og derefter kontrollere mappen for at se om dette løser dit problem.
    Slettet post i registreringsdatabasen

    venstre side af Windows Stifinder byder navigationsruden , præsentere vigtige mapper som Biblioteker , Computer , Netværk og Foretrukne til hurtig adgang . En korrupt eller manglende Windows registreringsdatabasen forårsager poster inden mappen Links til ikke at dukke op under Foretrukne overskriften i navigationsruden . Klik på Windows kuglen og skriv " regedit" i søgefeltet , trykke på " Enter ", når du er færdig. Udvid " HKEY_CLASSES_ROOT " og klik på " lnkfile " mappe . De IsShortcuts indrejsekontrol , om din Windows Explorer favoritter vises i navigationsruden. Hvis en af posterne læser " IsShortcuts , " højreklik på det og vælg "Slet ", som posten kan blive ødelagt. Hvorvidt " IsShortcuts " var til stede , skal du højreklikke et tomt rum i vinduets højre rude , og vælg "Ny " og " String Value ". Navngive posten " IsShortcuts " og tryk "Enter". luk derefter Regedit og åbne Windows Stifinder til at kontrollere Foretrukne linket i navigationsruden.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter lokal konto til Domain konto 
    ·Sådan fjernes et ikon fra meddelelsesområdet på proc…
    ·Sådan foretages fejlfinding en proceslinjen Det vil ik…
    ·Sådan Bypass Admin Password i Windows 
    ·Sådan kopieres Sound Drivers til en ny computer 
    ·Forskellen mellem Q600 for 32 - og 64-bit Windows 
    ·Sådan fjernes en administratoradgangskode skærmen ved…
    ·Sådan låse en Mac Mini 
    ·Sådan slettes et tilknyttet drev på Windows 7 
    ·Sådan Slet Spy Sweeper keycode 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Windows XP på en Amilo Xi 2428 
    ·Sådan Flyt knappen Del på Facebook til toppen 
    ·Hvordan man laver en Moving Baggrund 
    ·Sådan slippe af med en Stargate G -Mod Menu 
    ·Sådan finder du den Registry filer på din computer 
    ·Sådan Ophæv deling Music 
    ·Sådan gendannes Windows Installer Service 
    ·Sådan slettes Update History i Vista 
    ·Hvordan at slippe af proceslinjen i Vista 
    ·Sådan Slet System32.DLL 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com