| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    HP Recovery Manager Hænger hvis Formatere Windows-partitionen
    HP Recovery Manager bruges til at lave en fuld systemgenoprettelse på en HP pc . Den sletter permanent alle gemte filer og programmer fra harddisken og returnerer computeren til dens fabriksindstillinger. Retableringen tager flere timer at gennemføre , og i denne tid en række fejl kan forekomme. Årsager til HO Recovery Manager hængende under formatering af Windows-partition omfatter en defekt NVIDIA kort og Recovery Manager forsøger at formatere en partition , at det oprindeligt var på . NVIDIA Hænger

    En computer med en software bygge id starter i 71, 72 eller 73 , der blev bygget i 2006 eller 2007 , der har en udskiftning harddisk med en NVIDIA chip -set eller kort kan forårsage HP Recovery Manager til at hænge under formatering af Windows-partition. Harddiske såsom Seagate Barracuda 7200,11 og 7200,12 serier og et par Samsung udskiftning diskdrev i særdeleshed, ser ud til at forårsage dette problem med HP pc'er. At afgøre, om din computer er en, der kan blive påvirket af en defekt NVIDIA chip -set , kigge efter build ID mærkat placeret i bunden af computeren, eller den pc, tårnet. Hvis du har en computer -model med en defekt NVIDIA chip -set , HP anbefaler at udskifte harddisken med en kompatibel én til at bruge gendannelsesdiske .
    No Partition Fejl

    Disk-partitionering software kan bruges til at ændre eller slette partitioner. Nogle HP PC butik Recovery Manager på en partition kaldes gendannelsespartition. Denne partition kunne have været slettet eller ændret , hvilket ville forhindre dig fra at køre Recovery Manager og formatere det. Hvis du ikke har lavet kopier af Recovery Manager cd'er , når du først har købt din pc, kan du få en kopi af Recovery Manager fra HP.com . Hvis Recovery Manager hænger, mens du formaterer en partition , og du får fejlmeddelelsen " Intet system partition fundet" , det kan være forårsaget af et forsøg på at formatere en partition på harddisken , der engang indeholdt opsving programmel.
    < Br >
    Hardware Diagnostics

    HP Hardware Diagnostics program kan bruges til at kontrollere Recovery cd'er eller dvd'er, der er du bruger. Hvis Gendannelsespartition er blevet ændret eller slettet , bliver du nødt til at bruge bootbar Diagnostic CD og køre Hardware Diagnostic Tools. De hardwarediagnose Tools vil søge efter problemer på pc'ens hardware. Hvis der opdages et problem , vil du få en fejlkode , som vil informere dig om den dårlige komponent, som kan have brug for at blive udskiftet. En anden måde at tjekke Gendannelsesdiske er at forsøge at kopiere filerne fra diskene til en mappe på en harddisk på en anden computer. Hvis det kopierer fint, diskene er i orden , og ingen af ​​dataene er blevet beskadiget . Hvis de ikke gør det, disken skal udskiftes .
    Stalled Recovery

    HP Recovery Manager kan tage to timer eller længere for at gøre en fuld systemgendannelse. Hvis anlægget til nyttiggørelse boder eller hænger under formatering af en partition , kan du stoppe opsvinget ved at slukke for pc'en. Fjern eksterne harddiske , printere, USB-flash -drev eller andre USB-enheder , der ikke er hjemmehørende i computeren. Rengør gendannelsesdiske med en blød microfiber klud og destilleret vand eller brug en rensesæt . Kør genoprettelsesdiske igen fra den samme harddisk, der blev brugt til at lave diskene. Hvis Recovery Manager hænger stadig under formatering af partition, kan harddisken skal udskiftes , eller der kan være en anden komponent er knyttet til harddisken, der kræver service .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kopieres FLV filer til en dvd 
    ·Hvordan til Mark Bad Hard Drive Sektorer på en iPod 5G…
    ·Sådan læses en Clonezilla Image Fra en DVD 
    ·Hvad er Microsoft Windows OEM 
    ·Sådan installeres en Microsoft Patch 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Web Client Service , so…
    ·Sådan Reset Proxy indstilling i en browser 
    ·Sådan Find en papirkurven Filer 
    ·Sådan dvale computeren i Windows 7 
    ·Computer er fanget i en Reboot Loop & Jeg har ikke Reco…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af Windows Updates 
    ·Sådan Flyt eller Slet FTP -filer i et Windows-program 
    ·Sådan Stop afviklet undtagelse Fanget Fix til XP 
    ·Valg Udskiftning Windows 
    ·Sådan installeres Windows XP på en Dell Latitude D600…
    ·Sådan Tænd det virtuelle tastatur til Windows Vista B…
    ·Sådan Slet Linux Off en computer 
    ·Sådan logger på som en bruger automatisk 
    ·Sådan installeres Bootmgr i XP 
    ·Sådan fjernes Windows XP Service Pack fjerne filer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com