| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvorfor har min computer Frys tilfældigt, men fungerer, når jeg ramte Ctrl -Alt- Delete
    ? Når din computer fryser og du trykker på "Ctrl ", "Alt " og " Del " nøgler på samme tid , får du adgang til en række af systemets opgaver. Det virker, fordi tastekombinationen er bygget til at tvinge computeren til at reagere. Den er designet til at tvinge en genstart , uanset situationen . Også frysning er ikke altid et problem med dit operativsystem, og tastekombinationen er et operativsystem opgave. Computer fryser

    Din computer kan være frysning for snesevis af forskellige årsager , næsten alle af dem specifikke for din individuelle computer og opsætning af operativsystemet . Hvis din computer er frysning , når du starter et bestemt program , kan problemet være med programmet , det er muligvis ikke kompatibel med dit operativsystem eller din computer muligvis ikke opfylder minimumskravene . Din computer kan også fryse, hvis du har for mange opgaver, der kører , og du ikke har nok RAM til at behandle dem alle. Selv high -end computere kan løbe ind i problemer med at køre flere ressource - tunge programmer - såsom en video editor , en medieserver og et online- spil - på samme tid. En dårlig hardware føreren kan også forårsage dit system til at låse op .
    Original Brug

    tastkommando dannet af den samtidige kombination af " Ctrl ", " alt " og" Del " daterer sig tilbage til de tidlige dage af Microsoft-operativsystemer . Det blev oprindeligt udviklet aa hurtig og enkel metode til at lukke en system, når det var gået afvisende. Det var ikke før begyndelsen udgaver af Windows , at tastekombinationen blev tilpasset til at lancere Task Manager, og trykke på det endnu en gang ville genstarte systemet. Andre versioner af Windows kræver at du trykke på " Ctrl ", "Alt " og " Del" samtidigt for at logge på systemet , da dette var en tastekombination , der kun arbejdede på Windows , og dermed bevist, at du bruger en ægte kopi af Windows.
    moderne brug

    Når du samtidigt trykke på " Ctrl ", "Alt " og " Del" i Windows 7 en skærm vises præsentere flere muligheder. For eksempel kan du låse din computer , skifte brugere , logge , ændre din adgangskode , og se Task Manager. I nederste venstre hjørne har du en knap, der åbner dine indstillinger for tilgængelighed - herunder en fortæller , forstørrelsesglas , kontrast justering og skærmtastatur. Nederste højre hjørne viser strømstyring - luk ned , genstart , søvn og dvale . Ved at trykke "Ctrl ", "Alt " og " Del" på denne skærm ikke bare genstarte maskinen , som den gjorde i tidligere versioner af Windows.
    Task Manager
    < br >

    første fane, der kommer op, når du åbner Task manager er applikationer, der viser dig , hvilke programmer der kører på computeren, og hvis programmet kører eller reagerer ikke. For at afslutte en opgave , der ikke svarer , skal du markere det og klikke på " Afslut job "-knappen. Den næste fane over er " processer", som viser dig hver eneste proces, der kører - også vitale system processer - og den procentdel af visse edb- ressourcer, proces aktuelt bruger. Normalt fungerende processer bruger sjældent mere end et par procentpoint for en længere periode . Du kan afslutte processerne på samme måde, som du ville ende et program, men handle forsigtigt , dræbte et system - vital proces kan forårsage hele dit system bliver ustabilt . Ved slutter ikke reagerer opgave eller dræbe en proces , der bruger en overvældende mængde systemressourcer , kan du ofte frigøre din computer og gå tilbage til at bruge den normalt .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Start Windows i den sidst kendte fungerende konf…
    ·Sådan deaktiveres Autodiscovery 
    ·Sådan Reload Windows på en E- maskine 
    ·Sådan installeres ActiveX OCX 
    ·Hvordan at slippe af AQW Battle Bar 
    ·Compaq Presario 4770 Specifikationer 
    ·Sådan Get My Wallpaper Tilbage på min Desktop 
    ·Hvordan man laver en data-cd ved hjælp af Windows 
    ·Sådan fjernes en Sonic Solutions DLA driver 
    ·Sådan deaktiveres papirkurven på Eksterne drev 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjerner Ubuntu fra en bærbar computer 
    ·Sådan installeres FFmpeg Med Subversion Repository 
    ·Sådan gendannelsespunkt med DOS 
    ·Problemer med at hente Lucid Kilder i Ubuntu 
    ·Sådan Deaktiver Administrative rettigheder i Windows V…
    ·Sådan Fix en Win2k.sys File Crash 
    ·Sådan bruges SSL 3.0 
    ·Sådan at slette hukommelsen på Windows XP Pro 
    ·Hvordan ved jeg, Alt er indlæst, når Start Windows XP…
    ·Hvordan Tør Hard Disk Clean af G3 Power Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com