| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Er det en virus, hvis Efter mine Windows titel skærmen Loads Det Goes Blank
    Windows er en af ​​de mest populære styresystemer i verden - men det betyder ikke, det er fejlfri ? . Lejlighedsvis , når du starter en Windows -opererede computer, vil en blank skærm vises efter Windows-logoet skærmen. Der er flere mulige årsager til dette , hvoraf den ene er en virus. Fordi det er svært at sige , hvad problemet egentlig er , er du nødt til at foretage fejlfinding at bruge et par forskellige metoder. Safe Mode

    Hvorvidt din computer har en virus , det første skridt mod fastsættelse af situationen ved at starte i fejlsikret tilstand. Det forhindrer, at computeren kører bestemte eksekverbare filer , der kan forårsage yderligere skade på dit OS . Vigtigere , fejlsikret tilstand kan tillade dig at logge ind på din Windows-skrivebordet , selvom du normalt ser en sort skærm på dette punkt. For at logge ind fejlsikret tilstand , skal du genstarte computeren , og tryk på "F8" før logoet vises. Dette vil give dig en liste over opstart valgmuligheder. Brug piletasterne til at rulle ned , og tryk derefter på "Enter " for at vælge "Safe Mode".
    Din skærm indstillinger

    En mulig årsag til din blank skærm er, at skærmen er i stand til at vise de skærmindstillinger . Resolutionen kan være for højt eller farverne kan være for kompliceret . Selv hvis din skærm har arbejdet i fortiden, kan nogle indstillinger utilsigtet er blevet konfigureret af dig (eller en anden, der har brugt din computer) , hvilket resulterer i en tom skærm , når opstart. Den måde at løse dette er ved at logge ind Windows i fejlsikret tilstand . Klik på et tomt sted på skrivebordet , og vælg derefter "Egenskaber " for at åbne en dialogboks. Klik på fanen "Indstillinger" og indstille skærmopløsningen til 800 x 600, sænk derefter den farve mængde ned til 256 . Klik på knappen "Avanceret" , klik derefter på " Monitor" -fanen. Skift "skærm opdateringshastighed " til 60 Hz . Klik på " OK" for at gemme dine indstillinger , og derefter genstarte computeren. Hvis din skærm fungerer, kan du gradvist øge din skærmopløsning , lidt ad gangen, for bedre kvalitet visning. Hvis du kommer til et punkt, hvor Windows starter til en tom skærm igen , så ved du , at den seneste beslutning , du har valgt var for høj.
    Virus

    der er en lille mulighed for , at en virus er årsag dit operativsystem for at starte fra en tom skærm . I dette tilfælde er den bedste metode til handling for at genstarte computeren i fejlsikret tilstand. Når du logger ind på dit skrivebord , skal du køre en fuld scanning med dit antivirusprogram . Hvis virus er i karantæne, slette dem med det samme , og derefter genstarte computeren. Men afstå fra opstart i fejlsikret tilstand . Hvis din computer kan starte normalt , så en virus sandsynligvis var ansvarlig . Husk at holde din firewall på og køre dit antivirusprogram regelmæssigt for at undgå dette problem i fremtiden.
    Video Card

    En anden mulighed for symptom på en blank skærm boot er en defekt grafikkort . I dette eksempel bør du starte op i fejlsikret tilstand. Klik på "Start " og derefter højre-klik " Computer". Vælg "Egenskaber" for at åbne et nyt vindue. Klik på " Device Manager " for at åbne endnu et vindue . Klik på pilen ved siden af ​​" Skærmkort " for at afsløre en underkategori. Dette er dit grafikkort. Notér dette kort navn, som du bliver nødt til at finde sin maker hjemmeside senere. Klik på den en gang for at markere det , og klik derefter på "Handlinger " i menu. Klik på " Disable " for at deaktivere dit grafikkort . Genstart computeren normalt , så besøg hjemmesiden for virksomhed, der gør dit grafikkort. Hvis du ikke ved , hvad hjemmesiden er, bare søge på internettet ved hjælp af navnet på dit grafikkort. Download og installere de nødvendige drivere ved at følge instruktionerne på skærmen i skærmkortproducentens hjemmeside. Genstart computeren, når driverne er installeret, så genaktivere dit grafikkort i Enhedshåndtering.
    Ekstern Hardware
    p Hvis du har forladt et USB-drev eller en anden ekstern hardware enhed er tilsluttet computeren , før det slukkes , så kan det have fået forvirret, når du vendte din computer igen. Dette skyldes, at computeren ville have tjekket den eksterne harddisk til bootable information, når det skulle have været til kontrol sin egen harddisk i stedet. Dette kan forårsage, at " krydse nogle ledninger " så at sige , hvilket resulterer i en tom skærm , når opstart. Hvis du har en tilknyttet enhed , skal du fjerne enheden , før du genstarter din computer for at se, om det løser problemet.
    Advanced Solutions
    p Der er et par andre mulige årsager der kræver avanceret viden i computere til at løse. Den første er, at din RAM kortet kan være løs eller snavset. I dette tilfælde , skal du åbne computeren , skal du fjerne RAM-modul , støv det med en anti- statisk klud og derefter erstatte det forsvarligt . Hvis det lyder for kompliceret for dig, så skal du tage din computer for at få det rettet. Den anden mulighed er, at en af ​​dine registre kan være beskadiget . Dog kan redigere registre skade din computer til det punkt at det er uløselige . Hvis du har prøvet mange af de andre fejlfindingsløsninger , men stadig opleve, at du får en blank skærm , skal du tage computeren med til en ekspert til at undgå risikoen for yderligere skader.
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter waypoints filer til Open Office 
    ·Hvordan at nulstille en adgangskode på en E1705 Dell 
    ·Sådan Network Med Vista og XP Home 
    ·Sådan aktiveres Bluetooth på en X61 
    ·Sådan installeres WGET fra DarwinPorts 
    ·Sådan Udfør en kommando på en Remote PC 
    ·Sådan kører Windows CE på en PC 
    ·Hvordan man omdirigerer LPT1 til en netværksprinter 
    ·Sådan fjernes en Ink Filer 
    ·Sådan Reparation Winsock Fejl 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Up en TFTP 
    ·Sådan Set din computer til Open Picture Files 
    ·Sådan gendannes lyd på min eMachine T3418 
    ·Sådan videresender og Slet på en MacBook 
    ·Sådan Fix Windows XP stabilitetsproblemer 
    ·Sådan Find nylig Redigeret Dokumenter 
    ·Hvordan du tilføjer en Microsoft Exchange Server til W…
    ·Sådan fjernes Udstedelse History Indeholdt i Terminal …
    ·Sådan installeres Windows Installer til Free 
    ·Sådan flytte markøren mellem skærme i XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com